ITAE Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

128671_rsz_austin-distel-wd1lrb9oeeo-unsplash.jpg

ITAE Business School er en Business School med en unik og spesiell opprinnelse. Heiress av den gamle ITAE, det er en ideologisk og finansielt uavhengig institusjon som skaffer seg sitt merke og dets know how. Dens raison d'etre og dets eksistens tilsvarer viljen til noen fagfolk for å gi dyktighetstrening til samfunnet.

Institusjonens historie og liv har betydd at menneskene som integrerer det i hvert øyeblikk, har endret seg, men i løpet av sin eksistens har verdiene av faglig fortreffelighet og global visjon som har preget det, blitt opprettholdt. Team av profesjonelt arbeid, preget av sin høye kvalifikasjon, faglige trajectory, menneskelig kvalitet og engasjement i utviklingen av kapasiteten til våre studenter . ITAEs fagfolk er de som virkelig markerer den kvalitative forskjellen mellom våre prosjekter.

ITAE Business School er opprettet for å tilby løsninger i henhold til bedriftens behov, på alle områder av bedriftsledelse, gjennom spesialisert opplæring og rådgivning .

Gjennom årene har vi jobbet med bedrifter og fagfolk med svært forskjellige egenskaper og sektorer, noe som har gitt oss mulighet til å utvikle unike arbeidsmetoder som tilpasser seg hvert tilfelle og som ikke har noe å gjøre med modeller eller statiske handlingsmønstre .

Vår metodikk

 • Dynamikk: Vi kan bruke våre ressurser til ulike prosjekter og forretningssituasjoner.
 • Øvelse: Alt innholdet i programmet læres på en streng, praktisk og fullt anvendelig måte. Vi satser på en læringsmetode hvor du lærer ved å gjøre.
 • Cercanía: For at studenten skal kunne få den beste profesjonelle han / hun har inne, må han / hun føle seg komfortabel og avslappet, mulig på grunn av den personlige og nære behandlingen vi tilbyr til enhver tid.
 • Fleksibel: Å være et lite selskap gjør det mulig for oss å tilpasse seg hver enkelt situasjon på en spesiell måte. Vi bruker de beste ferdighetene, kompetansene, verktøyene og ressursene til rett tid til å tilby personlige svar.128678_rsz_selective-focus-photo-of-man-in-official-shirt-sitting-in-2451645.jpg

Vår styrke

 • # Vår erfaring
 • # Våre alumni spredt over hele verden.
 • # Våre høyttalere og høyttalere
 • # Et team av profesjonelle forpliktet til sine kunder.
 • # Våre samarbeidsavtaler med universiteter og institusjoner.
 • # 96% plassering av våre studenter.

Vårt mål

 • Overføre kunnskap og utvikle ferdigheter til å trene de beste fagfolkene og nåværende og fremtidige ledere. Orienter utviklingen av vårt miljø, langs veien for organisatorisk innovasjon for å skape ideer, muligheter og lederskap.
 • Gi kvalitetstjenester, skape holdninger og atferd i frihet, og generere uforglemmelige opplevelser.

ITAE Business School fokuserer all sin innsats på å tilby tjenester av høy kvalitet som letter ledelsen og ledelsen til organisasjoner, personer og arbeidsteam. Og så flyttet han, sin Majestet Kongen av Spania, da han så passe på å motta ITAE i Zarzuela i 2009.

I dag, organisasjoner må mer enn noensinne ta på seg den komplekse oppgaven med å forvalte forretninger og mennesker, noe som gjør dem til de viktigste elementene for å nå sine strategiske mål.

En global organisasjon

Internasjonaliseringen av ITAE Business School ble etablert fra begynnelsen som et viktig mål for en differensierende stilling.

Vår geografiske beliggenhet, som grenser til Portugal, gir oss en strategisk enklave som posisjonerer oss som Hispano-Lusa Reference School, internasjonalt. Det internasjonale kallet som beveger oss har vært hjørnesteinen i skolens utvikling gjennom de siste tiårene. Den samme tendensen er det som har ført oss til å seile havene for å forvandle vår internasjonale strategi mot et nytt og nært forhold til Latin-Amerika.

Steder

Badajoz

Address
C/ Virgen de la Soledad, 6
06004 BADAJOZ (España)

06002 Badajoz, Extremadura, Spania