CESMA Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CESMA er en konsolidert virksomhet skole med lang erfaring i opplæring ledere og forretningsfolk. Blant dens pedagogisk tilbud høyere utdanning, master- og fordypningsemner og faglige seminarer og alle er funnet i et bredt spekter av kompetanseområder: business management, markedsføring, kommunikasjon, finans og kontroll, menneskelige ressurser og nye teknologier . I tillegg til en forsiktig trening og dyktige lærere, er sentrum bekymret for sysselsetting av sine studenter med mindre erfaring, og tilbyr tjenester praksis og andre jobbmuligheter.

Senteret har to forskjellige fagområder i høyere utdanning kan studeres Dobbeltrom grader; i området for utvikling av ledelsesmessige og faglige fordypningsstudier i lang - sikt mønstre og mestre avansert kurs og korte programmer for å oppgradere og oppdatere de blir tilbudt. I tillegg er disse programmene utformet og tilpasset de spesielle behovene til bedrifter, gjennom vår opplæringsavdelingen for selskapet.

En viktig verdi av CESMA har vært dens evne til å etablere samarbeidsavtaler med skoler og europeiske og amerikanske prestisjetunge universiteter, som gjør utveksling av studenter, fullføring av studier i utlandet, og muligheten til å skaffe doble grader i noen av gitt spesialiteter.

Den virkelige differensiering av CESMA er basert på to pilarer: For det første, en perfekt definerte og kjente i hele organisasjonen strategisk retning og for det andre, til stor smidighet korrigere feil og tilpasse seg raskt til endringer i etterspørselen trening.

Et kjennetegn deles av alle graduate-programmer, er å prøve å gi studentene en ledelsesmessige tilnærming i å løse problemene med business management. Målet med skolen er at elevene, i tillegg til å vite hvordan man kan utvikle sitt arbeid fra et operativt synspunkt, ved hjelp av bestemte metoder i hvert område av kompetanse, kunne utforme strategier og hensiktsmessig politikk i hvert funksjonsområde for selskapet.

Videre programmer har praktisk veiledning, samt gi et konseptuelt base, fokusere på det - "case metodikk" kalt Studenten presenterer tilfeller der du inviteres til refleksjon, til valg av viktige faktorer ... og blir oppfordret til å arbeide i grupper både i og utenfor klasserommet. Den praktiske siden av læren oversetter også på muligheten for studenter CESMA av praksisplasser i ulike selskaper. I løpet av de femten årene CESMA vært dedikert til trening er det inngått rundt 2.000 avtaler med selskaper for å lette sysselsetting av sine studenter gjennom en høyt spesialisert avdeling.

Data fra tidligere kurs garantere suksess for denne tjenesten. Dermed innen høyere utdanning, viser statistikken at 95% av kandidatene i mindre enn ett år fra slutten av hans varige studier, finne arbeid. Denne prosentandelen stiger til 97% i tilfellet med oppgradere studenter som når til og med 100% for noen av spesialiteter.

For å utdanne spesialister på ulike felt, området Management Development of CESMA arrangerer i år en rekke seminarer for ledere og fagfolk og teknikere som trenger å stadig oppdatere sine kunnskaper i ulike områder av både business management. Uavhengig av disse seminarer og workshops, har CESMA et område av trening for selskapet, med ansvar for å utforme og tilpasse treningsprogrammer tilpasset de spesifikke behovene til hver organisasjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spanish (Spain)

Se EMBA » Se MBA » Se Masters » Se Kurs » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive Master Of Business Administration (EMBA)

Campus Heltidsstudier 1 år November 2018 Spania Madrid

CESMA Executive MBA Business School, er en avansert og krevende program for erfarne fagfolk som ønsker å trene på det høyeste nivået, og kombinerer sitt arbeid med studier. [+]

CESMA Executive MBA Business School, er en avansert og krevende program for erfarne fagfolk som ønsker å trene på det høyeste nivået, og kombinerer sitt arbeid med studier.

Bedrifter krever fagfolk som kombinerer flere funksjoner: de må ha kunnskap, men de må kompletteres med innsats holdninger, samarbeid og engasjement. Det er derfor i CESMA, gir vi stor vekt på utvikling av personlige ferdigheter som bidrar til å øke selvbevissthet, selvtillit motivasjon og sosiale relasjoner til våre studenter. Den intensive uken som utvikler i begynnelsen av master, er en utmerket mulighet til å forbedre klasserommet, vil disse egenskapene være den viktigste pådriver for faglig aktivitet og ytelse i selve programmet.... [-]


MBA

Double Degree I Business Administration And Management + MBA Eller Masters Spesialisering

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 Spania Madrid

Double Degree i Business Administration and Management + MBA eller Masters Spesialisering i noen av de områdene av kunnskap som CESMA tilbyr, er utformet for å svare på utfordringene i dag møtte i næringslivet. [+]

Double Degree i forretninger administrasjon og ledelse + MBA eller Masters Spesialisering i noen av de områdene av kunnskap som CESMA tilbyr, er utformet for å svare på utfordringene i dag møtte i næringslivet.

Det er rettet mot unge mennesker med initiativ som ønsker å forfølge business studier, utvikle sine ferdigheter teamarbeid og lederskap som grunnlag for den fremtidige utviklingen av posisjoner.

CESMA Business School tilbyr en fire-årig program, kritisk og grundig, der utviklingen av kapasiteten til deltakerne for analyse og feilsøking bedriften strømstyring.

I det fjerde året av spesialisering, trenings innholdet undervist i master metodikk, få med seg siviløkonom, tilsvarende tittel til master utført.... [-]


Master I Business Administration (MBA)

Campus Heltidsstudier 1 år April 2018 Spania Madrid

Master i Business Administration (MBA) fra CESMA Business School, hvis viktigste formål er å trene på det høyeste nivået unge fagfolk, slik at de kan lære mer avanserte business management verktøy og få til å bli fremtidige ledere bedriftsledere . [+]

Master i forretninger Administration (MBA) fra CESMA Business School, der hovedmålet er å trene på de høyeste nivå unge fagfolk, slik at de kan lære mer avanserte business management verktøy og nå til å bli fremtidige ledere bedriftsledere .

Ved fullføring av programmet, studentene øke sin faglige verdi, være i stand til å tilby denne verdien og øke den i bedrifter og organisasjoner i å utføre sin faglige aktivitet.

Mål

Hovedmålet med dette programmet er å gi deltakerne kunnskap og ferdigheter som gjør dem i stand til å effektivt utøve lederfunksjoner i bedrifter og institusjoner. Rimelig, krever utvikling av lederfunksjoner kunnskap om instrumenter og systemer for planlegging og overordnet styring av virksomheten, samt for definisjonen av politikk av funksjonelle områder.... [-]