Coventry University London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En ekte forretningsopplevelse

Coventry University er seriøs om virksomheten. Vi er en av de største leverandørene av forretningsrelaterte kurs i Europa. For å sikre at våre studenter opprettholder en forkant og får best mulig forretningserfaring, lanserte vi Coventry University London i hjertet av finansdistriktet i 2010.

Coventry University London er basert i hjertet av verdens finansmarkeder i en by som er et globalt handelssenter. Det er det ideelle stedet å lære om virksomheten. Bloomberg, Royal Bank of Scotland og Allianz er bare noen få av de verdensberømte selskapene på dørstokken. Hjemmet til den britiske regjeringen er denne pulserende, kulturelt mangfoldige byen en fantastisk setting for å kombinere studie og arbeid og å fordyle seg i forretningsverdenen.

Utvikle dine forretningsferdigheter gjennom en rekke arbeidsrelaterte opplevelser eller simuleringer. Vi forbereder deg på praktik eller andre arbeidsrelaterte prosjekter, som konsulentprosjekter, entreprenørskapsprosjekter og mer. Vi setter anstendighet i hjertet av alt vi gjør for å sikre at du er utstyrt med ferdighetene verdsatt av arbeidsgivere. Alle kursene våre er designet for å være interaktive og relevante for næringslivet. Du vil dra nytte av en blanding av forelesninger, seminarer og gruppearbeid, mens mange vurderinger er kursbaserte.

Deltidsstudie

Deltid studier er egnet for de som ønsker å kombinere arbeid, familie eller andre forpliktelser med sine studier. Ved å studere deltid trenger du ikke å sette dine andre forpliktelser på vent mens du studerer, men i stedet kan du passe dine studier rundt dine andre prioriteringer slik at du kan oppnå kvalifikasjonen du trenger for å øke karrieren din. Deltidskurs har blitt designet med behovene til studenter i ulike livs- og karrierefaser, samtidig som de gir mulighet for en fremragende pedagogisk opplevelse.

Høyverdig institusjon

Du kan være sikker på at du blir med i en globalt anerkjent kvalitetsinstitusjon, som demonstrert av vår siste progresjon gjennom ulike ledende tabeller. Våre prestasjoner er en klar indikasjon på at universitetet konsekvent leverer kvalitet på en rekke hovedområder, blant annet studenttilfredshet, undervisning og forskningskvalitet, oppgradere stillinger, oppnådde grader og mer. Noen av Coventry Universitys siste prestasjoner er:

  • Klassifisert nr.12 UK University (Guardian University Guide 2018)
  • Topp 4 for studentopplevelse (The Times og Sunday Times Good University Guide 2017)
  • Tildelt gull i Teaching Excellence Framework (TEF) (The Times og Sunday Times Good University Guide 2017)
  • Dronningens pris for bedrifter (International Trade 2015)
  • 97% ansatt eller i videre studier (DLHE undersøkelse 2015/16 - seks måneder etter opplæring)
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBA » Se Ettårig EMBA-programmer » Se MBA » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

MBA International Fashion Management

Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

International Fashion Management tar sikte på å gi en omfattende forståelse av moteindustrien. [+]

Oversikt

Dette er et utfordrende, fartsfylt og stimulerende MBA-kurs, designet for å tilby bransjespesifikke forretnings- og ledelsesevner du trenger for å bygge en vellykket karriere i internasjonal moteforvaltning.

Dette kurset gir en omfattende forståelse av moteaktiviteten, i stedet for å lære deg å være designer eller produsent, slik at du kan bygge en karriere i ledelse eller ledelse. Den fokuserer på de globale og teknologiske skiftene som har preget industrien de siste årene; ledelse av mote design og produktutvikling; og internasjonal mote produksjon og detaljhandel strategier.

Du har kanskje nylig fullført din bachelorgrad, i mote eller annen disiplin. Alternativt kan du ha jobbet for en stund og ønsker å akselerere din karriereprogresjon i mote, eller for å gjøre et trekk i mote for første gang.... [-]


MBA International Marketing

Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset kan utstyre deg med kunnskap og kompetanse som kreves for å ta utfordringene i internasjonal markedsføring, og kan også hjelpe deg med å utvikle vellykkede internasjonale markedsføringsstrategier. [+]

Oversikt

Dette spennende kurset gir grunnlaget for en høyflygende karriere innen internasjonal markedsføring og forretning. Din MBA vil bevise at du behersker en rekke tverrfaglige ferdigheter, så vel som din evne til å tenke og jobbe strategisk.

Studentene kommer til dette kurset fra en rekke bakgrunner og av ulike grunner. Kanskje du har jobbet i noen år, men vil ha en retningsendring, eller trenger en høyere kvalifikasjon til å utvikle din karriere. Alternativt vil du kanskje starte din egen virksomhet, eller hjelpe virksomheten din til å vokse. Eller du har kanskje nettopp fullført studiestudiet.

Uansett interesse i dette kurset, lærer du de ledende nåværende teoriene om strategi, ledelse og økonomi, samt spesialkunnskaper i markedsføringsledelse og teknikker. Du vil ha mange muligheter til å få eksponering for verden av markedsføring i praksis, bruke din læring for å skarpere dine praktiske ferdigheter og være karriereberedd når du utdanner.... [-]


Global MBA

MBA Global Business

Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

MBA Global Business er designet for å gi kandidater med kompetanse innen strategi, markedsføring, ledelse, økonomi, global human resource management, internasjonal handel, intern handel og prosjektledelse i en intern kontekst. [+]

Oversikt

Utvikle ferdighetene du trenger for å bli med i en ny generasjon strategiske bedriftsledere, lære å skape, utvikle og bærekraftige organisasjoner som opererer i en global sammenheng.

Nyutdannede av dette kurset viser avansert kompetanse innen markedsføring, økonomi, global human resource management, internasjonal handel, internasjonal handel, prosjektledelse, strategi og ledelse. Læring er mye brukt: du får en fantastisk eksponering for praktiske ferdigheter og arbeidsverden, og du vil bli utdannet som en trygg, karrierefaglig person med ekte arbeidsgiverappell i enhver bransje.

Kurset er tilgjengelig både på heltid og deltid, og passer for alle fra nyutdannede til de som har jobbet i noen år. Du kan også få en felles pris: bestått 2 spesifikke kursmoduler gjør deg kvalifisert for CMI-sertifikatet i strategisk ledelse og ledelse.... [-]


MBA Global Financial Services

Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Å studere i City of London vil tillate deg å se hvordan en av de mest vellykkede finanssentrene i verden opererer på daglig basis. [+]

Oversikt

Fra hjertet av Londons spennende finansdistrikt, gjør deg klar til å ta plass i den stadig raskere, komplekse og spennende verdenen av internasjonale finansielle tjenester.

Siden den globale finanskrisen i 2008 har grunnleggende og vidtrekkende endringer krevd at ledere i denne sektoren skal tenke og oppføre seg på en ny måte. Omfattende politiske, regulatoriske og teknologiske svar på disse endringene, samt nye forretningsmuligheter og utfordringer, inngår i det nye landskapet. Denne MBA undersøker konsekvensene av alle disse endringene, forbereder nyutdannede til å lede fremtidens finansielle tjenester organisasjoner.

Dette programmet vil utstyre deg for en høyflygende karriere innen finansielle tjenester, enten du har nettopp fullført studiet eller har jobbet for en stund, og om du trenger en MBA for å akselerere din karriereutvikling eller vil flytte inn i denne sektoren for første gang. Det gir fleksibiliteten til startdatoer i oktober og januar pluss opsjoner for full- eller deltidsstudie.... [-]


MBA

MBA International Human Resource Management

Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset gir deg muligheten til å forberede seg på vellykkede karriere i strategisk styring og utvikling av mennesker i det komplekse og raskt foranderlige miljøet i den moderne arbeidsplassen. [+]

Oversikt

Flere og flere organisasjoner gjenkjenner dette funnet (og holder) det beste talentet, og får mest mulig ut av dem, er avgjørende for deres fremtidige suksess. Dette MBA-kurset forbereder deg til en karriere i HR-ledelse - som hjelper et bredt spekter av organisasjoner å vokse og trives.

Studier for denne MBA, og du kan bygge en vellykket strategisk lederkarriere, utvikle folk i den komplekse og raskt foranderlige verden av den moderne arbeidsplassen. Du vil oppnå en god forståelse av hvordan og hvorfor folk fungerer på jobben, og av de relevante juridiske rammene som styrer human resource management. Du vil også utdype din forståelse av hvordan du finner, utvikler og engasjerer det mest passende talentet for enhver organisasjon.... [-]


Videoer

A real business experience

Preparing you for the real world

Kontakt

Coventry University London

Adresse, linje 1 Coventry University London, University House, 109-117 Middlesex Street
E1 7JF London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
HJemmeside https://www.coventry.ac.uk/london/
Telefon +44 207 247 3666