Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til La Salle

Vi takker for din interesse for våre opplæringstilbud grader, Masters og Postgraduate, Executive Education kurs. La Salle programmer rettet mot behovene til selskapet og dets fagfolk med en praktisk visjon og et mål om rask aktivering av kunnskap mottatt. Programmer kan bli ivaretatt i person på Campus Barcelona og også gjennom Virtual Campus.

Velg det programmet som passer best til dine behov.

omtrent

I sine tre århundrer med eksistens, har La Salle hadde den eneste hensikten med permanent og oppdatert utdanning på alle nivåer. Dette engasjementet har vært opprettholdt over tid kontinuerlig i fem kontinenter. Antallet studenter overstiger en million, fordelt på 1.600.- sentre som gir opplæring mer enn 70.000 lærere.

I Spania, som ble introdusert ca 125 år siden, har La Salle utviklet studier tilpasset behovene og kravene til hver historisk øyeblikk og har vært i stand til å skrive din personlige kvalitetsstempel trening der den totale dimensjonen av personen har vant over ren kvantitativ kunnskap oppkjøpet.

I Catalonia, har La Salle totalt 30 sentre og 23.000 studenter, og i Madrid har 17 skoler med til sammen 11.300 studenter.

Den IALU - International Association of Lasallian universiteter består av 73 universiteter. I USA: La Salle University of Philadelphia, Manhattan College of New York, St. Mary College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi University of Chicago, Memphis College of Christian Brother. I Filippinene; De La Salle University of Manila, Universitetet i La Salle av Bacolod City. I Israel: Bethleem University. I Latin-Amerika: La Salle University i Bogota, Higher Education Center Kano-Brasil, Mexico Institutes of tertiær og Obregon, Central Institute of Guatemala; IUTEMAR La Salle av Caracas, IUTEAGRO av Cojedes; IUTEIN de Guayana. Universiteter i Europa markere betydningen av IInstitut Supérieur Agricole av Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM av Lyon, Saint Lu School of Architecture of Belgium, blant andre; som må legges sentrene i Afrika og Asia.

Gjennom historien og over hele verden, har La Salle vært forpliktet til mennesker over hele sitt yrkesliv i tillegg; som med organisasjoner i deres teknologiske utvikling. Dette engasjementet er formulert i et sett med opplæring, informasjon, megling, overføring og kommunikasjon som gjør La Salle et møte i Teknologi og Business World.

I Spania, med studiesteder i Barcelona og Madrid, La Salle tilbyr, i tillegg til de undervist universitet kurs, følgende programmer:

  • doktorgradsprogram
  • Masters Program
  • Program for internasjonale scener
  • Professional Development Program (PDP)
  • fordypningsemner
  • Corporate Training

Master Program dekker behovene til selskapet og dets fagfolk med en praktisk visjon og et mål om rask aktivering av kunnskap mottatt. Denne utvidelsen av kunnskap om området av faglig spesialisering eller andre områder, bidrar til personlig utvikling og bedre tilpasning av fagfolk til de kontinuerlige endringer på arbeidsplassen og det teknologiske miljøet.

Program Masters er rettet mot fagfolk med universitetsutdannelse og yrkeserfaring som ønsker å forbedre sine faglige ferdigheter (i ulike sektorer og områder som omfattes av mestere som utgjør programmet) og som trenger å forstå virksomheten kompleksiteten og hvordan å tilpasse seg nye utfordringer ; finslipe sine faglige ferdigheter; utvikle og forbedre ferdigheter i analyse, syntese, kommunikasjon, integrasjon og gruppesamarbeid.

Programmer gitt i:
Engelsk
Spansk
Catalan

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

laSalle Barcelona MBA programs

The Executive MBA er rettet mot trening profesjonelle ledere over 30 år i dagens utfordringer bly globale team i et globalt konkurranseutsatt miljø program. Hovedsoveromm ... [+]

Den Executive MBA Det er rettet mot trening profesjonelle ledere over 30 år i dagens utfordringer bly globale team i et globalt konkurranseutsatt miljø program. Hovedsoverommet har en scene for 2 uker i Silicon Valley, USA.

Varigheten er 15 måneder MBA-programmer helg (fredag ​​ettermiddag og lørdag morgen) og er kompatibel med arbeid. I løpet av en helg intensive utendørs økter blir holdt i format, fremme personlig kontakt, gruppearbeid og utvikling av student personlige og faglige ferdigheter.

The Executive MBA fra La Salle:

Sysselsetter en unik og innovativ metode, vokse gjennom Erfaringer Metodikken vokse gjennom opplevelser som mål at elevene kan bruke reelle og gjennom eksperimentelle situasjoner, alle lærings relaterte myke ferdigheter og consiguienteevolucionar profesjonelt i en mer komplett skjema . ... [-]
Spania Barcelona
October 2019
Heltid studier
15 måneder
Campus
Les mer på norsk

MBA

laSalle Barcelona MBA programs

Hvis du er et universitet og profesjonell utdannet ved mindre enn 30 år, og du trenger for å møte din jobb fremtid med trygghet og garanti, bygge din karriere i en tid me ... [+]

Hvis du er et universitet og profesjonell utdannet ved mindre enn 30 år, og du trenger for å møte din jobb fremtid med trygghet og garanti, bygge din karriere i en tid med Digital Transformation med Full Time MBA fra La Salle.

Du vil lære å utvikle en gründer tankesett, lære å innovere og bruke verktøy, rammeverk og strategier for å identifisere og vurdere nye muligheter i den digitale økonomien.

Vi utdanner våre studenter til å ta avgjørelser i et forretningsklima i en tilstand av konstant utvikling; Og vedta et globalt og internasjonalt perspektiv.

Entre

Folk er en nøkkelfaktor for våre Masters programmer utvikling. Vi velger våre søkere i henhold til læreplanen kriterier, veier deres akademiske, funksjonelle, sektor og geografiske trekk, for å berike deres kollektive erfaring.... [-]

Spania Barcelona
October 2019
Heltid studier
15 måneder
Campus
Les mer på norsk

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull