Les den offisielle beskrivelsen

Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy (Aalto EE) tilbyr høykvalitets executive development-tjenester, som bygger på de mange styrken i sitt omfattende internasjonale nettverk og kompetanseene til Aalto University, Finland. Aalto EEs oppdrag er å bygge en bedre verden gjennom bedre ledelse og å utdanne en ny generasjon ledere. Organisasjonens styrker ligger i sin globale driftsmodell og varierende tilbud.

Aalto EE har to festninger: Vårt kontor i Helsinki koordinerer vår virksomhet i Europa, mens Asia-Stillehavet operasjoner er ledet fra Singapore. I tillegg til Finland og Singapore tilbyr vi utdanningsprogrammer i Kina, Indonesia, Iran, Polen, Russland, Sør-Korea, Sverige, Taiwan, Vietnam og de baltiske landene. Alle tilpassede utviklingsløsninger kan leveres globalt.

Akkrediteringer og nettverk

Aalto EE er en internasjonalt anerkjent og akkreditert lederutdannelsesorganisasjon. Som en del av Aalto-universitetet har de tre av de mest respekterte universitetsakkrediteringer: AACSB, AMBAandEQUIS, tildelt kun 0,5% av verdens handelshøyskoler.

En annen Aalto EEs styrke er det mangfoldige internasjonale nettverket der det holder seg oppdatert om den nyeste internasjonale kunnskapen og trenderne: UNICON (Det internasjonale universitetets konsortium for lederutdanning), EFMD (European Foundation for Management Development) og PIM Internasjonal ledelse). Aalto University School of Business er også medlem av CEMS, et nettverk forenet av de ledende europeiske universiteter og store selskaper.

Financial Times Rankings

Aalto EE rangert 41st globalt i Financial Times Executive Education-rangeringen og er derfor innenfor de øverste ett prosent av utøvende lærerutbydere i verden. Financial Times-rangeringen inkluderer bare de 50 beste utdanningsleverandørene. Globalt tilbys ledende utdanning og MBA-programmer på rundt 4000 institutter.

I 2012, for andre gang på rad, rangert Financial Times Aalto Executive MBA-programmet best i Norden. FT evaluerer de 100 ledende globale Executive MBA-programmene på årsbasis. Totalt tilbys rundt 3000 EMBA-programmer rundt om i verden.

Hvor kommer vi fra

Aalto Universitet er sterkt fremtidsorientert samtidig som den bygger på den kombinerte 300-årige historien til tre høyt ansett universiteter: Helsinki School of Economics, Helsinki University of Technology og Kunstuniversitetet

Aalto EE tilbyr en rekke programmer for individuell, gruppe og organisasjonsutvikling: Executive DBA, Executive MBA, og Deltid MBA grad programmer, kortere executive programmer samt tilpassede løsninger for bedrifter.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto Executive MBA (tidligere kjent som Helsinki School of Economics EMBA) er en av de ledende Executive MBA-programmer globalt. Det holder "Triple Crown" av akkrediteri ... [+]

Aalto Executive MBA i Singapore

En reise for ledelse Transformation

Dette programmet er registrert med CPE

Aalto Executive MBA (tidligere kjent som Helsinki School of Economics EMBA) er en av de ledende Executive MBA-programmer globalt. Det holder "Triple Crown" av akkrediteringer - de tre mest respekterte universitets akkrediteringer gitt til bare 0,5% av verdens handelshøyskoler: AACSB, AMBA og EQUIS - og er rangert blant de 100 beste programmene i verden av Financial Times.

Aalto Executive Education Academy er et datterselskap av Aalto University - en nyskapende tverrfaglig universitet fra Finland. Aalto University er et produkt av en fusjon mellom tre ledende finske universiteter med en samlet historie på mer enn 300 år. Aalto Executive MBA representerer høye krav til finsk utdanning, og det har blitt tilbudt i Singapore siden 1999. ... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
18 - 20 måneder
Campus
Les mer på norsk
Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto universitetet Executive MBA-programmet i Taipei er en tospråklig EMBA-programmet, undervist av internasjonale og lokale Taiwan fakultet. Vårt program har kjørt i Ta ... [+]

Aalto Executive MBA tilbys i Taiwan - True International Standing og kvalitet

Oppfinnsomt Strategier, Novel Lederskap

Aalto universitetet Executive MBA-programmet i Taipei er en tospråklig EMBA-programmet, undervist av internasjonale og lokale Taiwan fakultet. Vårt program har kjørt i Taipei siden 2003 (tidligere kjent som Helsinki School of Economics Executive MBA) og er for personer med betydelig profesjonell arbeidserfaring.

Et bredere utvalg gjennom Global Portfolio

I tillegg til Nord-Europas ledende selskaper og enkeltpersoner serverer vi et økende antall dyktige ledere i Asia-Pacific og Øst-Europa. Hvert år, nesten fire hundre studenter som representerer mer enn et dusin nasjonaliteter delta i vår portefølje av Executive MBA-programmer. I tillegg til globalt relevant innhold, gir Aalto Executive MBA deltakerne en mulighet til å utvide sin kulturelle kunnskaper og ferdigheter. Opptil seks moduler kan tas på andre Aalto EE steder i Europa eller Asia. To valgfrie Internasjonale uker (iWeeks) og to valgfrie Studie turer til utlandet bidrar ytterligere til å utvikle tverrkulturell kompetanse.... [-]

Singapore
August 2019
Engelsk,Kinesisk
Heltid studier
18 - 20 måneder
Campus
Les mer på norsk