Manchester Business School, Singapore Centre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Universitetet i Manchester var en tidlig adopter av transnasjonal utdanning og har nå 25 års erfaring på dette feltet. Gjennom årene har vi smidd sterke globale partnerskap med bedrifter og høyopplærte pedagogiske partnere, og vi har etablert 6 globale sentre på 4 kontinenter: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai og Singapore.

Vår tradisjon for suksess i læring og forskning strekker seg tilbake over 180 år, som omfatter fødselen til den moderne datamaskinen, splittelsen av atomet og grunnleggende prinsipper for moderne økonomi. Mange flere verdenskrevende innovasjoner har sine røtter her, ved The University of Manchester. Klassifisert 2. i Storbritannia når det gjelder forskningskraft i 2014 Excellence Framework, har vi et globalt rykte for vår banebrytende forskning, noe som forbedrer vår problembaserte tilnærming til undervisning.

Singapore, Sørøst-Asia-senteret

Et 100% eid datterselskap av University of Manchester, Sørøst-Asia-senteret har etablert sin tilstedeværelse siden 1992, og driver fleksibel Global MBA for fagfolk med ulik bakgrunn. Den støtter nå nesten 300 studenter og har uteksaminert mer enn 1000 studenter i Sørøst-Asia og Oseania-regionen.

Våre internasjonale akademikere reiser verden undervisning på våre 6 globale sentre. Mange av våre akademikere er utstyrt med bransjekunnskap og omfattende forbindelser med det offentlige, privat, inkludert tredjepartsorganisasjoner over hele verden. De fører debatt, påvirker mening og politikk, og driver forandring.

Manchester Business School
CPE-registreringsnummer: 201022477R
Periode: 28. september 2016 til 27. september 2020

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBA » Se MBA på deltid » Se Health MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Global MBA

Part-time Global MBA

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 18 - 60 måneder January 2019 Singapore

[+]

[-]

MBA på deltid

Deltid Kelley-Manchester Global MBA

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 24 - 60 måneder August 2019 Singapore

Kelley-Manchester Global MBA tilbyr den dobbelte kompetansen til både britisk og amerikansk handelshøyskole og kombinerer verdens beste online MBA-undervisning med nedsenkende, ansikt til ansikt læring på et utvalg av 8 globale steder. [+]

Kelley-Manchester Global MBA tilbyr den dobbelte kompetansen til både britisk og amerikansk handelshøyskole og kombinerer verdens beste online MBA-undervisning med nedsenkende, ansikt til ansikt læring på et utvalg av 8 globale steder.

I tillegg til nettbasert læring, inkluderer denne fleksible MBA 18-dagers undervisning fordelt på tre boligverksteder (pluss et valgfritt fem-dagers verksted i Washington DC) totalt.

Blandet levering

Kelley-Manchester Global MBA kombinerer verdens beste online MBA-undervisning med nedsenkende, ansikt til ansikt undervisning på et utvalg av 8 globale steder. Resultatet er en fleksibel MBA som er en virkelig internasjonal opplevelse.

Workshop tidsplanSemester 1: 6 dager ved Kelley School of Business i Bloomington, IndianaSemester 2: 6 dager på et hvilket som helst Alliansens MBS globale senter *Semester 3: Alle online eller online en 5-dagers offentlig politikk verksted bolig i Washington DCSemester 4: 6 dager på et hvilket som helst Alliansens MBS globale senter ** AMBS tilbyr også utvalgte valgfag som inkluderer et 3-dagers verksted i Washington DC.Online læring... [-]

Kontakt

Manchester Business School Pte Ltd

Adresse, linje 1 55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Singapore
HJemmeside https://singapore.portals.mbs.ac.uk/
Telefon +65 6538 4470