S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et veldig hyggelig og innbydende miljø foregår på Singapore campus. Den viltvoksende campus som ligger midt i frodige grøntområder og løvverk, består av flere renoverte arvbygninger fordelt på syv hektar, og ligger nær sentrum av Singapore. Lett tilgjengelig med bil, med et busstopp like utenfor campus, det er i nærheten av andre lokale skoler, medisinske fasiliteter og sykehus, 24-timers spisesteder som 7-11 og hypermarkeder samt rekreasjons, shopping og bedriftssentre. Og programmene kjører i Singapore campus er Global MBA, BBA, MGB og Executive MBA. De ulike bygningene på campus huset klasserom, læresentre, bibliotek og flere andre fasiliteter. Klasserommene er lagdelt, og er utstyrt med state-of-the-art lyd og video equipment.There er 7 forelesningssaler (fire være 157 sq.mt., to er 80 sq.mt. og en 58 sq.mt.). To seminar haller (en av 114,5 sq.mt. og den andre av 75,5 sqmt) er også brukt til foredrag og til. En kafeteria tilbyr en rekke multinasjonale mat henvender til mat krav til studenten community.There er også en sandwich bar på campus for en rask matbit. Etter klasser, elevene har mulighet til å oppdatere og fornye ved å trene på in-house gym, indulging i ulike spill som basketball og bordtennis eller bare ta lange turer rundt campus eller på Mt. Faber Sky Walk ligger like utenfor campus.

Ranking og Recognition

The Economist rangerer nå SP Jain Full-Time MBA-programmet som # 95. Forbes rangerte SP Jain Global MBA # 5 i Asia: Beste internasjonale handelsskoler 2013 SP Jain School of Global Management (SP Jain) Global MBA-program har blitt rangert blant de 20 beste MBA-programmene i verden i Forbes Best Business Schools (International) Rangeringer 2013. SP Jain har vært rangert som nr 11 i verden i "Best International 1 år MBA-programmer 'kategori og # 19 i verden i" Best International MBA-programmer' kategorien som rangerer både ett år og to år MBA-programmer. Vår rangering i de regionene vi opererer:

  • Asia: # 5
  • India: # 1 (Vi er den eneste skolen av indisk opprinnelse å være på listen)
  • UAE: # 1 (vi er den eneste skolen å være på listen)
  • Singapore: # 3 (INSEAD og National University of Singapore er foran oss)
  • Australia: # 1 (University of New South Wales, er den eneste andre australske skolen på # 24 på listen)

Alle SP Jain er heltidsstudenter bo og studere i ikke bare én, men i minst tre forskjellige byer. Hvordan du gjør forretninger i Dubai, er forskjellig fra hvordan du gjør forretninger i Singapore, Australia eller til og med USA. Du kan bli en stor suksess i hjemlandet, men en elendig svikt i en annen hvis du ikke har forstått at forretningspraksis, politiske systemer og forbrukernes preferanser kan variere. Hjelpe elevene forstår at dette er noe som vi, på SP Jain, gjøre unikt gjennom vår multi-campus læring modell. Alle SP Jain er heltidsstudenter bo og studere i ikke bare én, men i minst tre forskjellige byer. Vi har studiesteder i Dubai, Mumbai, Singapore og Sydney. Så, i tillegg til å lære de ulike verktøyene av virksomheten (som de fleste studenter), SP Jain elevene forstår den globale karakter av virksomheten i de mest overbevisende måte - gjennom faktiske eksponering for ulike kulturer, politiske holdninger, tradisjoner og teknologiske nyvinninger.

Akkreditering

Tertiary Education Quality and Standards Agency, Australia SP Jain er akkreditert av Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australia. På slutten av programmet, blir elevene konferert med en australsk grad. Dette forbedrer sterkt internasjonal aksept av graden, og dermed gi impulser til høyere utdanning og karriere, globalt. KHDA, Government of Dubai, UAE SP Jain er lisensiert av Kunnskaps- og menneskelig utviklingsmyndighet (KHDA), Dubai-regjeringen, UAE. De akademiske kvalifikasjonene som SP Jain har gitt og sertifisert av KHDA, er anerkjent i Emiratet. av Dubai av alle offentlige og private enheter for alle formål.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Utøvende Mba (emba)

Campus Deltid 18 måneder August 2018 Singapore

SP Jain Executive MBA (EMBA) er et deltids integrert program utviklet for å møte behovene til arbeidende fagfolk som ønsker å forfølge en MBA uten å forstyrre sin karriere. Kursene er strenge og krevende; Resultatet er transformasjonen av lovende ledere til General Managers med et globalt perspektiv. [+]

Programoversikt

SP Jain Executive MBA (EMBA) er et deltids integrert program utviklet for å møte behovene til arbeidende fagfolk som ønsker å forfølge en MBA uten å forstyrre sin karriere. Kursene er strenge og krevende; Resultatet er transformasjonen av lovende ledere til General Managers med et globalt perspektiv.

Hvorfor SP Jain Executive MBA? PROGRAMMET TRAINER DU Å TEGNE OG GJELDE SOM EN GENERAL MANAGER

Våre EMBA-studenter deltar i en rekke avanserte multimediasimulasjoner som lærer dem å gjøre smarte, vinnende beslutninger. Disse simuleringsøvelsene, som gjennomføres i våre toppmoderne simuleringssenter, er unike fordi de bringer elevene ansikt til ansikt med realtidsutfordringer og gir dem mulighet til å øve og skarpere sin virkelige verden og beslutningstaking ferdigheter på den mest innovative måten, og i et risikofri miljø.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 119579 Singapore, Singapore
HJemmeside http://www.spjain.org/campuses-singapore.aspx
Telefon + 65 62704748