European School of Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den European School of Economics (ESE) er en privat Business School tilbyr bachelorgrad, mastergrad MSc eller MBA, korte programmer på sitt sentre i London, Roma, Milano, Firenze og Madrid og online blandede kurs.

ESE akademikere er blant de mest konkurransedyktige forretningsfolk på markedet, forberedt for lederroller i internasjonal markedsføring, økonomi, kommunikasjon og ledelse. Med muligheten til å individuelt skreddersy sitt studium, ESE studenter: studere i utlandet med ESE sentre over hele verden; spesialister på cutting-edge bransjer, som for eksempel mote, events, musikk, sport, kunst, media og menneskelige ressurser blant andre; komplett praksisplasser, velge fra mer enn 1500 ledende organisasjoner over hele verden.

En skole uten grenser, den europeiske School of Economics er et nytt konsept i høyere utdanning. Kombinere faglig dyktighet, internasjonalitet og pragmatisme, er ESE grad og sertifikat programmer utformet for å forberede en ny generasjon av ledere og gründere. Den europeiske School of Economics (ESE) er en anerkjent utdanningsinstitusjon, akkreditert av British Akkreditering Council (BAC).

Pedagogiske filosofi

Den European School of Economics har tenkt fødselen av en ny menneskeheten, for etablering av enkeltpersoner fri fra fordommer og frykt, og i stand til å harmonisere tilsynelatende, eldgamle motsetninger mellom økonomi og etikk, handling og ettertanke, og økonomisk makt og kjærlighet.

Den ESE bachelor, master, MBA, og sertifikat programmer som mål å forberede internasjonale entreprenører og ledere med kulturell bevissthet, ferdigheter og moralske kvaliteter mest behov i verden av moderne næringsliv. Dette oppnås gjennom det unike ESE pedagogiske filosofi:

"The Dream er den mest ekte ting det er" - Studentene utvikle et unikt faglig og profesjonell sti gjennom sine valgte selvfølgelig spesialisering, internship plassering, og avsluttende avhandling

pragmatisme - hands-on erfaring i moderne forretningspraksis gjennom omfattende internship-programmet

Inter - Student body som stammer fra mer enn 60 nasjoner, ESE sentre rundt om i verden, og praksisplasser med globale organisasjoner. De European School of Economics er et nytt konsept i høyere utdanning. En høyskole av internasjonal virksomhet, utvider omfanget av en ESE utdanning utover en grundig forberedelse i prinsippene for økonomi, ledelse, markedsføring eller økonomi. Målet med moderne høgskoler og universiteter bør være utvikling av den enkelte, gjennom et system av viktige ideer, for utarbeidelse av en ny generasjon av visjonære ledere.

ESE Verdier

Bak hver menneskelig prestasjon, på opprinnelsen til hver intuisjon, for hver vitenskapelig eller sosial erobring, bak verdens største finansielle og industrielle selskaper, og alt som er vakkert, nyttig, velstående, det er alltid en mann, en person og hans drøm.

Kun enkeltpersoner kan forandre samfunnet. Kun enkeltpersoner kan drømme. ESE mål er å skape en ny generasjon av unge gründere og bedriftsledere, visjonære, pragmatisk drømmere. For å oppnå et slikt mål, krever mer enn gode programmer og gode lærere. ESE er et system av viktige ideer og forbereder sine studenter til å bli de nye cellene i en helbredet menneskeheten, fri fra konflikt tenkning, overtro, fordommer og foreldede ideer, dyrke i seg selv en ukuelig lidenskap for storhet.

Livet til en organisasjon, fremtiden for en nasjon, til en hel sivilisasjon er avhengig av eksistensen av disse menn og kvinner. Lederne for fremtidige organisasjoner vil være filosofer handling. Disse menneskene er mer verdifulle enn gullgruver og oljefelt. De vil bringe suksess og lang levetid til virksomhetene i verden.

Vi omfavner ideen om at å forfalske dem, har faglig dyktighet for å holde tritt med utviklingen av deres individuelle menneskelige potensial, og at det å utvikle intellektuelle kapasiteter må gå sammen med å skape en ekte internasjonalitet og lyd operative ferdigheter, både fått i feltet, innenfor den ledende selskapene i verden.

Suksessen til en mann som i en organisasjon er bestemt av deres filosofi.

Derfor i ESE er klart at reell utdanning er ikke bare undervisning av begreper og utvikling av ferdigheter, men fremfor alt overføring av unike filosofi i skolen, av sine ideer og grunnleggende prinsipper. ESE gir en tilnærming til business og et bredt syn på livet gjennom en prosess med intellektuelle, kunstneriske, politiske, etiske og sosio-kulturelle leting, sentrert om selvoppdagelse og arbeide på seg selv som tar sikte på integritet.

Verken kunnskap eller utdanning, rikdom eller sosial status kan bane vei til suksess, men heller din egen selverkjennelse og integritet.

Utviklingen av hver bedrift, fra den lokale hjørnet butikken for å gigantene i internasjonal industri og finans er deres bevisste transformasjon til en "School of Being". Deres mål og reelle forretningsmessige mål vil være utviklingen av alle mennesker direkte deltar, og interessenter. Bedrifter og organisasjoner i fremtiden vil være steder med aspirasjon og personlig forbedring der arbeidere og ansatte vil forlate på slutten av dagen med en større følelse av forståelse, lykke og ansvar, og hvor selv de mest avsidesliggende celler i organisasjonen vil bli tatt vare av for å utvikle seg og akselerere sin fremgang.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer » Se Summer courses » Se BSc'er » Se Kurs » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Master I Business Administration (MBA)

Campus Heltidsstudier Deltid 1 år August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Italia Roma Milan Florence Spania Madrid + 7 fler

Den ESE MBA tar en særegen tilnærming til business utdanning og lederskap ved å kombinere den nyeste business management teori med beste forretningspraksis med spesiell fokus på å hjelpe elevene til å oppnå sine drømmer og ambisjoner. [+]

Den ESE MBA tar en særegen tilnærming til business utdanning og lederskap ved å kombinere den nyeste business management teori med beste forretningspraksis med spesiell fokus på å hjelpe elevene til å oppnå sine drømmer og ambisjoner.

Vår er ikke en vanlig MBA ... ESE MBA forvandler sine kandidater inn visjonære enkeltpersoner og ledere forberedt på å leve et beriket liv og forbedret karrierer. Hvis du ønsker å utvide horisonter av hva som er mulig, skaffe seg noen tanker og verktøy til å ta på livets reise, er første skritt å melde i ESE MBA.

Målet med ESE MBA-programmet er å gi en tverrfaglig og integrerende pedagogisk program for personer som søker å konsolidere sine ledelses prestasjoner hittil og forberede seg på en karriere i toppledelsen, til slutt på høyeste strategisk nivå.... [-]


Kontakt

European School of Economics

Adresse, linje 1 ESE London 11-13 Mandeville Place
W1U 3AJ London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
HJemmeside http://www.uniese.it/
Telefon +39 055 217050