Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet

San Jorge Universitet, som ligger i Villanueva de Gállego i utkanten av byen Zaragoza, ble grunnlagt i 2005 og er en del av San Valero-gruppen, en gruppe utdanningsinstitusjoner ledet av Fundación San Valero, et non-profit diocesan sentrum med over 60 års historie som arbeider innenfor ulike nivåer og typer sekundær, videre og høyere utdanning og livslang trening.

Oppdraget til alle institusjonene som inngår i San Valero-gruppen, er å bidra til en bærekraftig utvikling av samfunnet gjennom en integrert utdanning basert på kristne verdier, som gjør det mulig for folk å møte faglige utfordringer i henhold til miljøbehovet.

San Jorge University har for tiden over 2100 bachelorstudenter, mastergradsstudenter og doktorgradsstudenter i fem forskjellige sentre: Fakultet for helsefag, Fakultet for kommunikasjon, Arkitektskole, Polytechnic School og School of Governance and Leadership.

Læringsmodellen for San Jorge University er basert på seks forskjellige elementer:

  • Den integrerte utdanningen til personen som er tilstede i læreplanen for hvert program (personlig prosjekt og profesjonelt prosjekt).
  • En tjenestekultur til de rundt oss gjennom integrering av Service Learning i læreplanen og fremme av frivillig arbeid med Universitetssamfunnet.
  • Den personlige oppmerksomheten til studenten gjennom lærerens forpliktelse til å oppnå positive resultater i anvendelsen av opplæringshandlingsplanen.
  • Undervisning innovasjon og integrering av ny teknologi for å kontinuerlig forbedre læringsopplevelsene til våre studenter.
  • Internasjonaliseringen av studieprogrammene med det formål å forberede studenten til et stadig mer internasjonalt og globalt arbeidsmarked.
  • Lenker til industri- og næringslivet, oppmuntre til å delta i besøkende fagfolk i undervisningsaktiviteter og i utviklingen av virkelige grunn- og forskerprosjekter i samarbeid med bedrifter og institusjoner.

Villanueva de Gállego Universitets Campus har banebrytende installasjoner og undervisnings- og læringsressurser, samt en sportscampus hvor våre studenter kan delta i et bredt spekter av sportsaktiviteter.

Programmer gitt i:
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Universidad San Jorge

Mastergrad i Business Management (MBA) er en grad med en "executive" kalender og en ypperlig praktisk opplæring tilpasset næringslivet. ... [+]

Master I Bedriftsøkonomi - MBA

Mastergrad i Business Management (MBA) er en grad med en "executive" kalender og en ypperlig praktisk opplæring tilpasset næringslivet.

Vår utfordring er å trene i et trippel aspekt: ledelsesevner, analytiske ferdigheter og sosial bevissthet om de organisasjonene vi jobber med. Med MBA ønsker vi at du skal ha en omvisning i de forskjellige avdelingene i et selskap med sikte på å utvikle en kritisk, konstruktiv og proaktiv mentalitet. Vi ønsker å forbedre analytisk nivå, trening for implementering av nye trender og å skaffe seg "knowhow" av hvordan de skal innlemmes for å skape nye muligheter.

I tillegg fremmer MBA gjennom ulike økter, workshops og besøk at studentene vurderer sine egne tiltak for virksomhetsskaping og forretningsgenerering, og oppfordrer hoppet til en stadig mer aktiv stilling som bidrar til reaktivering av økonomien eller påta seg ledelsesansvar i ulike organisasjoner.... [-]

Spania Zaragoza
Oktober 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
Villanueva de Gállego
Autovía A-23
Zaragoza-Huesca Km 299

Zaragoza, Aragon, ES
Social Media