Zigurat Global Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Å komme til toppen er ingenting, slik du gjør det er alt. Vi er i forkant av en stor forandring, gjør deg klar for det med oss.

Top Educational Excellence With Top Learning Systems

Zigurats oppdrag er å styrke potensialet til fagfolk, bedrifter og marked for å tilpasse seg en digital transformasjon drevet av paradigmeskiftet, siden innovasjonen er nødvendig for å optimalisere organisasjoner og trives for et bedre samfunn.

Zigurat dekker etterspørselen ved å tilby en innovativ e-læring metodikk basert på case-studier og skryte av med den beste faglige veiledningen. Derfor leder Zigurat og inspirerer fagfolk til å nå sine mål ved å gi dem de ferdighetene som er nødvendige for å komme videre i følgende områder av bransjen:

  • Strukturelle ingeniørprogrammer
  • BIM og Advanced Management Systems
  • Innovasjon

Global

Zigurat anerkjenner en global rammeverk for industrien, dens utvikling og nødvendigheter, som et resultat av fokus på å tilby service tilpasset de spesifikke kravene til hvert land, disiplin og individ.

Innovasjon

En av Zigurats grunnleggende grunnlag er en kontinuerlig forbedring for å forbli i toppstillinger på jakt etter den beste arbeidsmetodikken, optimalisering av forretningsprosesser og konstant markedsundersøkelse for å forstå de uoppnådde behovene, og dermed skape nye virksomheter.

Grunnen til

Ikke flere unnskyldninger, ingen flere forsinkelser. Dette er på tide å være modig og utvikle seg. Vi vil vise deg ikke bare hvordan du overlever endringen, men hvordan du trives i den. Vi vil være der ved din side hvert skritt av veien.

Arbeider i seniorroller

Vi ser alltid ut til å være avantgarde, ledsaget av eksperter, teknikere og forretningsfiloser. Vårt program er å lære gjennom praktiske midler som gir deg tilgang til toppstillinger i selskapet.

Få leie av de beste

Bli forberedt på å jobbe i topp selskaper. Deltagere vil gi deg de nøyaktige verktøyene for å være karriere klare som blir ytterligere håndhevet av vårt støttenettverk.

Utvikle din bedrift

Ditt nåværende selskap har en stor reise foran hvor stort potensial venter. Vi er ansvarlige for å veilede deg gjennom reisen din med de billigste, mest effektive og raskeste mulighetene. På denne måten kan vi garantere din glatte seiling til suksess.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spanish (Spain)
  • Portuguese (Brazil)
  • Portugisisk
  • Spanish (Argentina)
  • Spanish (Colombia)
  • Spanish (Mexican)
  • Engelsk

Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kontakt
Sosiale medier