EAE Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EAE Business School

EAE er en internasjonal institusjon for høyere utdanning innenfor ledelse. Med mer enn 50 års erfaring i forretningsutdanning, har den gitt opplæring til over 56 000 ledere og ledere. Hvert år får studenter fra over 45 nasjonaliteter en profesjonell kvalifikasjon hos EAE å holde ansvarsområder i næringslivet.

EAE har for tiden campussteder i Barcelona og Madrid, og den leverer nettbasert utdanning gjennom Online Business School. Den tilbyr en av de bredeste spekterene av postgraduate kurs i Spania, en utdannet grad i bedriftsøkonomi og om hundre internt trening og livslang læringskurs.

EAE har også tre internasjonale avdelinger i Lima (Peru), Bogotá (Colombia) og Mexico City (Mexico) som styrker våre institusjonelle forbindelser med Latin-Amerika. EAE har inngått avtaler med rundt hundre akademiske institusjoner og handelshøyskoler i 38 land, 16 amerikanske, 17 europeiske, tre asiatiske og to afrikanske land. EAE fremmer en akademisk, kulturell og faglig utveksling mellom dem.106806_4.jpg

Internasjonale programmer på EAE Business School

Internasjonale programmer på EAE Business School kan være nøkkelen til din profesjonelle karriere. På plass i Barcelona og Madrid, de viktigste forretningssenterene i Sør-Europa, venter mange muligheter på å bli utforsket i disse ulike og kosmopolitiske byene mens de lærer nye ferdighetssett.


Gå global med hjelp av EAE Business School og våre internasjonale programmer

  • Utvikle dine personlige ferdigheter
  • Arbeid i lag med studenter fra hele verden
  • Ekspertlærere og fagfolk veileder deg gjennom det siste innen forretningsteknologi og praksis.
  • Nyt muligheten til å møte dine fremtidige globale forretningspartnere
  • Lær spansk å åpne dører til nye markeder i Europa og Latin-Amerika


Våre mestre er rangert i Topp 250 av El Mundo avis og er en av de beste i Spania. Den internasjonale MBA er den rette måten å oppnå målene dine i dette globale forretningsmiljøet.106823_5.jpg

Steder

Barcelona

Address
EAE Business School
C/ Aragó 55

08015 Barcelona, Catalonia, Spania

Madrid

Address
EAE Business School
C/ Menéndez Pidal 43

28036 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania