Les den offisielle beskrivelsen

Vår misjon omdefinere høyere utdanning

Vi nesten 25 år som tilbyr mer globale erfaring og nyskapende læring mulig, kontinuerlig undersøke den tradisjonelle modellen for høyere utdanning i lavere og høyere; vi har til hensikt å forbedre det, og for at vi med jevne mellomrom gjennomgå alle våre programmer, som er basert på den sanne visjon av markedet, og vi har de mest erfarne fagfolk som bringer en innovativ tilnærming og verdien av fortreffelighet og entreprenørskap. Og innen utdanning vi forskjellig på innovasjon og tilpasning til endringer. Cesine i forkant av utdanningen.

Nyvinninger utdanning

Tilpasse seg endringer i verden er ikke nok. Å lede positiv endring, må vi finne nye og bedre måter å gjøre ting på. Vi er en av de første universitetene i verden på å forene på ett sted de mest kreative hodene, de mest kjente designere og tastemakers fremtiden med fremtidige ledere av virksomheten, kommunikasjon og markedsføring.

En annen graduate

Våre kandidater gjør oss hvem vi er. De er vårt produkt, og vi definerer suksess. ledere i business management, kommunikasjon, design og i den teknologiske området, alle av dem i stand til å møte sin profesjonelle fremtid med trygghet; regissere sin kompetanse til lavere og høyere høyeste kvalitet.

Rangert blant de beste

Tilstedeværelsen av Cesine blant de øverste plasseringene i internasjonale rangeringer reflekterer forpliktelse til kvalitet og spesielt evnen til å tilpasse seg endringer og for å hjelpe enkeltpersoner og organisasjoner med å oppnå sine resultater. Så mye, at vi har plassert i topp tre av førti spanske universiteter, ranking I2N utarbeidet av Pricewaterhouse Coopers og Education First, som måler nivået på engelsk av studentene og graden av internasjonalisering av institusjoner, Han står bak Universitetet i Navarra og San Pablo CEU. Foruten Cesine har fått høyest score i undervisning, arbeidsevne, fasiliteter og sosialt engasjement i den prestisjetunge rangeringen "QS Stars '.

Perioder "Erasmus" garantert

Strategiske allianser med en rekke anerkjente universiteter, handelshøyskoler og internasjonal design bidrar til å sikre alle elever perioder "Erasmus" stipend i ulike land, og garantert beste praksis i spanske selskaper og også i New York, San Francisco, Boston, Toronto og Paris.

Forpliktet til sysselsetting og entreprenørskap

Vi er en drevet av folk nå universitetet, det betyr at vi lytter til arbeidsgivere med forsikring om at stadig utvikle seg for å møte dine forventninger. Vi måler ytelsen til våre tre skoler av virksomheten og kommunikasjon Design og suksessen av programmene vi tilbyr, basert på vurderinger av 360 studenter, både elever og lærere. Og vitnesbyrdet av våre mer enn 9000 alumni bekreftet.

Vi er den spanske institusjonen mest forpliktet til sysselsetting og entreprenørskap. Vi har inngått avtaler med mer enn 1.100 bedrifter, har vi klart 15 500 studenter praktisere ulike bachelor- og masterprogrammer og rundt 2.500 arbeidsplasser. Det vert også den årlige jobbmessen og nettverk, og vi organiserte Entreprenørskap Forum, en banebrytende initiativ som oppfordrer entreprenørskap blant studenter tjue år.

Programmer gitt i:
Spanish (Spain)

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig EMBA

CESINE Centro Universitario

Klar over behovet for å utdanne folk som skal lede disse endringene, har Cesine Business School Executive MBA utviklet programmet i samarbeid med ledende selskaper i dage ... [+]

En fagprogram

Bedrifter i dag opererer i et miljø av usikkerhet som endrer seg raskt. På grunn av globaliseringen av markedene, muligheter og trusler for våre selskaper dukke opp når som helst og hvor som helst i verden, og selv i det fjerne, kan få umiddelbar innvirkning på våre markeder.

I alle viktige aspekter av bedriftens ledelse er svært vesentlige endringer som krever direktører med ansvar for hvert område solid kunnskap for å påvirke utviklingen av styrkene og robusthet i sine organisasjoner.

Klar over behovet for å utdanne folk som skal lede disse endringene, har Cesine Business School Executive MBA utviklet programmet i samarbeid med ledende selskaper i dagens marked, som har erfaring og bakgrunn berike innholdet i master. I tillegg, gjennom avtaler med bedrifter og organisasjoner, er Cesine Business School villig til å garantere 100% av unge nyutdannede uten erfaring, praksisplasser er ubetalt. Vårt forslag bringer, og dermed differensiere et fullt praktisk dimensjon.... [-]

Spania Santander
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk