King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

College of Industrial Management (CIM) ble grunnlagt i 1975 og tilbyr bachelorstudier i regnskap, finans, ledelse, ledelsesinformasjonssystemer og markedsføring. I tillegg tilbyr høgskolen tre studiepoeng: Executive Master of Business Administration (EMBA), Master of Business Administration (MBA) og Master of Accountancy. Alle kandidatprogrammer blir periodisk gjennomgått og benchmarkert mot ledende forretningsprogrammer i USA og revidert for å forbli aktuell og aktuell med utviklingstendenser. Kandidatprogrammene på CIM koordineres av høgskolens assisterende dekan. Et fremragende fakultet engasjert i sin innsats for kontinuerlig forbedring, gjennom vedtak av ny teknologi, vekt på globale perspektiver og oppmerksomhet mot etiske problemstillinger, plasserer CIMs forretningsplaner på linje med de ledende forretningsprogrammene rundt om i verden. Alle aspekter av programmet er utformet for å overholde AACSB-standardene

Visjonen og oppdraget til CIM tjener som et sentralt fokus for høgskolen og gir retning i utøvelsen av fortreffelighet i undervisning, forskning og service.

Visjonen

Å være blant de fem beste handelshøyskolene i Asia

Oppdraget

Vi utdanner studenter med relevant kunnskap, ferdigheter og lederskapspotensial som gjør dem mest ettertraktede av arbeidsgivere i regionen. Vi produserer forskning av høy kvalitet som er høyt ansett av bedriftslærere. Vi engasjerer samfunnet i verdifulle og berikende tjenester.

Strategiske mål

  1. Bygg en fremragende fakultet kropp med riktig representasjon av Saudis
  2. Gi nyskapende og integrert læringserfaring for å produsere globalt konkurransedyktige kandidater
  3. Forbedre forskningsmessig utgang og kvalitet
  4. Gi verdiskapende tjenester til samfunnet
  5. Juster strukturen og sørg for responsive styringssystemer
  6. Forbedre konkurranseevnen gjennom bilde og merkebygging

CIM vil fortsette å lede veien for bedriftsutdanning i Storbritannia, sørge for at læreplanen forblir relevant og aktuell for interessenters behov, inkludere etikk basert på islamets grunner, forfalske forbindelser med næringslivet og fremme intellektuell utvikling av dens fakultet.

Steder

Dhahran

Address
University Blvd
31261 Dhahran, Eastern Province, Saudi-Arabia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

AACSB Accredited