Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Graduate School of Management er en ambisiøs, kosmopolitisk, nyskapende prosjekt, som reflekterer sentrale utfordringer og kjerneverdier knyttet til dagens verden.

Virksomheten Skolen er etablert som et pan-europeisk institusjon med partner universiteter over hele Øst- og Vest-Europa som deler den ideelle av nådeløse jakten på høyere utdanning og forskning fortreffelighet, og den er drevet av en verdensklasse fakultet av akademikere i økonomi og finans. Skolen har som mål å tilby et bredt spekter av profesjonelt og faglig-orienterte grader i ledelse og næringsliv til hovedfagsstudenter engasjerte for å forstå de komplekse sosiale økonomiske og finansielle prosessene i et stadig mer globalt samfunn. I tillegg til tilbudet om utfordrende masterprogrammer, fremmer skolens fortreffelighet i virksomheten og organisatoriske forskning i nært samarbeid med sine tre grunnleggerne faglige organer og dens bredere nettverk av internasjonale samarbeidspartnere.

Mission

En kjerne funksjon i Graduate School of Management i Barcelona plasserer den i forkant av nyeste og beste praksis innen høyere utdanning gjennom å bringe sammen den innovative fortreffelighet av den akademiske verden med praktisk erfaring fra næringslivet og samfunnsengasjement av statlige organisasjoner.

Approach

Studenten er "driving force" ved Graduate School of Management i Barcelona. Dette betyr at vi er forpliktet til å møte elevenes behov gjennom å optimalisere læringsprosessen og skape en forståelse av hva som er hensiktsmessig innenfor et miljø av livslang læring for å møte livets skiftende utfordringer innen en stadig mer integrert verden market.Our læring tilnærming er pragmatisk, og kombinerer både intellektuelt og erfaringsbasert læring, utvikling av kunnskap og ferdigheter og kunnskapsbase gjennom individuell og teamarbeid utvikling.

Vår historie

Graduate School of Management er en ambisiøs, kosmopolitisk, nyskapende prosjekt, som reflekterer sentrale utfordringer og kjerneverdier knyttet til dagens verden. GSM Barcelona er grunnlagt som en paneuropeisk institusjon med partner universiteter over hele Øst- og Vest-Europa, bundet sammen i den nådeløse jakten på excellence innen høyere utdanning og forskning fortreffelighet, og den er drevet av en verdensklasse fakultet av akademikere i økonomi og finans . Skolen har som mål å tilby et bredt spekter av profesjonelt og akademiske grader i ledelse og næringsliv til hovedfagsstudenter engasjerte for å forstå de komplekse sosiale økonomiske og finansielle prosessene i et stadig mer globalt samfunn. I tillegg til tilbudet om utfordrende masterprogrammer, fremmer skolens fortreffelighet i virksomheten og organisatoriske forskning i nært samarbeid med sine tre grunnleggerne faglige organer og dens bredere nettverk av internasjonale samarbeidspartnere.

Den GSMB Campus: designet for å imøtekomme de siste trendene innen etterutdanning

Konseptet med en campus har endret seg dramatisk de siste årene, og konseptet vil fortsette å utvikle seg i årene som kommer. Som svar, har Graduate School of Management i Barcelona utviklet en proprietær modell gjennom å assimilere de mange krefter på spill. Det primære målet med modellen er å gi GSMB studenter med høy kvalitet ressurser og erfaringer for å forberede dem for lederroller i ledelse. Modellen hviler på fire pilarer:

Den umiddelbare fysiske miljøet - Barcelona, ​​Spania, Europa Den indirekte virtuelle miljøet - Cutting edge teknologi og elektroniske moduler Den konseptuelle rammeverket og undervisning modell - praktisk case metodikk Den kombinerte erfaring av de tre elementene ovenfor

Denne modellen har viktige implikasjoner for alle aspekter av undervisning og læring, men kanskje viktigst det endrer forholdet mellom institusjonen og studenter. GSMB respons på disse endringene har drevet etterspørselen etter flere og flere akademiske programmer spredt over hele skoleåret og sommeren.

Med selve innholdet av utdanning i endring, er det klart at nye måter å tenke på, nye samarbeidsformer og nye tilnærminger til campus liv er nødvendig. GSMB gjenkjenner denne virkeligheten og har svart i et unikt verdifull måte. Vi har gjort en europeisk post-graduate utdanning tilgjengelig for millioner av studenter fra hvert hjørne av planeten.

Hvorfor GSM Barcelona

GSM Barcelona har funksjoner som skiller den fra de andre handelshøyskoler ved å legge ekstra verdi til studenter: - Et bredt kontaktnett over hele verden.

Deltakelse av 96 universiteter i etableringen av dette ambisiøse prosjektet.

  • Innhenting av yrkeserfaring og en arbeids fremtid i Barcelona.

2000 selskaper tilbyr internship til GSM Barcelona studenter.

  • Kvalitet Masters med internasjonalt fokus Våre MBA øker sannsynligheten for å lykkes i en stadig mer globalisert verden.

  • Fakultetet med høy utdanning og en god del internasjonal erfaring
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Mba

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 1 år February 2019 Spania Barcelona

Studenter som ikke er universitetsutdannede kan tas opp på disse kursene. Disse studentene vil være kvalifisert for et universitet forlengelse kursbevis. Informasjon om opptakskrav i dette tilfellet kan fås fra kurslederne. [+]

Master i Business Administration og markedsføring. Digital Era

Generell informasjon Kvalifisering tildelt: Master (grad GSMB) Ledelse: Kompaniets Tatiana, Jaume Juni Antall studiepoeng: 60,00 Lengde på kurs (i akademiske år): 1 Modus for levering (ansikt-til-ansikt / blandet / distanse): Blended Centre ansvarlig: GSMB In-selskap plassering (er): JA Påmelding Gebyr: 5.800,00 € (+ 200 € ekstra betaling) Påmeldingsavgift - 350 € Bankens kostnader - 50 € Express-post - 50 € Inntak begynne: Februar 2017 september 2017 Spesialisert oss på: Global Business, Internasjonal markedsføring, International Finance, Internship i områder: Markedsføring og PR, økonomi / finans, Medical / Pharmaceuticals, International Law, Turisme og Hospitality, Management, Administrasjon, naturressurser - olje / gass, IT, Massemedia, filologi og lingvistikk, Human Resources, design / arkitektur. Mål og opptak Opptak for søkere som ikke innehar en grad kvalifisering: Studenter som ikke er universitetsutdannede kan tas opp på disse kursene. Disse studentene vil være kvalifisert for et universitet forlengelse kursbevis. Informasjon om opptakskrav i dette tilfellet kan fås fra kurslederne. [-]