Les den offisielle beskrivelsen

Gå videre med LSBF i Singapore

På London School of Business and Finance (LSBF) i Singapore, måler vi suksess av konsekvensene våre studenter, fakultet og alumner har i regionen.

Rangeres som den beste private skolen i regnskap og den beste private skolen i gjestfrihet

Hvorfor velge London School of Business

Vi dyrker et etos der du kan lære, vokse og lykkes. Du vil dele ideer og erfaringer med mennesker fra hele verden mens du former din fremtidige suksess. Oppdag hvorfor neste generasjons bedriftsledere velger LSBF.

Flere måter å studere, flere måter å vokse på

Vi har campus i London og Singapore, som støttes av vår prisbelønte online læringsplattform.

Våre forskerutdanningsprogrammer leveres online, mens våre Executive Education-programmer leveres på LSBFs Londons campus, bare noen få minutters gange fra Holborn. Våre ACCA kurs er levert både online og på vår campus i London.

Mangfold som standard

Med studenter fra mange land som studerer hos oss, tilbyr våre campuser, kurs og klasserom også en virkelig global, mangfoldig og berikende opplevelse. LSBF er det perfekte stedet for å få virkelig internasjonal erfaring og forberede deg på dagens globale marked.

Vårt bedriftsnettverk

Å holde kursene oppdatert med kravene til ledende organisasjoner er en konstant praksis, ikke et alternativ. Vi har dannet sterke relasjoner med vellykkede bedrifter i Storbritannia og videre.

Ta med alt sammen

Gjennom vårt høyt erfarne fakultet, bedriftspartnere og global rekkevidde, vil vi forberede deg på ledelse, fortreffelighet og suksess i verdensverdenen.

Fortreffelighet

Fra første dag har vårt fokus vært på excellence. Vår innsats for å levere den beste studentopplevelsen, førsteklasses utdanning og eksklusiv karrierehjelp er det som gjør LSBF til en unik institusjon.

Singapore Campus

Singapore er en unik blanding av kulturelt mangfold og forretningsvekst. Studer på et av våre toppmoderne campus og få en førstehånds visning av dette store internasjonale kommersielle senteret.

Vekk fra klasserommet, kan du balansere en full faglig opplevelse med levende sosiale aktiviteter. Våre campus tilbyr enkel tilgang til Singapores sofistikerte natteliv og eksepsjonell natur.

campus

LSBF i Singapore ligger på 3 Anson Road (Springleaf Tower) og 143 Cecil Street (GB Building), bare noen minutter fra Tanjong Pagar MRT-stasjon.

Ved siden av våre toppmoderne undervisningsområder vil du dra nytte av dedikerte sosiale fasiliteter og den nyeste læringsteknologien for å forbedre din opplevelse.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

LSBF Singapore

Concordia University Chicago MBA tilbyr deg den avanserte grad som trengs for å flytte din karriere fremover eller bytte karriereveier. Du vil få de ledelsesmessige og an ... [+]

CUC MBA

Concordia University Chicago MBA tilbyr deg den avanserte grad som trengs for å flytte din karriere fremover eller bytte karriereveier. Du vil få de ledelsesmessige og analytiske ferdighetene som kreves for å være en trygg leder i dagens skiftende globale forretningsmiljø.

Kurskrav

Minimumskrav til akademisk oppføring:

Bachelor grad fra et anerkjent universitet.

Minst engelsk engelsk oppføringskrav:

Oppnådd en klasse C6 eller bedre på engelskspråklig O-nivå; ellerTilsvarende kvalifikasjoner, for eksempel IELTS 6.0, TOEFL 550 (iBT 72)

Minimumsalder:

20 år eller merVarighetHeltid: 12 månederDeltid: 24 månederinntakHeltid: februar, april, juni, august, ... [-]
Singapore
May 2019
Heltid studier
Deltid
12 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
Location address
3 Anson Road, Springleaf Tower, #06-01
Singapore, 079909 SG