Manchester Business School, Singapore Centre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Universitetet i Manchester var en tidlig adopter av transnasjonal utdanning og har nå 25 års erfaring på dette feltet. Gjennom årene har vi smidd sterke globale partnerskap med bedrifter og høyopplærte pedagogiske partnere, og vi har etablert 6 globale sentre på 4 kontinenter: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai og Singapore.

Vår tradisjon for suksess i læring og forskning strekker seg tilbake over 180 år, som omfatter fødselen til den moderne datamaskinen, splittelsen av atomet og grunnleggende prinsipper for moderne økonomi. Mange flere verdenskrevende innovasjoner har sine røtter her, ved The University of Manchester. Klassifisert 2. i Storbritannia når det gjelder forskningskraft i 2014 Excellence Framework, har vi et globalt rykte for vår banebrytende forskning, noe som forbedrer vår problembaserte tilnærming til undervisning.

Singapore, Sørøst-Asia-senteret

Et 100% eid datterselskap av University of Manchester, Sørøst-Asia-senteret har etablert sin tilstedeværelse siden 1992, og driver fleksibel Global MBA for fagfolk med ulik bakgrunn. Den støtter nå nesten 300 studenter og har uteksaminert mer enn 1000 studenter i Sørøst-Asia og Oseania-regionen.

Våre internasjonale akademikere reiser verden undervisning på våre 6 globale sentre. Mange av våre akademikere er utstyrt med bransjekunnskap og omfattende forbindelser med det offentlige, privat, inkludert tredjepartsorganisasjoner over hele verden. De fører debatt, påvirker mening og politikk, og driver forandring.

Manchester Business School
CPE-registreringsnummer: 201022477R
Periode: 28. september 2016 til 27. september 2020

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA på deltid » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Part-time Global MBA

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 18 - 60 måneder January 2018 Singapore

[+]

[-]

Part-time Kelley-Manchester Global MBA

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 24 - 60 måneder August 2018 Singapore

[+]

I tillegg til denne felles MBA får du muligheten til å studere på Kelleys campus i Bloomington, Indiana og Washington DC.

[-]

Kontakt

Manchester Business School Pte Ltd

Adresse, linje 1 55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Singapore
HJemmeside https://singapore.portals.mbs.ac.uk/
Telefon +65 6538 4470