C3S Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Castelldefels School of Social Sciences (C3S) er en privat handelshøyskole grunnlagt i 2014 og registrert under det spanske undervisningsdepartementet. Senteret er akkreditert for å tilby akademiske kurs inkludert diplomer og språkprogrammer utviklet i samarbeid med toppuniversiteter.

Hvis du leter etter den beste handelshøyskolen i Barcelona Spania, er C3S den . Vi tilbyr en rekke MBA-programmer i Spania. Du kan melde deg på et av våre MBA-programmer etter ditt krav.

C3S er en International Business School Barcelona, og vi tilbyr en rekke programmer bortsett fra MBA som vitnemål, bedriftsprogrammer og språkkurs. Å få en MBA Barcelona fra skolen vår kan forbedre din CV og kan også hjelpe deg å forbedre potensielle kunder. Du vil være glad for at du gjorde en MBA fra høgskolen din da du skulle utvikle nye ferdigheter bortsett fra å få den graden du elsker.

Vi prøver å tilby akademisk dyktighet til våre studenter som søker fra hele verden for å satse på innovative universitetsgrader på Campus i hjertet av Barcelona. Vi gir mange fordeler og muligheter for vekst og utvikling, i et dynamisk internasjonalt miljø, der studentene kan feire interkulturelt mangfold og innovative lærestiler.125788_C3S02.jpg

C3S er Soft, Employability Skills Training Center og er det rette stedet å gjøre vitnemål eller lære et språk da vi har fakultetene i verdensklasse. Studentene har tilgang til C3S E-ressurser som vil hjelpe dem å forbedre sin kunnskap og ferdigheter.

Tjen mens du lærer. Du vil bli jobbklar når du studerer på universitetet vårt. Vi hjelper også studentene våre med betalte praksisplasser. 50 plasseringspartnere samarbeider med oss for å gjøre dette mulig. UK-grad. Gratis vurdering!

Med industribesøk og studieturer vil studentene bli smarte til å forstå konseptene som de vil lære i klassen og fra bøkene.125789_C3S01.jpg

Hvorfor C3S

1. Akademikere

De viktigste undervisnings- og læringsmetodene ved C3S inkluderer forelesninger i klasserom, seminarer og tutorials, praktisk læring, feltreiser, prosjekter og læring gjennom forskning.
Fakultetets medlemmer er ikke bare innovative tenkere og erfarne lærere, men de er også endringsskapere innen sitt fagfelt. Driften vår ledes av meget kompetente og dedikerte faglige og administrative medarbeidere.

2. Studentstøtte

C3S gir studenter og potensielle studenter veiledning, ressurser og støtte for å adressere en rekke bolig-, innvandrings- og faglige forhold.
Student Assistance Services er et proaktivt team som vil lede deg gjennom alle trinn i karrieren din.

3. Global erfaring

C3S er en topp rangert handelshøyskole med et globalt perspektiv. Studentene våre lærer av våre akademiske tilbud mens de har det veldig fint med kulturelle emersjonsaktivitetene våre.
Denne perfekte blandingen inspirerer til innsiktsfull selvinnsikt, forbedrer kritisk tenkning og oppmuntrer til sosial deltakelse. Her på C3S forbereder vi studentene våre på å være store aktører i verdenscenen.

4. Internasjonal akkreditering

Vi forstår viktigheten av ikke bare å ha internasjonal akkreditering, men også bygge partnerskap med andre likesinnede organisasjoner fra hele verden.
Disse forholdene gjør det mulig for oss å gi ytterligere mangfold i tilbudene våre og en forståelse av hva den "virkelige verden" betyr i alle verdenshjørner.

Vårt oppdrag er å gjøre C3S Business School en inkluderende, mangfoldig, innovativ og konkurransedyktig handelshøyskole.

Kom og bli med oss på C3S Business School !

Steder

Barcelona

Address
Carrer de Balmes, 7
First Floor

08007 Barcelona, Catalonia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss