Rutgers Business School Asia Pacific

rutgersasiapacific

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Rutgers Business School Asia Pacific er et datterselskap av Rutgers, The State University of New Jersey (USA). Rutgers tilbyr høyt rangert Executive Master of Business Administration (EMBA) Program for dyktige fagfolk i Singapore. I tillegg til den EMBA-programmet, er vi også tilby åpen påmelding og skreddersydde lederutviklingsprogrammer for både enkeltpersoner og bedrifter.

Den EMBA-programmet er gjennomført i Singapore. Rutgers Business School Asia Pacific er registrert med utvalget av privatskole som en privat utdanningsinstitusjon (PEI). Vi er registrert med CPE for en periode på 4 år fra 22. mai 2016-21 mai innen 2020.

Nyutdannede av Executive MBA-programmet i Singapore tjene en Master of Business Administration (MBA) grad gitt av Rutgers, The State University of New Jersey (USA). MBA Certificate og transkripsjon er utstedt av universitetet. Nyutdannede fra Singapore er invitert til å delta på den årlige sammenkomst i New Jersey, USA hvert år.

Rutgers

Fasiliteter på Rutgers Business School Asia Pacific Singapore

Klassene holdes på på en Keong Saik Road, Singapore.

Klasserommet er 67 kvm og er utstyrt med projektor, whiteboard vegg, og har WiFi-tilkobling. Kapasitet er mellom 25-30 studenter. Læreren til student ratio er vanligvis 1: 20-25.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Rutgers Executive Master of Business Administration Program (emba)

Campus Deltid 14 - 15 måneder February 2019 Singapore

Den Rutgers Executive Master of Business Administration programmet (EMBA) er det beste valget av virksomheten utdanning for høyt motiverte profesjonell med ambisjoner for en akselerert karriere vekst og utvikling. [+]

Programoversikt:

Den Rutgers Executive Master of Business Administration programmet (EMBA) er det beste valget av virksomheten utdanning for høyt motiverte profesjonell med ambisjoner for en akselerert karriere vekst og utvikling. The Executive MBA gir høy grad bærekraftig opplevelse som vil vare din gjennom hele din karriere hvor et skjæringspunkt mellom teori og praksis gir maksimal effekt til enkeltpersoner innstilt på å gjøre hver klasse teller. Bruk det du har lært i klassen i dag til virksomhetens utfordringer når du er tilbake på kontoret på mandag.

Den Rutgers Advantage:

Høyt rangert av store publikasjoner. Noen sitater er: Financial Times: # 7 i Finance (2016), som nr 8 i Corporate Strategy Worldwide (2015), # 10 i Lønn Progress i USA (2016/17), # 15 i USA (2016/17) # 16 i karriere fremgang Worldwide (2016/17) & # 67 Worldwide (2016/17)... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Rutgers Business School Asia Pacific
1 Keong Saik Road
Singapore

Singapore, SG