Les den offisielle beskrivelsen

Møt ESEM

ESEM, det er en handelshøyskole med internasjonale forretningsprogrammer. Den ble grunnlagt i Madrid i 1968 for å danne faglig innen markedsføring, ledelse, administrasjon og ledelse, fagfolk i stand til å møte nåværende og fremtidige behov i selskapet og markedet.

Vi har følgende utdanningsprogram:

  • Master i Sports Management og Master i Sports Coaching
  • MBA i ledelse, administrasjon og ledelse (DAGE)
  • Master i markedsføring og Commercial Management (MM)
  • Høyere Diploma i markedsføring og salgsledelse
  • Executive MBA i Business Management (EXE)
  • MBA i Management spesialitet i Helse Industri og Pharmaceutical (FARMA)

sentrum

Siden 1968 har ESEM hell gitt spesialiserte ledere med relevant karriere og unge som har startet sitt arbeid trening. Mer enn 40.000 internasjonale fagfolk har gått gjennom våre klasserom, hvor i tillegg til trening, har oppnådd en utveksling av praktisk kunnskap, og dermed oppfylle vår filosofi ... "learning by doing"

Målet med disse programmene er opplæring i alle de praktiske verktøy og elementer som kreves for Commercial Marketing Management, salgsledelse, økonomistyring, Human Resource Management og Ledelse av multinasjonalt selskap. Programmer og innholdet er utpreget praktisk.

Sove og utfordre alle profesjonelle, vil du bli fullført med alle disse programmene, fordi som student profil og vil råde hvorfor velge program.

Ikke nøl, inviterer jeg alle ESEM kurs og programmer, og deres profesjonalitet og vår trening, kan vi dele erfaringer sammen, og evnen til å planlegge en MBA som passer for deg.

Vi venter.

Kom Francisca Aliaga

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

ESEM

Med dette kurset vil studenten tilegne seg videregående opplæring i bedrift Graduate Executive Coaching. Du får den nødvendige kunnskap til å utvikle sin faglige praksis ... [+]

Kursmålet

Målet med programmet er:

Tilegne seg kunnskaper, ferdigheter og evner er nødvendig for utøvelse av coaching på bedriftsnivå Styrking den utøvende og næringsutvikling gjennom bruk av teknikker i organisatoriske coaching og felt-rådgivning. Fremme utvikling og forretningsutvikling ledelse, mot en balansert tilstand av selvinnsikt og praksis.

Med dette kurset vil studenten tilegne seg videregående opplæring i bedrift Graduate Executive Coaching. Du får den nødvendige kunnskap til å utvikle sin faglige praksis og oppmuntre personlig og faglig utvikling av ledere, kommersielle, mellomledere og ledere.

Derfor, fra begynnelsen av International School of Business Management (ESEM), har den store utfordringen vært å utvikle en pedagogisk modell for våre programmer som kombinerer et nært forhold mellom teori, metode og praksis, drevet av pågående forskning .... [-]

Spania Madrid
September 2020
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
ESEM

Med den teoretiske metodikk - ESEM praksis, vil studenten bli gitt tilpasning til ny teknologi, som er nødvendig og ba i dag for en stilling som direktør. Den praktiske i ... [+]

International utdannet profesjonelt nivå. Rettet mot personer som har eller er kalt til å okkupere posisjoner og funksjoner av kommersielle og markedsføring styremedlemmer eller administrerende direktører.

ESEM, med 47 års aktivitet og utvikling, er virksomheten skole som spesialiserer seg forretningsområdene Kommersiell og markedsføring, ledelse og økonomi og administrasjon, med anerkjennelse i nasjonale og internasjonale selskaper.

Ved våre klasserom og programmer har det vært mer enn 20.000 studenter på fem kontinenter.

Kursmålet

Gi de nødvendige verktøy for lederutvikling. Disse verktøyene spille en trippel rolle: Salg og markedsføring, ledelse og økonomi og administrasjon.... [-]

Spania Madrid
September 2020
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk