Les den offisielle beskrivelsen

University of Manchester var en tidlig adopterer av transnasjonal utdanning og har nå 25 års erfaring på dette feltet. Gjennom årene har vi knapt sterke globale partnerskap med selskaper og høyprofilerte utdanningspartnere, og vi har etablert 6 globale sentre i 4 kontinenter: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai og Singapore.

Tradisjonen vår om suksess i læring og forskning strekker seg over 180 år, og omfatter fødselen av den moderne datamaskinen, splitting av atomet og grunnleggende prinsipper for moderne økonomi. Mange flere verdensskiftende innovasjoner har sine røtter her, ved University of Manchester. Rangerte nummer to i Storbritannia når det gjelder 'forskningskraft' i 2014 Research Excellence Framework, og vi gleder oss over et globalt rykte for vår banebrytende forskning, noe som forbedrer vår problembaserte tilnærming til grunnfagslæring.

Singapore, Sørøst-Asia sentrum

Southeast Asia Center, som er et 100% eiet datterselskap av University of Manchester, har etablert sin tilstedeværelse siden 1992 og driver fleksibel global MBA for fagfolk med forskjellig bakgrunn. Den støtter nå nesten 300 studenter og har uteksaminert mer enn 1000 studenter i Sørøst-Asia og Oceania-regionen.

Våre internasjonale akademikere reiser verden rundt ved sine 6 globale sentre. Mange av våre akademikere er utstyrt med bransjekunnskap og omfattende bånd med det offentlige, private inkludert organisasjoner fra tredje sektor over hele verden. De leder debatten, påvirker mening og politikk og driver endring.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

CPE-registreringsnummer: 201022477R
Periode: 28. september 2016 til 27. september 2020

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Global MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Øk dine ambisjoner på dette verdensklasse, internasjonale deltid MBA-programmet som fokuserer på deg som leder fra begynnelsen. Fra entreprenørskap til internasjonal fina ... [+]

Øk dine ambisjoner på dette verdensklasse, internasjonale deltid MBA-programmet som fokuserer på deg som leder fra begynnelsen. Fra entreprenørskap til internasjonal finans vil du dra nytte av den nyeste tenkningen og finpusse de ferdighetene som vil skille deg fra i dagens konkurransedyktige marked.

Med inntak i januar og juli inkluderer denne verdensklasse internasjonale MBA 18 måneders undervisning, et seks måneders prosjekt og personlige og faglige utviklingsmuligheter.

Før

Praktiske studiekompetanse

Bygg ferdighetene du trenger under MBA

Ansikts-til-ansikt induksjon på hjemmesenteret

Møt dine klassekamerater og supportteamet

Nettverksmuligheter

Begynn å koble til fra dag ettUnder... [-]
Singapore
Januar 2020
Engelsk
Deltid
18 - 60 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

MBA på deltid

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Kelley-Manchester Global MBA tilbyr den dobbelte kompetansen til både britisk og amerikansk handelshøyskole og kombinerer verdens beste online MBA-undervisning med nedsen ... [+]

Kelley-Manchester Global MBA tilbyr den dobbelte kompetansen til både britisk og amerikansk handelshøyskole og kombinerer verdens beste online MBA-undervisning med nedsenkende, ansikt til ansikt læring på et utvalg av 8 globale steder.

I tillegg til nettbasert læring, inkluderer denne fleksible MBA 18-dagers undervisning fordelt på tre boligverksteder (pluss et valgfritt fem-dagers verksted i Washington DC) totalt.

Blandet levering

Kelley-Manchester Global MBA kombinerer verdens beste online MBA-undervisning med nedsenkende, ansikt til ansikt undervisning på et utvalg av 8 globale steder. Resultatet er en fleksibel MBA som er en virkelig internasjonal opplevelse.

Workshop tidsplanSemester 1: 6 dager ved Kelley School of Business i Bloomington, IndianaSemester 2: 6 dager på et hvilket som helst Alliansens MBS globale senter *Semester 3: Alle online eller online en 5-dagers offentlig politikk verksted bolig i Washington DCSemester 4: 6 dager på et hvilket som helst Alliansens MBS globale senter ** AMBS tilbyr også utvalgte valgfag som inkluderer et 3-dagers verksted i Washington DC.Online læring... [-]
Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 - 60 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Manchester Business School Pte Ltd
Address
55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Singapore
Nettsted
Telefon
+65 6538 4470