Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er The International Business School, Business School og Francisco de Vitoria Universitetet ADEN er en internasjonal akademisk institusjon med tilstedeværelse i over 17 land gjennom sine 27 kontorer.

Vårt hovedmål er å utdanne neste generasjon av ledere og hjelpe våre studenter til å "gjenoppfinne" og for å øke sårt tiltrengte endring for i morgen i selskaper de leder.

Den store utfordringen i vår pedagogiske modell er dannelsen av fagfolk fokusert på person og kall til å forvandle seg til å bli endringsagenter i samfunnet og for å bidra til dette, har vi laget et omfattende program med stipender for studenter med talent som mangel på økonomiske midler for å komme til skjemaet.

Hjertet av en stor skole komponering, derfor, sine studenter, og ADEN International Business School søker å bidra til fortsatt vekst i personlig og faglig dyktighet av våre studenter.

Vi har en senior fakultetet i all faglig innhold, bestående av heltidsansatte lærere med erfaring innen anvendt forskning og rådgivning i verden av virksomheten forskning, og et sett av undervist som inkluderer topp fagfolk. Videre er vi stolte mellom våre lærere til å motta besøk professorer i våre 27 internasjonale steder.

Kort sagt, vi er engasjerte og dedikerte fellesskap av lærere, fagfolk og studenter forent slik at våre studenter tilegne seg de nødvendige ferdigheter til å bli endringsagenter i organisasjoner der de arbeider eller kjører, på en ansvarlig måte, ferdigheter åpne og tverrfaglig.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Metodikk basert på eksperiment designet for å lære å ta avgjørelser i realistiske scenarier og et lavtrykk miljø. ... [+]

"Lære å føre oppnås ved å rette"

Basert på testing METODE Designet for å lære å ta avgjørelser i realistiske scenarier og et lavtrykk miljø. 32 simulatorer + en pedagogikk innovative klasserommet basert eksperimentering. Påvist i over 12 år. Brukes til opplæring av mer enn 45.000 ledere fra ledende selskaper i Spania og Latin-Amerika. Lekne, interaktive, resultatorientert. Designet for å gjøre optimale beslutninger som hjelper deg å få de resultatene du forventer.

"Suksess er å vite at du har valgt MBA du vil lykkes som profesjonell"

NÅ ER DET DIN TUR. Mer enn 45.000 studenter lede våre store selskaper i Spania og Latin-Amerika. Nettverksbyg... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spansk,Spanish (Spain)
Heltid studier
9 måneder
Campus
Les mer på norsk

Escuela de Negocios UFV