IMPACT Business School - Universidad Europea

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår verden endrer seg raskt, og bare de sterkeste har noe å si i denne endringen. Generasjoner vike for folk som er klare etter trening intenst for livet. Maverick ledere som ønsker å oppfylle sine drømmer til å leve en unik opplevelse, fokusert på virkningen i samfunnet.

Kall trene fagfolk kalt til å forvandle vår verden, har gjort det mulig for oss å identifisere de relevante faktorer for regenerering av opplærings tilnærminger, slik at vi fremme:

Kunnskap og praktisk erfaring til å gjøre det mulig, tog, inspirere og forbedre ferdighetene til fremtidige endringsagenter. En utdanning fokusert på innovasjon, for å takle de nye globale utfordringer. Trening motivert av lidenskap for endring og konstant vekst. Felles opplevelser som inspirerer og forbedre holdninger endres. Tilgang til reelle prosjekter med bedrifter for å bli integrert i arbeidsgruppene dannet av erfarne fagfolk. Gratis skjema særpregede stemmene til gjeldende regel basert på kunnskap, innsats og entusiasme for endring.

Hvilken innvirkning? For oss er IMPACT å oppnå globale løsninger på sosiale og forretningsmessige situasjoner ved å anvende tilegnet kunnskap er nødvendig Impact Business School.

Forpliktet til overføring av programmer for å møte utfordringene i fremtiden kunnskap, våre herrer og tilby nødvendige kurs for våre studenter til å utvikle sine talenter og bli agenter for positiv endring verktøy.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk

Se MBA » Se Kurs » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA For Innflytelse I Ledelse: å Forberede For Fremtiden

Campus Heltidsstudier 4 semestre November 2018 Spania Madrid

Å si at verden er et komplekst og usikkert sted er ikke ny. Det nye er den hastigheten som de vokser både kompleksitet og usikkerhet og potensial for endring - og ødelegge - sektorer og bransjer for å fullføre og bedrifter, uavhengig av størrelse og styrke. [+]

MBA i ledelsen for IMPACT: FORBEREDELSE TIL FREMTIDEN

Å si at verden er et komplekst og usikkert sted er ikke ny. Det nye er den hastigheten som de vokser både kompleksitet og usikkerhet og potensial for endring - og ødelegge - sektorer og bransjer for å fullføre og bedrifter, uavhengig av størrelse og styrke.

Organisasjoner, offentlige eller private, trenger folk som kan utføre på sitt beste i flyktige og tvetydige miljøer. Folk i stand til å forutse endringer, drive organisatorisk endring og fremme bærekraftig vekst av bedrifter, institusjoner og foreninger de tjener. Uten dem, foreldelse lenger en risiko for å bli et faktum, sammen med nedgangen og, til slutt, utryddelse.... [-]