Les den offisielle beskrivelsen

Nanyang

Konsekvent regnet blant verdens topp-tier handelshøyskoler, er vi en av de mest etablerte og omfattende tilbydere av business og ledelse utdanning i Asia-Pacific.

OM OSS

Velkommen til Nanyang Business School

Konsekvent regnet blant verdens topp-tier handelshøyskoler, er vi en av de mest etablerte og omfattende tilbydere av business og ledelse utdanning i Asia-Pacific.

I mange år har vi fostret ledere fra hele verden, sysselsetter innovativ pedagogikk som melds streng faglig teori med real-world forretningsskikk. Å være fullt integrert i Nanyang Technological University, er vi i stand til å trekke på de sterke sidene ved en av Asias mest omfattende forskningsintensive universiteter for å gi berikende muligheter for tverrfaglig studie. Dette helhetlig tilnærming strekker seg over vårt brede utvalg av lavere og høyere - så vel som ikke-graders Executive kurs - og sikrer at våre kandidater trives og lykkes i dagens stadig mer dynamisk og sammenvevd verden.

Vårt faglig dyktighet og industri relevans er godt anerkjent verden av uavhengige publikasjoner og organisasjoner. Våre MBA-programmet er rangert regelmessig som en av Asias beste og vi er akkreditert av European Quality Improvement System (EQUIS) og Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) - verdens mest anerkjente kvalitetssikringsstandarder for regnskap og økonomisk utdannelse . Vår forskning har også fått fremragende karakterer i ulike faglige undersøkelser, med flere av våre fakultetet anerkjent som verdensledende på områder som regnskap, økonomi og kultur intelligens.

Nanyang rangeringer

Rankings

Det er et bredt utvalg av rangeringer for handelshøyskoler. Hver vurdering bruker et annet sett med kriterier, avstemninger ulike målgrupper og tiltak ulike aspekter av et program.

The Financial Times og The Economist hver utgir en årlig rangering av fulltids MBA-programmer over hele verden, og gir verdifulle verktøy for potensielle studenter, rekrutterere og handelshøyskoler. Begge har konsekvent rangert vår MBA-program som en av de beste i Asia.

The Economist MBA rangering (oktober 2016)

  • Den Nanyang MBA ble rangert 69nde blant The Economists liste over verdens 100 beste MBA-programmer.
  • Det var den femte beste plassering av en asiatisk handelshøyskole. Siden 2004 har Nanyang MBA konsekvent vært rangert blant Asias topp 10 MBA-programmer og beste i Singapore.

Financial Times EMBA rangering (oktober 2016)

  • Nanyang Business School Executive MBA (EMBA) program ble rangert 18nde globalt i Financial Times 'rangering.

Financial Times MBA-vurdering (januar 2017)

  • Den Nanyang MBA ble rangert 24th i Financial Times 'Global MBA Ranking.
  • Det er rangert Singapore er nr 1 MBA program og tredje i Asia Pacific.
  • Det har blitt rangert innenfor Financial Times 'globale topp 40 hvert år siden 2009.
Nanyang misjon

Om NTU Singapore

Vi er den første handelshøyskolen i Singapore, og den tredje i Asia, for å bli akkreditert av både European Quality Improvement System og Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Vi er også en av bare 11 handelshøyskoler utenfor USA å bli akkreditert med AACSB i regnskap. Dette er de mest anerkjente kvalitetssikringsstandarder for regnskap og business utdanning, og de forsikrer at grader vi konferere er anerkjent over hele verden.

Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

Young og forskningsintensivt, er Nanyang Technological University (NTU Singapore) rangeres 13th globalt. Det er også plassert første blant verdens beste unge universiteter.

Universitetet har høgskolene i teknologi, business, vitenskap, humaniora, kunst, og samfunnsvitenskap, og en tverrfaglig Graduate School. Det har også en medisinsk skole, Lee Kong Chian School of Medicine, satt opp i samarbeid med Imperial College London.

NTU er også hjemmet til verdensklasse selvstyrte enheter som National Institute of Education, S Rajaratnam School of International Studies, Earth Observatory of Singapore, og Singapore Centre on Environmental Life Sciences Engineering.

Programmer gitt i:
Engelsk
Kinesisk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Nanyang Business School, NTU Singapore

Nanyang Executive MBA er designet for ledere som ønsker å forbedre sine lederegenskaper uten å avbryte sin karriere og bidra positivt til deres bedrifter og samfunnet som ... [+]

Om Nanyang EMBA

Nanyang Executive MBA er designet for ledere som ønsker å forbedre sine lederegenskaper uten å avbryte sin karriere og bidra positivt til deres bedrifter og samfunnet som helhet.

Hvorfor Nanyang EMBA

Deltakerne kan velge mellom flere industrispor å spesialisere seg i:

Daglig ledelse Aviation og Air Transport hospitality management

Deltakerne får internasjonal eksponering gjennom oversjøiske moduler som spenner minst to kontinenter, avhengig av sporet de velger, og dra nytte av en unik asiatisk læreplan som vever sammen østlige og vestlige forretningsprinsipper.

Programmet tiltrekker seg fremragende deltakere fra Asia, Europa, Afrika, USA og Midt-Østen som skryter en track record i lederstillinger og reflekterer utallige bakgrunner, sektorer og nasjonaliteter.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
18 måneder
Campus
Les mer på norsk

Ettårig MBA

Nanyang Business School, NTU Singapore

Den Nanyang MBA tilbys ved Nanyang Business School i NTU Singapore. Det er rangert høyt blant de beste MBA-programmene i verden. ... [+]

Om Nanyang MBA

Den Nanyang MBA tilbys ved Nanyang Business School i NTU Singapore. Det er rangert høyt blant de beste MBA-programmene i verden. Den deltakere, lærere og våre partnere samarbeider for å løse reelle utfordringer gjennom cutting-edge forskning og tydelig pedagogikk.

Beliggende i Asias mest levelig by og verdens tredje beste, Singapore, er det Nanyang MBA en intensiv globalt program med fokus på Asia. Denne 12-måneders transformativ programmet lar deltakerne å få dype, praktiske reelle innsikt i forretningsmodeller, ledelsesfilosofier og strenge vitenskapelige teorier på tvers av en rekke bransjer for å forberede seg til å utmerke seg i det globale miljøet. ... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Nanyang Business School, NTU Singapore

Den Nanyang Fellows MBA er en full-time ettårig MBA program designet for eksepsjonell mid-karriere ledere bestemt for høydepunktet for lederskap. ... [+]

Om Nanyang Fellows MBA

Den Nanyang Fellows MBA er en full-time ettårig MBA program designet for eksepsjonell mid-karriere ledere bestemt for høydepunktet for leadership.It er en full-time program for ledere som ønsker å få dyp global business kunnskap og asiatiske innsikt.

Programmet ble lansert i 1998 av Dr Tony Tan, da visestatsminister og nåværende president i Singapore. Hvert år, en liten og eksklusiv gruppe på om lag 20 deltakere hvert år, fra både privat og offentlig sektor og på tvers av kontinenter, delta i programmet for en reise av dyp og intens læring.

International Format

Året lederskap reisen vil bli ytterligere forsterket av den internasjonale delen av programmet. Den grundig læring på tre internasjonalt anerkjente institusjoner i USA - University of California, Berkeley, The Wharton School ved University of Pennsylvania og Georgetown University gjør at Nanyang Fellows å slå sammen det beste av øst og vest praksis. Disse setter Nanyang Fellows hverandre og gi dem et konkurransefortrinn å skjerpe sine strategiske styring og ledelse perspektiver, flytte dem opp på karrierestigen trygt.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

MBA på deltid

Nanyang Business School, NTU Singapore

Nanyang Professional MBA (PMBA) er et første-av-sitt-slag program i Asia laget spesielt for å møte den krevende tidsplan heltids arbeider fagfolk. ... [+]

Om Nanyang Professional MBA

Umiddelbare resultater. Varig virkning. Ingen nedetid.

Nanyang Professional MBA (PMBA) er et første-av-sitt-slag program i Asia laget spesielt for å møte den krevende tidsplan heltids arbeider fagfolk. Den unike deltid formatet gjør det mulig å få en verdensklasse MBA fra Nanyang Technological University uten å kompromittere ditt arbeid og familie forpliktelser.

Den Nanyang PMBA har en karriere-vennlig 18-måneders skjema beleilig levert på et tilgjengelig sted i Singapore. Co-tilrettelagt av C-nivå ledere, vil programmet ikke bare fremme din virksomhet og ledelse kunnskap - det gir en berikende opplevelse som vil forandre din personlige og profesjonelle liv.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
18 måneder
Campus
Les mer på norsk

NTU Singapore: World’s No.1 young university

A snapshot of Nanyang Business School