The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ostelea er et internasjonalt universitet sentrum, som tilhører den Opplæring delingen av Grupo Planeta, Som spesialiserer seg på opplæring fagfolk i gjestfrihet og turisme sektorer med en lidenskap for god service og en flerkulturell visjon.

The College oppgave er å bidra til en bærekraftig sosial, økonomisk og kulturell utvikling av næringen ved å trene ledere, fagfolk og teknikere i sektoren. Dens satsing på innovasjon og utvikling av båndene mellom selskapene aktiver Ostelea å bringe nye løsninger til markedet.

Grupo Planeta trening divisjon, Planeta Formación y UniversidadesForvalter store prosjekter både i universitetssektoren (EAE Business School, OBS, VIU (Universidad Internacional de Valencia), UNIBA, ESdesign) og området med Professional Training (CEAC, IFP, Deusto Formación og Deusto Salud). Det ble besluttet å bruke all den kunnskap akkumulert av divisjonen til opprettelsen av et universitet College of Tourism Hospitality, Ostelea.

I enkelte programmer kjøres på Barcelona campus, studenter som fullfører løpet av skole få trippel kvalifisering fra Ostelea, EAE Business SchoolSpanias nest største handelshøyskole, og Universitat de Lleida. I Madrid campus, er Ostelea faglige partner Universidad Juan Carlos I.

logosschools
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk

Se MBA » Se Online MBA » Se Online Masters » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA i gjestfrihet og turisme (offisiell) - Madrid

Campus Heltidsstudier 9 måneder April 2019 Spania Madrid

MBA Ostelea-EAE i gjestfrihet og turisme på Madrid Campus of Ostelea ble født med sikte på å trene fremtidige ledere i turistsektoren: ledere, fagfolk og entreprenører i stand til å administrere på høyeste nivå forretningsprosjekter på turismeområdet og hotelier, for hva som på en svært spesiell måte påvirker utviklingen av ledelsesmessige evner og ferdigheter av strategisk karakter. [+]

MBA Ostelea-EAE i gjestfrihet og turisme på Madrid Campus of Ostelea ble født med sikte på å trene fremtidige ledere i turistsektoren: ledere, fagfolk og entreprenører i stand til å administrere på høyeste nivå forretningsprosjekter på turismeområdet og hotelier, for hva som på en svært spesiell måte påvirker utviklingen av ledelsesmessige evner og ferdigheter av strategisk karakter.

Av denne grunn er dette programmet designet sammen med EAE Business School - en ledende handelsskole i ledelse på internasjonalt nivå * - på en svært spesiell måte, i utviklingen av ledelsesmessige evner og ferdigheter av strategisk karakter.... [-]


MBA I Hospitality and Tourism Management

Campus Heltidsstudier 1 år April 2019 Spania Barcelona

Osteleas Hospitality and Tourism Management MBA er utformet med sikte på å trene fremtidens ledere av turistsektoren: direktører, fagfolk og entreprenører som er rustet til å styre forretningsprosjekter i turisme og hotellbransjen på aller høyeste nivå. For dette formål fokuserer programmet spesielt på utvikling av utøvende ferdigheter og kvalifikasjoner av strategisk karakter. [+]

Ostelea-EAE Hospitality and Tourism Management MBA er designet med sikte på å trene fremtidens ledere av turistsektoren: direktører, fagfolk og entreprenører som er rustet til å styre forretningsprosjekter i turisme og hotellbransjen på høyeste nivå. For dette formål, utviklet dette programmet, utviklet med EAE Business School - internasjonalt anerkjent forretningsskole * - fokuserer på utvikling av utøvende ferdigheter og kvalifikasjoner av strategisk karakter.

Denne MBA er også utført på spansk i Madrid, i Barcelona og Online metodikk

* Topp 35 verdens beste handelsskole i henhold til økonomien America 2017 rangering... [-]


Videoer

Pol Ventura - Hotel Arts - Ostelea

Kontakt

Ostelea

Adresse, linje 1 The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International C/ Aragó, 28
08015 Barcelona, Catalonia, Spania

Adresse, linje 1 The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International C/ Príncipe de Vergara, 108
28002 Madrid, Community of Madrid, Spania
Telefon undefined