University of Deusto: Deusto Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

DEUSTO BUSINESS SCHOOL: ET CENTRALOST INSTITUSJON

Deusto Business School er 1. Business School i Spania. Den har pionerer opplæring av bedriftsledere på sine to tidligere fakultet avdelinger: La Comercial, en del av Bilbao campus siden 1916; og ESTE, opprettet i 1956 på San Sebastian campus. Deusto Business School er karakteristisk for sin sammenheng med en århundrer gammel tradisjon og prestisje, mens den omfavner de store tendensene som nå forvandler verden av virksomheten. Rangeringen ISSUE 2015 av det spanske universitetssystemet, utført av IVIE og BBVA Foundation, gir komparativ informasjon og rangerer universitetene for volumet av resultater og produktivitet. Rapporten, utgitt 16. mars, oppførte Universitetet i Deusto som det beste for undervisning .

INTERNASJONALISERING

Deusto Business School opprettholder viktige avtaler og strategiske allianser med noen av de beste handelshøgskolene og universiteter i verden, med programmer undervist i felles eller intensive moduler utført på anerkjente sentre i utlandet.

INFRASTRUKTUR OG OMGIVELSER

Bilbao Campus

Bilbao har blitt tildelt som "Best European City 2018". Det er det økonomiske og kommersielle hjertet av den kantabriske kystregionen, og er et internasjonalt referansepunkt for byfornyelse. Universitetet i Bilbao på Deusto Universitet har en privilegert beliggenhet som vender mot Guggenheim-museet, Iberdrola-tårnet og Euskalduna Palace of Congress. 1 Hovedaktivitetene til Deusto Business School i Bilbao finner sted på La Comercial. Denne bygningen er utformet for å være bærekraftig og fasilitetene er tilpasset de nye teknologiske kravene til grunn- og utdannelsesopplæring og lederopplæring. 2

San Sebastian Campus

San Sebastian er kåret til Europas kulturhovedstad 2016, og har fantastiske landskap, kraften i det kantabriske hav, vakre strender og en rekke tradisjonelle, romantiske og moderne arkitekturer. 3 Campus ligger i sentrum av byen langs Paseo de Mundaiz, som går ved elven. Aktiviteten til Deusto Business School finner sted i Edificio Aranzadi, Edificio Altuna-Aulario og Edificio Garate-Innogunea. 4

Hvorfor studerer en mester på DBS?

  • Alle Deusto Business School-programmer er offisielle programmer .
  • Alle programmene inkluderer et internship .
  • Hvis du ikke har en økonomi- eller forretningsgrad , er noen av Deusto Business School-masterprogrammene en ideell måte å gi deg en oppgave i den profesjonelle forretningsverdenen.
  • Hvis du allerede har en grad i Business Management, er den spesialiserte Master's at DBS det perfekte komplementet for å hjelpe deg med å starte din profesjonelle karriere i et bestemt bransje.
  • Vi tilbyr deg et lærerstab som er dannet av forelesere fra Universitetet i Deusto og bedriftsledere med bred erfaring.
  • En variert, moderne og interaktiv metodikk med fokus på å utvikle evner gjennom samarbeid.
  • Du vil bli med et anerkjent profesjonelt nettverk av mer enn 15.000 tidligere studenter gjennom Deusto Business Alumni .
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk
  • Fransk

Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Videoer

City of Bilbao

Bilbao Campus

City of San Sebastian

San Sebastian Campus

Master Experience

International Internship Fair

Kontakt

Deusto Business School.

Adresse, linje 1 Bilbao Campus
 Hermanos Aguirre, 2
48014 Bilbao, Basque Country, Spania
HJemmeside http://www.dbs.deusto.es/
Telefon +34 915 77 61 89

Adresse, linje 1 San Sebastian Campus Mundaiz, 50
20012 San Sebastián, Basque Country, Spania
Telefon false

Adresse, linje 1 Madrid Headquarters Castelló, 76
28006 Madrid, Community of Madrid, Spania
Telefon false