Les den offisielle beskrivelsen

Universitet

Universidad San Jorge, som ligger i Villanueva de Gallego i utkanten av byen Zaragoza, ble opprettet i 2005 og er en del av Grupo San Valero, en pedagogisk gruppe opprettet av Fundación San Valero, en Bispedømmets verk av non-profit løpet 60 års erfaring på ulike nivåer og modaliteter innenfor formell utdanning og opplæring.

Oppgaven til alle institusjoner som er en del av Grupo San Valero er å bidra til en bærekraftig utvikling av samfunnet gjennom en omfattende utdannelse basert på kristne verdier som gjør folk til å takle faglige utfordringer i tråd med behovene til miljøet. I dag er San Jorge Universitetet har over 2000 studenter i offisielle lavere grader, Masters og PhD, fordelt på fem sentre: Det helsevitenskapelige fakultet, School of Communication School of Architecture, Polytechnic skole og skole Regjeringen og ledelse.

Undervisningen modell av University of San Jorge er basert på seks pilarer:

Den integrerte dannelsen av person til stede i læreplanen for hver grad (draft person profesjonelt prosjekt). Kall til tjeneste for andre gjennom faglige integrering av tjeneste-læring og fremme studentens deltakelse i frivillig program. Den personlige oppmerksomheten til studenter fra engasjement av lærere for å oppnå gode resultater i gjennomføringen av handlingsplanen opplæringen. Undervisning innovasjon og integrasjon av teknologier for å bedre elevenes læring. Internasjonaliseringen av utdanningsprogrammer med sikte på å forberede studentene på en stadig mer internasjonal og globalisert arbeidsmarked. Konvergens med den industrielle og næringsliv, oppmuntre til deltakelse av fagfolk i utvikling av undervisning, gjennomføre prosjekter til faktiske grad og Master i samarbeid med bedrifter og institusjoner.

Universitetet Campus av Villanueva de Gallego har fasiliteter og ressurser av siste generasjon og en sportsbil campus der universitetets studenter kan øve en rekke idretter.

Programmer gitt i:
Engelsk
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge

The Master i Business Administration (MBA) grad er fokusert på integrert utvikling av personen i en trippel dimensjon: lederegenskaper, analytiske ferdigheter og sosial b ... [+]

The Master i Business Administration (MBA) grad er fokusert på integrert utvikling av personen i en trippel dimensjon: lederegenskaper, analytiske ferdigheter og sosial bevissthet om organisasjoner der de arbeider.

I MBA oppfordrer vi utviklingen av ledelsesmessige ferdigheter som er viktige for beslutningsprosesser, teamledelse og måloppnåelse.

Også vi i dybden av de analytiske ferdigheter som elevene trenger for å utvikle seg i ulike områder av organisasjoner: finans, markedsføring, logistikk, menneskelige ressurser, og innovasjon. Med mange tilfeller å studere, og har stor betydning for teamarbeid, vi utdype kunnskap er nødvendig for å foreta en forsvarlig forvaltning i selskaper, etablere hele tiden i elevene kritisk tenkning, forårsaker andre former for handling revurdere kjenne og vurdere alle viktige aspekter.... [-]

Spania Zaragoza
October 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk