UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er The International Business School, Business School og Francisco de Vitoria Universitetet ADEN er en internasjonal akademisk institusjon med tilstedeværelse i over 17 land gjennom sine 27 kontorer.

Vårt hovedmål er å utdanne neste generasjon av ledere og hjelpe våre studenter til å "gjenoppfinne" og for å øke sårt tiltrengte endring for i morgen i selskaper de leder.

Den store utfordringen i vår pedagogiske modell er dannelsen av fagfolk fokusert på person og kall til å forvandle seg til å bli endringsagenter i samfunnet og for å bidra til dette, har vi laget et omfattende program med stipender for studenter med talent som mangel på økonomiske midler for å komme til skjemaet.

Hjertet av en stor skole komponering, derfor, sine studenter, og ADEN International Business School søker å bidra til fortsatt vekst i personlig og faglig dyktighet av våre studenter.

Vi har en senior fakultetet i all faglig innhold, bestående av heltidsansatte lærere med erfaring innen anvendt forskning og rådgivning i verden av virksomheten forskning, og et sett av undervist som inkluderer topp fagfolk. Videre er vi stolte mellom våre lærere til å motta besøk professorer i våre 27 internasjonale steder.

Kort sagt, vi er engasjerte og dedikerte fellesskap av lærere, fagfolk og studenter forent slik at våre studenter tilegne seg de nødvendige ferdigheter til å bli endringsagenter i organisasjoner der de arbeider eller kjører, på en ansvarlig måte, ferdigheter åpne og tverrfaglig.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk

Se MBA » Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Internasjonal MBA

Campus Heltidsstudier 9 måneder September 2019 Spania Madrid

Metodikk basert på eksperiment designet for å lære å ta avgjørelser i realistiske scenarier og et lavtrykk miljø. [+]

"Lære å føre oppnås ved å rette"

Basert på testing METODE Designet for å lære å ta avgjørelser i realistiske scenarier og et lavtrykk miljø. 32 simulatorer + en pedagogikk innovative klasserommet basert eksperimentering. Påvist i over 12 år. Brukes til opplæring av mer enn 45.000 ledere fra ledende selskaper i Spania og Latin-Amerika. Lekne, interaktive, resultatorientert. Designet for å gjøre optimale beslutninger som hjelper deg å få de resultatene du forventer.

"Suksess er å vite at du har valgt MBA du vil lykkes som profesjonell"

NÅ ER DET DIN TUR. Mer enn 45.000 studenter lede våre store selskaper i Spania og Latin-Amerika. Nettverksbygging med et nettverk i 17 land + internasjonal plattform for kunder. Vår unike og nyskapende læring metodikk for å ta reelle beslutninger. Lærer Kvalitet: første i undervisning kvalitet i Madrid. Internasjonal: Du kan studere ved en av våre internasjonale kontorer. Internasjonal praksis nettverk av over 1800 partnerbedrifter. Akkreditert i Europa, USA og Latin-Amerika tittel. Den eneste premium MBA hvis prisen er 20% lavere enn resten. [-]

Videoer

Escuela de Negocios UFV