Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited

Alliance Manchester Business School er en av Storbritannias første to handelshøyskoler, opprettet i 1965), og er nå den største campusbaserte bedrifts- og ledelseskolen i Storbritannia.

Manchester er anerkjent for sine opprinnelige tenkere: Vår lange og stolte historie om forskningspraksis fortsetter ånden til innovasjon og prestasjon som byen er kjent for.

Vi er rangert andre i Storbritannia for bedriftsforskning (Business and Management Studies, REF 2014), og den siste Financial Times-undersøkelsen har rangert oss som 4. i Storbritannia, 10. i Europa og 36 i verden.

Vi vet at forskning i verdensklasse alene ikke er nok, og vi ser at vår opprinnelige tenkning er brukt for å påvirke virksomheten og ledelsen, regjeringen og samfunnet.

Vi tilbyr førsteklasses bedrifts- og ledelsesutdanning til undergraduates, postgraduates, erfarne utøvere, og de med karriereorienterte akademiske og forskningsambisjoner. Alliance MBS leverer original tenkning og undervisning, informert av det moderne kommersielle miljøet.

Ansettbarhet er innebygd i læreplanen. Alliansen MBS Postgraduate Careers Service jobber tett med University of Manchesters Karriere Service, slik at elevene får tilgang til det store antallet organisasjoner som går på campusarrangementer. Universitetet er nummer ett mest målrettede britiske universitet ved ledende utdannede arbeidsgivere (The High Fliers Report, 2018).

akkreditering:

  • Alliance MBS er en del av et lite og utvalgte bånd av institusjoner over hele verden som er akkreditert av alle tre hovedkorpsene - AACSB International, AMBA og EQUIS.
  • Det britiske regjeringsorganet (HEFCE) rangerer Alliance MBS-undervisningsmuligheter som «Utmerket», den høyeste kategorien.

En internasjonal skole:

  • Vi har et omfattende globalt nettverk, med nærvær i Brasil, Kina, Hong Kong, Singapore og UAE.
  • Våre spesialist master kurs kombinerer faglig excellence med fokus på real-world business og management praksis. I tillegg forbinder våre studenter med klassekamerater fra mer enn 65 nasjonaliteter.
  • Ved å bli med i våre studentfellesskap og mer enn 300 spesialister, vil akademiske og forskningspersonale bidra til å forberede kandidater til det globale forretningsmiljøet og dagens arbeidsmarked.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Videoer

What Manchester Means To Me

Why I chose to study my Masters in the UK over the USA

Where can we take you?

Kontakt

Manchester Business School

Adresse, linje 1 The University of Manchester Booth Street West
M15 6PB Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
HJemmeside http://www.mbs.ac.uk/masters/
Telefon +44 (0) 161 820 8343