IESIDE Business Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) er et internasjonalt universitetssenter opprettet i 1987, hvis oppgave er å tilby høyere utdanning av høy kvalitet basert på fortreffelighet, innovasjon og nye læringsteknologier som trener studenter. studenter som fremtidens ledere.

presentasjon

IESIDE er den ledende handelshøyskolen i Galicia og Nord-Portugal. Med en historie på mer enn 30 år har den utviklet sine egne undervisningsmodeller basert på innovasjon og en ypperlig praktisk tilnærming. Ansettelsesprosenten ligger på 96% på mindre enn et år, et avgjørende tall for de over 60 000 nyutdannede og for de over 7 000 bedriftene nordvest på halvøya som, i likhet med INDITEX GROUP, har sine kandidater blant sine ledelseskadrer . Det opprettholder samarbeidsavtaler med universiteter i Europa, Amerika og Asia, som gjør at studentene kan gjennomføre opplæringsopphold i forskjellige land. I sin eksponentielle MBA har den 35% internasjonale studenter fra 7 land over hele verden. IESIDE tilhører Afundación, det sosiale arbeidet til Abanca, en ledende finansinstitusjon i Galicia, og som er en av grunnleggerne av FNs prinsipper for ansvarlig bankvirksomhet og Collective Commitment for Climate Action 2019.

141098_iconos_datos_en_horizontal_ok.jpg

Misjon og visjon

IESIDEs oppdrag er å utføre foregripende og innovativt pedagogisk arbeid, med fokus på høyere utdanning.

IESIDE er orientert mot selskapet og internasjonalisering, basert på de strengeste kvalitetsstandardene.

Formålet er å bidra til dannelse av menneskelig kapital, samfunnsansvar, forretningsinnovasjon og fremme forbedring av konkurranseevnen til nasjonale og internasjonale selskaper, med spesiell interesse nordvest på halvøya og Atlanterhavsaksen.

Differensialegenskapene er:

 • Forretningsorientering: Effektiv og ansvarlig forretningsadministrasjon, entreprenørskap, innovasjon, ny teknologi og nye sektorer.
 • Excellence og i generering av kunnskap.
 • Internasjonalisering i alle dimensjoner: Innhold, studenter og strategiske allianser med institusjoner fra forskjellige felt.
 • Koblinger og samarbeid med selskaper:
  • Inkludering i utdanningsprosessen (profesjonell praksis, utveksling, etc.).
  • Innovasjon for utvikling av ledelseskonsulenttjenester for bedrifter.
  • Inkorporering av trenere aktivt knyttet til selskapet.
 • Kobler aktiviteter for utvikling av den produktive sektoren (ABANCA Research, Technology and Innovation Centers).
 • Interne virksomhetsopplæringsaktiviteter for ABANCA.
 • Implementering av utenomfaglige programmer rettet mot sysselsetting, sosialt engasjement og nasjonale og internasjonale interuniversitetshandlinger.

142355_Copiade_MG_4094.jpg

Campus og arenaer

Med et areal på mer enn 16.500 m2 har IESIDE førsteklasses fasiliteter med en desentralisert tilstedeværelse i hele Galicia. Tre steder i A Coruña, Pontevedra og Vigo, en studentbolig i Pontevedra og fire satellittenheter i Santiago, Ferrol, Lugo og Ourense utgjør de områdene ansikt til ansikt blir gitt. Det har også en Virtual Campus for online trening som muliggjør blandet trening. Multikampusbibliotekene ligger i de tre arenaene og har digital tilgang.

Kvalitetsforpliktelse

Som et resultat av tilknytningen til University of Vigo, er IESIDE det eneste opplæringssenteret for selskaper i Galicia som tilbyr en bachelorgrad i bedriftsøkonomi og en offisiell MBA. Det er nettopp samarbeidet med universitetet og det galisiske selskapet som gjør det mulig å fullføre det nåværende universitetstilbudet, med fokus på spesialiseringen i videreutdanning som gjelder selskapet. En modell for akademisk fortreffelighet som inkorporerer internasjonalisering som en annen viktig pilar gjennom signering av avtaler med utenlandske institusjoner.

Forpliktelsen til kvalitet oversettes til anerkjennelse av institusjoner som ANECA (National Association for Quality Assessment and Accreditation), som støtter offisielliteten til gradene i Business Administration and Management og Master i Business Management and Administration - MBA og medlemskap i organer som setter kvalitetsstandarder i opplæring av ledere og høyere utdanning som AEEN (Spanish Association of Business Schools), EFMD (European Foundation for Management Development) og CLADEA (Latin American Council of Management Schools) . I 2019 ble IESIDE med i HACU (Hispanic Association of Colleges and Universities).

Refleksjonen av denne forpliktelsen til kvalitet oversettes til implementering og bruk av det omfattende kvalitetssystemet som presenteres nedenfor og som styrer aktiviteten til IESIDE.

bekreftelser

IESIDE er anerkjent av FNs initiativ for sin forpliktelse til å inkludere samfunnsansvar, synlig i våre studieplaner. Disse tiltakene er:

 • Prinsipper for ansvarlig utdanning (PRME)
 • Sustainable Development Solutions Network (SDSN)

IESIDE er anerkjent som et av de 25 beste treningssenterene i Spania og blant de 1000 beste i verden og med størst internasjonal innflytelse.

For åttende år på rad ble Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (tidligere kjent som Afundación Business School) valgt blant de 1000 beste handelshøyskolene i verden med størst internasjonal innflytelse. Bare 21 institusjoner i vårt land er inkludert i denne verdensrangeringen.
(Eduniversal, rangert 1000 beste handelshøyskoler i verden siden 2008)

Master i internasjonal virksomhet, MIB, blant de fem beste tospråklige programmene i internasjonal forretningsadministrasjon i Spania.
(Diario El Mundo, rangering 250 mestere, 2008, 2009, 2010 og 2011)

The Master in Real Estate Business Management blant de fem beste i Spania i sin kategori
(Diario, El Mundo, rangering 250 mester, mai 2008)

En av de 20 beste handelshøyskolene i Spania blant mer enn 125 handelshøyskoler. Den eneste galisiske.
(Diario, El Mundo, MBA-rangering og handelshøyskoler, 2006)

I topp ti av MBA i Spania
(Actualidad Económica, mai 2004)

Det klare engasjementet for kvalitet i trening har nylig blitt tildelt av Xunta de Galicia med prisen "Leaders in Quality 2013".

internasjonalisering

Internasjonalisering er et av de strategiske målene designet for å skape økonomiske, sosiale og kulturelle verdier, gjennomføre samarbeid og utvekslingsprogrammer med universiteter, både nasjonale og internasjonale.

Gjennom disse årene har vi nærmet oss internasjonalisering med et dobbelt mål: å tilby studentene muligheten til å fullføre opplæringen i andre land og å tiltrekke utenlandske studenter. For å nå dette målet har vi kanalisert vår innsats både i utviklingen av opplæringsprogrammer og i signeringen av allianser med internasjonale universiteter i Europa, Amerika og Asia.

Steder

En Coruña

Address
Ronda de Nelle, 31
15007 En Coruña, Galicia, Spania

Pontevedra

Address
Augusto Glez Besada 2-4
36003 Pontevedra, Galicia, Spania

Vigo

Address
Madrid Avenue, 60
36204 Vigo, Galicia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss