Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Om oss

CEU IAM Business School (Institutt for Avansert Management) er Business School i CEU-gruppen. der fagfolk som ønsker å lede sitt felt på en etisk og varig måte, blir trent.

Vi er den største utdanningsgruppen i Spania . Grunnlagt for over 85 år siden av den katolske sammenslutningen av propagandister (ACdP), har gruppen mer enn 25 utdanningsentre der mer enn 200 offisielle kurs . er lært. Over 250 000 studenter har passert gjennom klasserommene og mer enn 4000 fagfolk jobber hver dag for å gi deg den beste utdanningen.

CEU-utdanningsgruppen, som heter San Pablo CEU University Foundation, er et prosjekt fra den katolske sammenslutningen av propagandister (ACdP) . Stiftelsens oppgave er å bidra til forbedring av samfunnet gjennom toppkvalitetsutdanning, og tilbyr en pedagogisk modell i samsvar med prinsippene om kristen humanisme , verdiene som overføres til oss av evangeliet og handling i det offentlige liv i rettssaken og til forsvar for mennesker.

Målet med CEU-gruppen er å søke faglig og profesjonell fortreffelighet , innovasjon i sine pedagogiske prosjekter og opplæring av studenter i menneskelige verdier og dyder .

Kjennetegnene til CEU IAM Business School er lederskap og etikk som svar på en stadig mer digital, global og stadig foranderlig verden. Vi er forpliktet til varige og bærekraftige verdier og prinsipper for å lede mennesker og organisasjoner.

Vi har sterke internasjonale samarbeidspartnere , samt delte programmer med amerikanske institusjoner som Berkeley, University of California (rangert topp 1 offentlige universiteter og topp 4 i Global Universities Ranking US News), Babson College (verdens anerkjente institusjon for entreprenørskapsutdanning ) og Senter for kreativt lederskap (rangert topp 5 i lederskap, finansielle tider).

Institutt for avansert ledelse (CEU IAM) Business School er også medlem av AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business).

Internasjonale avtaler

Institutt for Avansert Management (CEU IAM) Business School (Institutt for Avansert Management) er Business School av gruppen CEU. Den knytter sin faglige ekspertise til den internasjonale projeksjonen til elevene, og styrker tilbudet i internasjonale programmer. Målet er å opprettholde den globale visjonen takket være interkulturalitet og berikelse som ulike visjoner bidrar til.

CEU tilbyr internasjonale programmer på Babson Business School (Boston, USA), Columbia University (New York, USA), Boston University (Boston, USA), Forskningsinstituttet for Avansert Management (Kobe, Japan), Berkeley University Fordham University USA) og University of Chicago (USA)

Personlig utvikling

Institutt for Avansert Management (CEU IAM) Business School gir alt du trenger for å utvikle seg i din karriere. Den har en profesjonell karriere som hjelper studenter gjennom hele prosessen og etter uteksaminering fra studier. Det gir også mulighet for å få tilgang til CEU Emprende , et spesifikt program for å støtte entreprenørskap, hvor fødsel av nye og varige forretningsinitiativer finner sted.

Den profesjonelle karriereavdelingen grupperer CEUs relasjoner med en rekke selskaper for å finne løsninger som møter rekrutteringsbehov og karriereutvikling, ambisjoner for kandidater. Mer enn 4500 avtaler inngått med ulike selskaper over hele verden.

Programmer gitt i:
  • Spansk
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

EMBA vil gi deg nøkkelferdighetene, lederegenskapene og verktøyene for å løse nye utfordringer og ta gode beslutninger, og alltid basert på erfaringene fra anerkjente fag ... [+]

EMBA vil gi deg nøkkelferdighetene, lederegenskapene og verktøyene for å løse nye utfordringer og ta gode beslutninger, og alltid basert på erfaringene fra anerkjente fagfolk og med en praktisk tilnærming du kan dra nytte av fra begynnelsen.

Tilgangsprofil

Profesjonelle med 4 eller flere års erfaring som ønsker å gi et avgjørende løft i karrieren ved å kombinere masterstudiet med sin faglige aktivitet og har et sterkt ønske om å overvinne utfordringer og ta på seg mer ansvar.

Målprofilen er derfor høyt potensielle fagfolk, mellomstyring, funksjonelle ledere eller gründere som ønsker å oppnå større ansvar, som de trenger for å utvikle både kompetanse og ledelsesevner mens de søker personlig vekst.... [-]

Spania Madrid Community of Madrid
Oktober 2019
Spansk
Heltid studier
450 timer
Campus
Les mer på norsk

CEU Institute for Advanced Management

Address
c/Tutor 35
28008 Madrid, Community of Madrid, Spania