Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Rutgers Business School Asia Pacific er et datterselskap av Rutgers, The State University of New Jersey (USA). Rutgers tilbyr høyt rangert Executive Master of Business Administration (EMBA) Program for dyktige fagfolk i Singapore. I tillegg til den EMBA-programmet, er vi også tilby åpen påmelding og skreddersydde lederutviklingsprogrammer for både enkeltpersoner og bedrifter.

Den EMBA-programmet er gjennomført i Singapore. Rutgers Business School Asia Pacific er registrert med utvalget av privatskole som en privat utdanningsinstitusjon (PEI). Vi er registrert med CPE for en periode på 4 år fra 22. mai 2016-21 mai innen 2020.

Nyutdannede av Executive MBA-programmet i Singapore tjene en Master of Business Administration (MBA) grad gitt av Rutgers, The State University of New Jersey (USA). MBA Certificate og transkripsjon er utstedt av universitetet. Nyutdannede fra Singapore er invitert til å delta på den årlige sammenkomst i New Jersey, USA hvert år.

Rutgers

Fasiliteter på Rutgers Business School Asia Pacific Singapore

Klassene holdes på på en Keong Saik Road, Singapore.

Klasserommet er 67 kvm og er utstyrt med projektor, whiteboard vegg, og har WiFi-tilkobling. Kapasitet er mellom 25-30 studenter. Læreren til student ratio er vanligvis 1: 20-25.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Rutgers Business School Asia Pacific

Den Rutgers Executive Master of Business Administration programmet (EMBA) er det fremste valg av forretningsutdanning for den høyt motiverte profesjonelle med ambisjoner ... [+]

Programoversikt:

Den Rutgers Executive Master of Business Administration programmet (EMBA) er det fremste valg av forretningsutdanning for den høyt motiverte profesjonelle med ambisjoner for en akselerert karrierevekst og utvikling. Executive MBA gir en høy bærekraftig opplevelse som vil vare din gjennom hele karrieren din, hvor et skjæringspunkt mellom teori og praksis gir maksimal fordel for enkeltpersoner som har til hensikt å gjøre hver klasse telling. Bruk hva du har lært i klassen i dag til dine forretningsutfordringer når du er på kontoret på mandag.

The Rutgers Advantage:

Høyt rangert. Noen citater inkluderer: Financial Times: # 2 i økonomi, # 3i n Corporate Strategy... [-]

Singapore
February 2020
Deltid
14 - 15 måneder
Campus
Les mer på norsk
Location address
Rutgers Business School Asia Pacific
1 Keong Saik Road
Singapore

Singapore, SG