Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Marconi Universitetet er et verdensklasse universitet engasjert i betydelig internasjonal forskning og innovasjon. Universitetet ser utover den tradisjonelle akademiske læringsinnstillingen, og fremmer bruken av innovative læringsmetoder ved å slå sammen avanserte teknologiske løsninger med tradisjonelle aktiviteter som forelesninger, workshops og seminarer.

Marconi forsker spenner fra økonomi og kunst til anvendt teknologi og teknologi, i samsvar med samfunnsendringer og fremgang. Vår tilnærming er basert på utvikling av tverrfaglig kunnskap, ferdigheter og kompetanse, med særlig vekt på det globale perspektivet. En satsing på excellence og kvalitet inspirerer våre programmer, som tar sikte på å forberede elevene til å møte globale endringer og å kunne bruke akademisk kunnskap til virkelige situasjoner.

Universitetet forsøker å bringe sine verdier og oppdrag til å møte behovene til internasjonale og nasjonale studenter, og tilbyr dem ulike studiemuligheter på grunn- og høyere nivå, fleksibel planlegging, kontinuerlig innmelding, online klasser, virtuelle laboratorier og simuleringer.

For tiden har vårt mangfoldige samfunn mer enn 16.000 studenter med på kandidat- og poststudier, 300 fakultetsledere og et faglig rådgivende team laget av mer enn 200 eksperter. Velutstyrte laboratorier støtter våre forskningsaktiviteter, som Marconi Studios, vårt produksjonskontor for kinematisk kunst og digital media, der studentene kan bruke sin kunnskap og få en praktisk opplæringsopplevelse.

Oppdrag

Marconi har som mål å tilby nyskapende og rimelige høykvalitetsgradsprogrammer og læringsmuligheter til både innenlandske og internasjonale studenter, ved å benytte den nyeste teknologien og svare på studenters behov i sin faglige, personlige og faglige integritet.

Når du forfyller en grad med Marconi Universitet, vil du ikke bare få tilgang til de nyeste online læringsteknologiene, men til universitetsstandardundervisning, fasiliteter og støtte.

Våre aktive partnerskap med lokale, nasjonale og internasjonale institusjoner bidrar til et bærekraftig felles mål for å plassere og fremme studenter i arbeidsstyrken.

mål

  • Å tilby høy kvalitet profesjonelle grad programmer.
  • Å bygge opp et fellesskap og berike elevers liv ved å fremme pedagogisk og profesjonell vekst
  • Å oppmuntre student-sentrert læring på alle nivåer, støttet av teknologiske ressurser og ledet av kvalifiserte fakultet og ansatte
  • Å gi en fremragende pedagogisk erfaring gjennom faglige og administrative støttetjenester
  • Å fremme tverrfaglig forskning og innovasjon
  • Å fremme samarbeid og samhandling mellom andre institusjoner med de samme målene

Vår pedagogiske modell

Marconis faglige kompetanse bygger på en rik europeisk utdanningstradisjon og gir merverdi av forskning og innovasjon innen lærings teknologi.

Marconi pedagogiske modell består av både et online og blandet format, som kombinerer ansikt til ansikt og interaktive aktiviteter og fremmer studentfakultetets interaksjon og mer effektiv bruk av institusjonelle ressurser.

Ved å velge det blandede alternativet kan du delta ansikt til ansikt seminarer og leksjoner i et av universitetets grener for å berike din online studieopplevelse.

Påmeldte ved Marconi Universitet, har utenlandske studenter muligheten til å delta i et internasjonalt samfunn, utsette seg for forskjellige kulturer og få en høyt ansett europeisk grad uten å måtte forlate sitt eget land.

Når du velger en online-grad med Marconi Universitet, får du direkte tilgang til universitetsstandardundervisning, fasiliteter og støtte. Våre lærerpersonale har direkte ansvar for å skape og designe våre egne nettkurs, og benytter seg av de nyeste teknologiske løsningene for å sikre deg en høyverdig og engasjerende studieopplevelse.

Våre siste funn i instruksjonsdesign og digital teknologi har ført til etableringen av Marconi Virtual C @ mpus plattform SIM (Integrated Multimodal System) som drar nytte av integrering av følgende verktøy:

technologies

Innenfor dette læringsmiljøet gir multimedia og interaktive undervisningsmaterialer (lyd / video-leksjoner, virtuelle laboratorier, simuleringer, case-studier, tester) studentene muligheten til å tilpasse sin egen studieopplevelse.

Nasjonale akkrediteringer

Italia: Det første nettuniversitetet som skal akkrediteres i Italia av det italienske utdanningsdepartementet

Hellas: Akkreditert av det greske utdanningsdepartementet for å tilby bachelorgrader i moderne språk og litteratur, psykologi og utdanningsvitenskap og en mastergrad i pedagogisk ledelse, ledelse og nye teknologier.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Guglielmo Marconi University

Tjen en internasjonalt anerkjent MBA-grad fra University of Marconi for å akselerere din karriere og forvandle deg til en bedriftsleder. Studenter med både business grad ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

Marconi Universitets MBA-program er ikke bare et forretningsprogram, det er en motiverende og livsforandrende opplevelse som gjør at du vurderer og vurderer hvordan virksomheten fungerer og gjør deg i stand til å konkurrere ved å lære de beste forretningsstrategiene.

MBA Program HøydepunkterVarighet - 10-12 månederMBA Structure - 8 kurs Forskningsmetodikk sluttprosjektKlasser - Ansikt til ansiktsklasser med 18-20 kontakt timer på alle steder (Klikk på linken: Opptaksklasser på YouTube )Fakultet - Fly i Professorer fra Europa Storbritannia og USA (Vennligst besøk lenken: Se Fakultetsprofil )Dobbel sertifikat - Post Graduate Diploma fra Storbritannia MBA grad fra Guglielmo Marconi University , ItaliaAkkreditering - Utdanningsdepartementet i Italia. Kommer også under ENIC NARIC Approved Universities og er anerkjent over hele verden.Mulig - Å delta på klasser på alle steder, inkludert Roma, ItaliaVurdering - Oppgavebaserte kursBetaling - Pay as you go - Fleksible månedlige avdragGraduering - Mulighet for å delta på Graduation i Roma, ItaliaLMS - Komplett tilgang til Learning Management System Access til ProQuest Online LibrarySpesialiseringer Tilbys - Markedsføring HR Prosjektledelse Supply Chain Management HealthCare Management Entrepreneurship Finance... [-]
Saudi-Arabia Al Khobar Riyadh Jeddah Egypt Cairo Qatar Doha Kuwait Kuwait City Jordan Amman Bahrain Manama  + 10 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
10 - 12 måneder
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Guglielmo Marconi University

Tjen en internasjonalt anerkjent MBA i Healthcare Management grad fra University of Marconi for å fremskynde karrieren din i HealthCare og utvikle deg selv til en HealthC ... [+]

Master of Business Administration (MBA i HealthCare Management)

MBA i Healthcare Management programmet fokuserer på behovet for helsepersonell ledere å være kontinuerlige elever, kritiske tenkere og etiske utøvere ved å gjenkjenne den multikonstrukte naturen av menneskelige, sosiale og organisatoriske realiteter og de komplekse forholdene mellom systemet med helsepersonell og behovene av samfunnet.

MBA i helsevesenet Management Program HighlightsVarighet - 10-12 månederMBA-struktur - 8 kurs 2 HealthCare-spesialiseringskurser Forskningsmetodikk KursusprosjektKlasser - Ansikt til ansiktsklasser med 18-20 kontakt timer på alle steder (Klikk på linken: Opptaksklasser på YouTube )Fakultet - Fly i Professorer fra Europa Storbritannia og USA (Vennligst besøk lenken: Se Fakultetsprofil )Dobbel sertifikat - Postgraduate Diploma i strategisk ledelse og ledelse fra britisk MBA i Healthcare Management grad fra Guglielmo Marconi University , ItaliaAkkreditering - Utdanningsdepartementet i Italia. Kommer også under ENIC NARIC Approved Universities og er anerkjent over hele verden.Mulig - Å delta på klasser på alle steder, inkludert Roma, Italia.Vurdering - Oppgavebaserte kursBetaling - Pay as you go - Fleksible månedlige avdragGraduering - Mulighet for å delta på Graduation i Roma, ItaliaLMS - Komplett tilgang til Learning Management System Access til ProQuest Online Library... [-]
Saudi-Arabia Al Khobar Riyadh Jeddah Egypt Cairo Qatar Doha Kuwait Kuwait City Jordan Amman Bahrain Manama  + 10 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
10 - 12 måneder
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Guglielmo Marconi University

Tjen en internasjonalt anerkjent MBA i markedsføring grad fra Marconi University for å akselerere din karriere i markedsføring. ... [+]

Master of Business Administration (MBA I Markedsføring)

MBA i Markedsføring programmet vil gi deg kunnskap om markedsføring utviklingsprosessen inkludert strategi formulering, forbruker innsikt

MBA i markedsføringsprogrammets høydepunkterVarighet - 10-12 månederMBA I Markedsføring Struktur - 8 Kurs 2 Markedsføring Spesialisering Kurser Forskningsmetodikk Endelig ProsjektKlasser - Ansikt til ansiktsklasser med 18-20 kontakt timer på alle steder (Klikk på linken: Opptaksklasser på YouTube )Fakultet - Fly i Professorer fra Europa Storbritannia og USA (Vennligst besøk lenken: Se Fakultetsprofil )Dobbel sertifikat - Postgraduate Diploma i Strategisk Ledelse og Ledelse fra britisk MBA i markedsføring fra Guglielmo Marconi University , ItaliaAkkreditering - Utdanningsdepartementet i Italia. Kommer også under ENIC NARIC Approved Universities og er anerkjent over hele verden.Mulig - Å delta på klasser på alle steder, inkludert Roma, Italia.Vurdering - Oppgavebaserte kursBetaling - Pay as you go - Fleksible månedlige avdragGraduering - Mulighet for å delta på Graduation i Roma, ItaliaLMS - Komplett tilgang til Learning Management System Access til ProQuest Online Library... [-]
Saudi-Arabia Al Khobar Riyadh Jeddah Egypt Cairo Qatar Doha Kuwait Kuwait City Jordan Amman Bahrain Manama  + 10 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
10 - 12 måneder
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Our faculties

Address
Al Khobar, Eastern Province, Saudi-Arabia
Address
Riyadh, Riyadh Province, Saudi-Arabia
Address
Jeddah, Makkah Province, Saudi-Arabia
Address
Cairo, Cairo Governorate, Egypt
Address
Doha, Doha, Qatar
Address
Kuwait City, Al Asimah Governate, Kuwait
Address
Amman, Amman Governorate, Jordan
Address
Manama, Capital Governorate, Bahrain