Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

EAE Business School spesialiserer seg på høyere utdanning, med undervisning programmer inkludert Executive MBA, Masters og Bachelor Degrees, med 60 års erfaring trening vellykkede fagfolk. Mer enn 73.000 styremedlemmer og ledere har trent på EAE.

Vårt hovedoppdrag i trening fagfolk og ledere av nasjonale og internasjonale selskaper med programmer og mestere preget av en stor dose praktisk, studentorientert innhold. EAE Business Schools suksess støttes av kontinuerlig kommunikasjon med studenter, lærere og samarbeidspartnere over hele verden, noe som gjør at skolen kan garantere et strenge utdanningsnivå.106806_4.jpg

EAE Business School: Kvalitet i master og postgraduate programmer

De høye kvalitetsstandardene som vi implementerer på EAE Business School har tjent oss anerkjennelser i de mest prestisjefylte nasjonale og internasjonale rangeringene. EAE er medlem av de mest respekterte nasjonale og internasjonale rangeringsorganisasjonene, for eksempel AACSB, EFMD (European Foundation for Management Development), CLADEA (Latin American Council of Administration Schools), EBEN (European Business Ethics Network) og EMBAC (Executive MBA Council). Videre er våre programmer sertifisert av PMI (Project Management Institute) og CSCMP (Råd for Supply Chain Management Professionals), samt av ANECA og AQU.

Vår mest presserende, men mest motiverende utfordring er å fortsette å være en internasjonal handelsskole som er i stand til å trene fagfolk som er rustet til å lede organisasjoner bærekraftig. EAE omfavner sin sosiale forpliktelse til å fortsette å overvinne utfordringer innen personlig og ledende opplæring.


Nasjonalt og internasjonalt EAE

EAE har akademiske og institusjonelle partnerskapsavtaler på plass med 65 handelshøgskoler og universiteter. Våre partnere er spredt over 22 land. Videre har skolen mer enn 3500 partnerskapsavtaler med spanske og internasjonale selskaper, som gjør at våre studenter kan dra nytte av en prestisjetunge arbeidsutveksling etter studiet. Etter å ha fullført en bachelor eller mastergrad, er det ekstremt tilrådelig å gjøre en internt internship for å anvende kunnskapen som er oppnådd. Med dette i bakhodet gir EAE sine studenter tilgang til praktikmuligheter etter studiet.

I 2016 ønsket skolen velkommen studenter fra 102 forskjellige land fra alle 5 kontinenter. I tillegg er 37% av EAEs akademiske fakultet internasjonalt. I lys av den globale karakteren av bedriftsstudier, er det et stadig økende antall EAE Masters på engelsk. Våre avtaler med universiteter som Pace University New York, Amsterdam University of Applied Sciences og Universidad Anáhuac Mayab de México gir oss enda nærmere forbindelser med internasjonale studenter.

I år har EAE opprettholdt sin faste satsing på forskning. Våre lærere har produsert en høy produksjon av akademisk forskning, papirer, casestudier, bøker og formidlingsartikler, som bidrar til ledelsens kunnskap til samfunnet. I tillegg har vi deltatt i flere internasjonale konferanser, hvor vi har delt denne kunnskapen.106807_6.jpg

Programmer gitt i:
Engelsk
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

EAE Global

Den globale executive MBA er undervist på Madrid campus og har også en hybrid studietype. Det øker mulighetene for å utvide grenser som opererer i et globalisert marked f ... [+]

De kontinuerlige prosessene for endring, globalisering, fremvoksende markeder og økt konkurranse er flere av funksjonene som karakteriserer den nåværende oppførselen til økonomien. På den annen side representerer den nåværende økonomiske krisen for mange bedrifter en mulighet til å gjenoppfinne seg selv. Fremtidens selskap vil operere i et globalisert marked for kunder, konkurranse og leverandører, hvor mulighetene kan være i den andre delen av planeten.

I denne sammenheng må ledere og administrerende direktører kontinuerlig oppdatere sin kunnskap og ferdigheter for å kombinere sin solide forretningskunnskap med en global visjon av virksomheten, da kun på denne måten vil de være i stand til å takle de utfordringene som dagens marked og design påfører en global forretningsstrategi som tilpasser seg forandrede miljøforhold.... [-]

Spania Madrid
Oktober 2019
Heltid studier
12 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

EAE in figures | Graduation 2016 EAE Business School

EAE en cifras 2017 | EAE Business School