UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er The International Business School, Business School og Francisco de Vitoria Universitetet ADEN er en internasjonal akademisk institusjon med tilstedeværelse i over 17 land gjennom sine 27 kontorer.

Vårt hovedmål er å utdanne neste generasjon av ledere og hjelpe våre studenter til å "gjenoppfinne" og for å øke sårt tiltrengte endring for i morgen i selskaper de leder.

Den store utfordringen i vår pedagogiske modell er dannelsen av fagfolk fokusert på person og kall til å forvandle seg til å bli endringsagenter i samfunnet og for å bidra til dette, har vi laget et omfattende program med stipender for studenter med talent som mangel på økonomiske midler for å komme til skjemaet.

Hjertet av en stor skole komponering, derfor, sine studenter, og ADEN International Business School søker å bidra til fortsatt vekst i personlig og faglig dyktighet av våre studenter.

Vi har en senior fakultetet i all faglig innhold, bestående av heltidsansatte lærere med erfaring innen anvendt forskning og rådgivning i verden av virksomheten forskning, og et sett av undervist som inkluderer topp fagfolk. Videre er vi stolte mellom våre lærere til å motta besøk professorer i våre 27 internasjonale steder.

Kort sagt, vi er engasjerte og dedikerte fellesskap av lærere, fagfolk og studenter forent slik at våre studenter tilegne seg de nødvendige ferdigheter til å bli endringsagenter i organisasjoner der de arbeider eller kjører, på en ansvarlig måte, ferdigheter åpne og tverrfaglig.

Steder

Madrid

Address
Calle Orense 69
(Eurobuilding II)

28020 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Madrid

Address
Ctra. Pozuelo-Majadahonda (M-515) Km. 1.800
28223 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Programmer