CESMA Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CESMA Det er en skole med konsolidert virksomhet, med lang erfaring i å trene ledere og forretningsfolk. Blant sine pedagogiske tilbud college, mestere og fordypningsemner og faglige seminarer og alle er i en rekke kompetanseområder: business administrasjon, markedsføring, kommunikasjon, finans og kontroll, menneskelige ressurser og nye teknologier . I tillegg til en forsiktig trening og kvalitet lærere, bryr sentrum om sysselsetting av sine studenter med mindre erfaring, og tilbyr tjenester praksis og andre jobbmuligheter.

Senteret har to forskjellige fagområder: i høyere utdanning De kan bli studert Business Double Degree; i utvikling området ledere og fagfolk fordypningsstudier-lengde mønstre mester og praktisk kurs og korte programmer av oppgradering og oppdatering er. Dessuten er disse programmene utformet og tilpasset de spesielle behovene til bedrifter, gjennom vår opplæringsavdelingen for selskapet.

En viktig verdi CESMA har vært dens evne til å etablere samarbeidsavtaler med europeiske og amerikanske skoler og prestisjefylte universiteter, som tillater utveksling av studenter, fullføring av studiet i utlandet og få dobbel grad alternativ i noen av de gitte spesialiteter.

Sann CESMA differensiering er basert på to pilarer: først, en perfekt definerte og kjente i hele organisasjonen strategisk retning og andre, en stor smidighet for å rette opp feil og tilpasse seg raskt til endringer i etterspørselen formasjon.

Et kjennetegn ved alle graduate-programmer, prøver å gi studentene en ledelsestilnærming i å løse problemene med business management. Målet med skolen er at elevene, i tillegg til å vite utvikle sitt arbeid fra et operativt synspunkt, bruke bestemte metoder i hvert område av kompetanse, være i stand til å utforme strategier og hensiktsmessig politikk i hver funksjonelle område av selskapet.

Videre er de programmer har praktisk veiledning, samt gi en konseptuell base, fokusere på den såkalte "case metodikk". Studenten presenterer tilfeller der du inviteres til refleksjon, til valg av viktige faktorer, ... og du oppfordres til å arbeide i grupper både i og utenfor klasserommet. Det praktiske aspektet av læren settes også på muligheten for studenter CESMA av praksisplasser i ulike selskaper. I løpet av de femten årene CESMA vært dedikert til trening ble inngått rundt 2.000 avtaler med selskapene for å legge til rette arbeidsforholdet for sine studenter gjennom en høyt spesialisert avdeling.

Data fra tidligere år garantere suksess for denne tjenesten. Dermed innen høyere utdanning, viser statistikken at 95% av nyutdannede i mindre enn ett år fra slutten av hans varige studier, finne arbeid. Denne prosentandelen øker til 97% i tilfelle av hovedfagsstudenter som når til og med 100% for noen av spesialitetene.

For å utdanne spesialister på ulike felt, Executive Development Area of ​​CESMA, i år arrangert en rekke seminarer for ledere og fagfolk og teknikere som trenger å stadig oppdatere sin kunnskap i ulike områder av både business management. Uavhengig av disse seminarer og workshops, har CESMA en trening for Enterprise, ansvarlig for å utforme og tilpasse treningsprogrammer tilpasset de spesifikke behovene til hver organisasjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spanish (Spain)

Se EMBA » Se MBA » Se Masters » Se Kurs » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive Master Of Business Administration (EMBA)

Campus Heltidsstudier 1 år November 2018 Spania Madrid

CESMA Executive MBA Business School, er en avansert og krevende program for erfarne fagfolk som ønsker å trene på det høyeste nivået, og kombinerer sitt arbeid med studier. [+]

CESMA Executive MBA Business School, er en avansert og krevende program for erfarne fagfolk som ønsker å trene på det høyeste nivået, og kombinerer sitt arbeid med studier.

Bedrifter krever fagfolk som kombinerer flere funksjoner: de må ha kunnskap, men de må kompletteres med innsats holdninger, samarbeid og engasjement. Det er derfor i CESMA, gir vi stor vekt på utvikling av personlige ferdigheter som bidrar til å øke selvbevissthet, selvtillit motivasjon og sosiale relasjoner til våre studenter. Den intensive uken som utvikler i begynnelsen av master, er en utmerket mulighet til å forbedre klasserommet, vil disse egenskapene være den viktigste pådriver for faglig aktivitet og ytelse i selve programmet.... [-]


MBA

Double Degree I Business Administration And Management + MBA Eller Masters Spesialisering

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 Spania Madrid

Double Degree i Business Administration and Management + MBA eller Masters Spesialisering i noen av de områdene av kunnskap som CESMA tilbyr, er utformet for å svare på utfordringene i dag møtte i næringslivet. [+]

Double Degree i forretninger administrasjon og ledelse + MBA eller Masters Spesialisering i noen av de områdene av kunnskap som CESMA tilbyr, er utformet for å svare på utfordringene i dag møtte i næringslivet.

Det er rettet mot unge mennesker med initiativ som ønsker å forfølge business studier, utvikle sine ferdigheter teamarbeid og lederskap som grunnlag for den fremtidige utviklingen av posisjoner.

CESMA Business School tilbyr en fire-årig program, kritisk og grundig, der utviklingen av kapasiteten til deltakerne for analyse og feilsøking bedriften strømstyring.

I det fjerde året av spesialisering, trenings innholdet undervist i master metodikk, få med seg siviløkonom, tilsvarende tittel til master utført.... [-]


Master I Business Administration (MBA)

Campus Heltidsstudier 1 år April 2018 Spania Madrid

Master i Business Administration (MBA) fra CESMA Business School, hvis viktigste formål er å trene på det høyeste nivået unge fagfolk, slik at de kan lære mer avanserte business management verktøy og få til å bli fremtidige ledere bedriftsledere . [+]

Master i forretninger Administration (MBA) fra CESMA Business School, der hovedmålet er å trene på de høyeste nivå unge fagfolk, slik at de kan lære mer avanserte business management verktøy og nå til å bli fremtidige ledere bedriftsledere .

Ved fullføring av programmet, studentene øke sin faglige verdi, være i stand til å tilby denne verdien og øke den i bedrifter og organisasjoner i å utføre sin faglige aktivitet.

Mål

Hovedmålet med dette programmet er å gi deltakerne kunnskap og ferdigheter som gjør dem i stand til å effektivt utøve lederfunksjoner i bedrifter og institusjoner. Rimelig, krever utvikling av lederfunksjoner kunnskap om instrumenter og systemer for planlegging og overordnet styring av virksomheten, samt for definisjonen av politikk av funksjonelle områder.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Calle Bausa 23
Madrid, 28033 ES