Institute For Advanced Management (IAM)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Lederutdanning skolen CEU Group, den største spanske utdanningsgruppe. Hvor fagfolk og ledere som ønsker å lede deres miljø forlate et varig inntrykk på etikk og til slutt dannet.

Lederskap

Mer enn 80 år utdanne ansvarlige ledere

Felles for AMI programmer er lederskap. Den resultat av som fortsatt er et unikt samarbeid i Spania med Center for Creative Leadership. Han underviser for tiden executive kurs i alt en av de beste programmene globale lederskap.

AMI forstår at det er et stort behov for å utdanne fagfolk i stand til ledende deres organisasjoner i et skiftende, digital og internasjonalt miljø. ledere er villige til å lede endringer, innenfor og utenfor landets grenser, og å skape en positiv og betydelig innflytelse på personer og organisasjoner er nødvendig.

kloster

Klosteret IAM er en av de viktigste attributter, består av mer enn 100 lærere fra ulike nasjonaliteter, trent i de beste forretnings skolene i verden og kombinere undervisning med deres profesjonelle arbeid. Internasjonaliseringen av klosteret kan du dele en global visjon med studenter og gi et internasjonalt perspektiv av selskapet.

faglig utvikling

Studerer til å vokse profesjonelt

IAM tilbyr alt som trengs for å komme videre i din karriere. Den har en karriere tjeneste som hjelper elevene gjennom hele prosessen med å studere og etter konfirmasjonen studier. Det tilbyr også muligheten til å få tilgang CEU Legg ut på et bestemt program for å støtte entreprenørskap, der fødsler av nye og varige forretningsinitiativ oppstå.

Institutt for Karriere grupper CEU relasjoner med mange selskaper å lete etter løsninger som tilfredsstiller de behov for rekruttering og ambisjoner om faglig utvikling av nyutdannede. Mer enn 4500 undertegnet avtaler med ulike selskaper over hele verden.

Internasjonale avtaler

IAM lenker faglig dyktighet til den internasjonale profilen til studentene styrke sitt tilbud i internasjonale programmer. Målet er å opprettholde global visjon takket være multikulturalisme og berikelse de bringer ulike synspunkter.

CEU tilbyr internasjonale programmer ved Babson Business School (Boston, USA), Columbia University (New York, USA), Boston University (Boston, USA), Research Institute for Advanced Management (Kobe, Japan), Berkeley University (California, USA), Fordham University (New York, USA) og The University of Chicago (Chicago, USA)

CEU gruppe

Den CEU er en pedagogisk institusjon med mer enn 80 år å fremme integrert utvikling på alle utdanningsnivåer.

Den ble grunnlagt av den katolske Association of propagandister ACDP i 1933 ved å lansere tre private universiteter og 10 høgskoler i 11 byer i Spania. De tre universitetene CEU San Pablo i Madrid, Cardenal Herrera i Valencia og Barcelona Abat Oliba i å satse på et konkurransedyktig forskningsaktiviteten som en strategisk aksen sin pedagogiske forslaget i sammenheng med R + D + I nasjonale systemet.

Mer enn 210.000 studenter CEU

Over 80 års erfaring

3 universiteter, 25 skoler

95% Employability

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk
  • Engelsk

Se MBA » Se Online Kurs » Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Global MBA

Campus Heltidsstudier 10 måneder October 2019 Spania Madrid

Lederskap og etikk for digital og internasjonalt miljø. Programmet omfatter prestisjetunge sertifisering programmet 'Leadership Essentials' som et resultat av avtalen mellom CEU og CCL, unik i Spania. Det er i topp fire leverandøren av utøvende utdanning over hele verden av Financial Times rangering. [+]

Lederskap og etikk for digital og internasjonalt miljø.

Boston USA

Barcelona, ​​Spania

Kobe, Japan

Global MBA CEU

Folk ledende nye forretningsprosjekter i det digitale og globale miljøet, i konstant bevegelse, med et dypt etisk forretningssans.

funksjoner

Sertifisert MBA bare tre universiteter + Diploma of Essential Leadership CCL

Abat Oliba CEU University (Barcelona). San Pablo CEU University (Madrid). CEU Cardenal Herrera University (Valencia). Center for Creative Leadership (Chicago)

Programmet omfatter prestisjetunge sertifisering programmet 'Leadership Essentials' som et resultat av avtalen mellom CEU og CCL, unik i Spania. Det er i topp fire leverandøren av utøvende utdanning over hele verden av Financial Times rangering.... [-]


Videoer

CEU Institute for Advanced Management