EAE Business School International

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EAE er en internasjonal høyere utdannelsesinstitusjon. Med 50 års erfaring i Business School har EAE vært involvert i opplæring av over 65.000 styremedlemmer og fagfolk. Hvert år utvikler deltakere fra over 72 land sine evner på EAE, og utstyre dem til å utføre roller i ansvaret i næringslivet og den institusjonelle verden.

EAEs aktivitet foregår på tre universiteter: 2 i Barcelona, som driver programmer for felles kvalifikasjoner med Universitat Politècnica de Catalunya og økonomistudiet; og Madrid Campus, hvor høyere utdanningsprogrammer drives i samarbeid med Universidad Camilo José Cela. EAEs integrasjon innen opplæringsavdelingen i Grupo Planeta har gitt et ytterligere løft til institusjonens høyere forretningsutdanningsprosjekt. Koblingene til og støtten til Grupo Planeta, verdensledende innen innholdsgenerering og publisering innen ledelse, har styrket EAEs solid erfaring og gir oss en privilegert posisjon blant spanske og internasjonale handelsskoler.106806_4.jpg

EAE Business School er for tiden rangert som den nest beste Business School i Spania i MERCO Ranking 2014. Dette har blitt oppnådd takket være en fast tro på prosjektet vårt: Striving for faglig kompetanse å bli et ledende senter for ledelseskvalitet. Med våre synspunkter satt fast i denne retningen, er vi fullt forpliktet til næringslivet og utviklingen av fremtidige ledere. Våre ledere må derfor ha et nivå av kvalitet og ferdigheter innen business management som gir dem den myndighet som kreves for å styre en institusjon effektivt.

Dette målet har drevet oss til å bli stadig mer krevende av oss selv. Som følge av dette har de høye kvalitetsstandardene som EAE har gjort det mulig for institusjonen å bli Spanias første Business School for å oppnå ISO 9001 International Quality Certification, som støtter og garanterer det høye faglige nivået av våre programmer. Vi har også fått AEEDE-akkreditering, en anbefaling som gjenspeiler anerkjennelse og akademisk kaliber av de beste spanske handelsskolene. EAE inngår også i prestisjefylte nasjonale og internasjonale organer som AACSB International, EFMD (European Foundation for Management Development), CLADEA (Consejo Latinoamericano de Escuelas de Administración), ForQ (Forening for kvalitet i livslang læring), EBEN (European Business Ethics Network) og det europeiske MBA-nettverket.

Kort sagt, på EAE Business School er vi fast forpliktet til å trene framtidens forretningsledere med en tydelig menneskelig tilnærming og internasjonal visjon.106823_5.jpg

Steder

Barcelona

Address
Campus Barcelona
C/ Aragó, 55

C/ Tarragona, 110

08015 Barcelona, Catalonia, Spania

Madrid

Address
Campus Madrid
C/ Joaquín Costa, 41

28002 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania