ESDEN Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Esden Business School ble grunnlagt i 1996 med mål om å tilby en post-graduate trening kvalitet, med den høyeste akademiske rigor og fra en oppfatning av personen og av samfunnets dype etiske røtter. Med en innovativ faglig metodikk, og alltid nær næringslivet, har mer enn 7000 studenter blitt opplært i våre klasserom anskaffe de ferdighetene som trengs for å bli ledere av fremtidige evner.

VERDIER Vi deler verdiene av handelshøyskoler internasjonal målestokk for banebrytende opplæring, markedsføring av talent, utvikling av kritisk og kreativ tenkning, og spesielt entreprenørånd, vi har tenkt å være den lederstil som vi lærer våre studenter .

NÆR næringslivet Vårt mål er fullt faglig utvikling av våre studenter, enten gjennom deres venture, enten som en viktig del av veksten i andre organisasjoner. Dette aspektet krever at vi skal holde pulsen med markedsledere, vel vitende om det utgjør behovene og kravene eksisterer i form av ferdigheter, kunnskaper og ferdigheter. Vi lette utviklingen av profesjonell praksis for studenter som begynner på en karriere eller endre sin aktivitet samt en jobb i kontinuerlig bevegelse for våre studenter og alumni.

DET Ingen tvil om gruppen av fagfolk som utgjør fakultet Esden Business School er en av hovedpilarene som understøtter vår suksess og våre studenter. Alle lærere er gode eksperter i fagene de underviser i, kommer deres kunnskap fra sin yrkeserfaring knyttet til næringslivet, og til slutt til deres daglige liv, virkelige tilfeller som sender med lidenskap og demonstrert pedagogiske ferdigheter til studenter i klasserommene.

INTERNASJONALE AVTALER Den internasjonale karakter er en av kjennetegnene til vår virksomhet skolen siden begynnelsen. Denne forståelsen av undervisning innebærer å fremme mobilitet og internasjonalisering, både elever og lærere. Esden Business School har avtaler med to ledende riksrevisjoner som eksisterer i dag over hele verden: London School of Economics and Political Science (LSE) (London) og Istituto Marangoni School of Fashion (Milan). Gjennom avtalen mellom Esden Business School og de to kjente institusjoner, kan våre studenter tilgang til opplæring av den høyeste anerkjent nivå over hele verden, lært av sine lærere og utviklet ved hovedkvarteret de har i England og Italia henholdsvis, og sikkert er en unik opplevelse i sin karriere. Videre, med sikte på å utvide faglige muligheter Esden Business School har inngått avtaler med internasjonalt anerkjente universiteter som Anahuac University og University Tec de Monterrey i Mexico eller universitetet Externado og Jorge Tadeo Lozano University of Colombia.

FAGLIG METODE Siden fødselen har Esden Business School etablert seg som en Business School med en innovativ faglig metodikk. Vi basert på omvendt metode Aulas investert i Esden Business School, gjør vi bruk av ny teknologi slik at våre studenter kan maksimere sin tid og engasjement, vi bruker elektroniske medier, videoer, tekniske notater og litteraturliste for enkelte studentarbeid, og fordele kontakt timer på forelesninger, gruppearbeid, case diskusjoner og masterklasser våre lærere. Studenten får de nødvendige ferdigheter og evner innenfor sitt virkeområde, oppnå sine mål ledet av vitenskapelig ansatte ved skolen.

Multinasjonale virksomhet SCHOOL

Esden Business School er for tiden til stede i 4 land med seks campus.

Vi har studiesteder i Madrid (Spania), Barcelona (Spania), Bilbao (Spania), Mexico City (Mexico) og Bogotá (Colombia).

Global Network ALUMNI I Alumni Network, EsdenAlumni av Esden Business School vil du finne de siste nyhetene, nyttig informasjon, opplæring ... og viktigst: å komme i kontakt med alle elevene som passerer gjennom våre klasserom, studenter og selvfølgelig, fagfolk fra alle sektorer.

Folk som passerer gjennom våre klasserom erverve status for alumni og en gang fullført sin mastergrad eller MBA, Esden Business School, følger alle alumni hele sin karriere ved å tilby seminarer, fordypningsstudier, nettverksbygging og tilrettelegging for forholdet blant dem alle. I tillegg Esden Business School forvalter en dynamisk arbeid pose med sentrale samarbeidspartnere og direkte relatert til de faglige tilbud.

FORENINGER Esden Business School tilhører de viktigste Associations of Business Schools i de ulike områdene hvor det opererer.

Esden Business School er medlem av: Latin American Council of Management Schools (CLADEA) spansk Association of Business Schools (AEEN)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk

Se Global MBA » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Global MBA

Global MBA

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 9 måneder November 2019 Spania Madrid Bilbao Barcelona + 2 fler

I dette programmet har vi som mål å tilføre verdi til din karriere (kommunikasjon, teamarbeid, rapportering, analytisk tilnærming, åpne presentasjoner, faglige modenhet, etc.), og vi har til hensikt å utvikle entreprenørånd talent, både for å bruke den i starten av nye forretningsprosjekter, slik som blir din unike lederstil ... [+]

I dette programmet har vi som mål å tilføre verdi til din karriere (kommunikasjon, teamarbeid, rapportering, analytisk tilnærming, åpne presentasjoner, faglige modenhet, etc.), og vi har til hensikt å utvikle entreprenørånd talent, både for å bruke den i starten av nye forretningsprosjekter, slik at det blir din unike lederstil.

PUBLIKUM

MBA er rettet mot fagfolk med påviselig erfaring, som ønsker å forbedre sine habilididades utenfor ditt område av kompetanse, utvide karrieremuligheter og få anerkjennelse i et forretningsmiljø stadig mer konkurransedyktig.

Programmet tilpasser seg egenskapene til denne offentlige gjennom MBA Global modus.

Tilnærming og metodikk ... [-]