Les den offisielle beskrivelsen

Graduate School of Management er et ambisiøst, kosmopolitisk, innovativt prosjekt som reflekterer sentrale utfordringer og kjerneverdier knyttet til dagens verden.

GSM Barcelona er grunnlagt som en pan-europeisk institusjon som har partneruniversiteter over hele Øst-og Vest-Europa, bundet sammen i den ubarmhjertige jakten på fortreffelighet i høyere utdanning og forskningsperspektiv, og drives av en verdensklasse fakultet for akademikere i økonomi og finans .

Skolen har som mål å tilby et bredt spekter av faglige og akademiske grader i ledelse og næringsliv for å uteksaminere studenter forpliktet til å forstå de komplekse sosialøkonomiske og økonomiske prosessene i et stadig mer globalt samfunn.

I tillegg til tilbudet om utfordrende mastergradsprogrammer, fremmer skolen ekspertise innen nærings- og organisasjonsforskning i nært samarbeid med sine tre grunnleggende faglige organer og sitt bredere nettverk av internasjonale partnere.

Oppdrag

En kjernefunksjon ved Graduate School of Management i Barcelona setter den i forkant av siste og beste praksis innen høyere utdanning ved å samle den nyskapende fortreffelighet i den akademiske verden med den praktiske opplevelsen av næringslivet og den sosiale forpliktelsen til statlige organisasjoner.

Nærme seg

Studenten er "drivkraften" på Graduate School of Management i Barcelona.

Dette betyr at vi er forpliktet til å møte studenters behov gjennom å optimalisere læringsprosessen og skape forståelse for hva som er hensiktsmessig i et miljø for livslang læring for å møte livets forandrede utfordringer innenfor et stadig integrert verdensmarked.

Vår læringsmetode er pragmatisk, kombinere både intellektuell og erfaringslæring, utvikle kunnskap og ferdigheter og kunnskapsbase gjennom individuell og samarbeidsprosess.

Hvorfor velge Graduate School of Management i Barcelona?

GSM Barcelona har mange funksjoner som skiller det fra andre handelshøyskoler
Akademisk fortreffelighetFakultet valgt fra verdens mest prestisjefylte organisasjoner.
Europeisk opplevelse
2000 selskaper ser til GSM Barcelona for høykvalitets praktikanter.
Internasjonalt fokus
GSMB vil gi deg ferdighetene til å lykkes i en stadig mer globalisert verden.
Studentliv
Vi har erfaring å få deg til å fylle hjemme i Europa.
Bli en del av hele 100 universiteter deltar i vårt ambisiøse prosjekt.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Våre MBA-programmer er utviklet for dynamiske unge fagfolk, som ønsker å utforske det europeiske markedet, for å finne nye faglige muligheter og samarbeidspartnere, for å ... [+]

MBA-programmer

Studentene vil ha mulighet til å utvikle den nødvendige forståelsen av ledelsen og teknikkene for internasjonalisering av forretningsenheter og analysen av internasjonal økonomi med fokus på europeisk økonomi. Programmet kombinerer den akademiske rigor av forretnings- og markedsføringsprinsipper med praktisk erfaring under internship i spanske / multinasjonale selskaper.

Spesialisert på:

MBA. Bedriftsøkonomi og markedsføring. Digital EraMBA i folkehelsen. Digital Era

Alle kurs er undervist på engelsk og inkluderer profesjonell internship og spansk språkkurs

Generell informasjon

Kvalifikasjon tildelt: Master gradAntall studiepoeng: 60,00 studiepoengLengde selvfølgelig (i akademiske år): 1,5 eller 1 (hurtigspor)Leveringsmodus (ansikt til ansikt / blandet / avstand): BlandetSenteransvarlig: GSM BarcelonaPraktik: JA, Valgfritt... [-]
Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 1.5 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk