University of Stellenbosch Business School (USB)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Den University of Stellenbosch Business School (USB), Som ligger i Tyger Valley forretningsstrøket i den nordlige delen av Cape Town, Sør-Afrika, og tilbyr et bredt spekter av internasjonalt akkrediterte ledelse og lederprogrammer.

USB er anerkjent som en topp skole i internasjonal business school nettverk. Det var den første skolen fra et afrikansk universitet for å motta alle de tre internasjonale akkrediteringer: AACSB, EQUIS og AMBA. USB har også blitt kåret til No 1 handelshøyskole i Sør-Afrika i 2015 av PMR.africa.

Overall, streber USB å utvikle ansvarlige ledere gjennom velbegrunnet business utdanning og forskning.

USB-programmer er relevante for Sør-Afrika, andre afrikanske land og utover. Utover USB flaggskip MBA, som er presentert over en kortere periode fra 2016, USB tilbyr programmer i Development Finance, Lederutvikling, Ledelse Coaching, Fremtidsforskning og prosjektledelse.

Portefølje av programmer:

MBA (heltid og Modular) MPhil in Development Finance MPhil i Fremtidsforskning MPhil i Management Coaching PhD i Business Administration PhD i Development Finance Phd i fremtidige studier Postgraduate Diploma i Business Management og Administrasjon Postgraduate Diploma i Fremtidsforskning Postgraduate Diploma i Lederutvikling Postgraduate Diploma i Project Management Postgraduate Diploma i Development Finance Postgraduate Diploma i Financial Planning Utøvende utdanning

Grunner til hvorfor du bør velge USB

Tre internasjonale akkrediteringer

USB har kvalitetsgarantier i form av AACSB, EQUIS og AMBA akkreditering. USB var den første skolen fra en afrikansk universitetet for å holde alle tre internasjonale akkrediteringer for handelshøyskoler.

Internasjonal eksponering

USB internasjonale deltakelsen er demonstrert av sine tre internasjonale akkrediteringer, sin internasjonale student body, besøk internasjonale fakultetet og utvekslingsstudenter, tvangs MBA International Study Module ved et utenlandsk handelshøyskole på MBA-program, sin tilstedeværelse i mange deler av det afrikanske kontinentet, og partnerskap med handelshøyskoler på alle kontinenter.

Afrika-fokusert ekspertise

USB er din virksomhet kunnskap partner i Afrika. Skolen har blitt kjent for sin afro-fokusert kompetanse på områder som utvikling finans, etikk og corporate governance, personlig lederutvikling, ledelse coaching, futures forskning og fremvoksende land økonomi.

Lederutvikling

Et sterkt fokus på lederutvikling er en del av våre programmer - spesielt vår MBA og Postgraduate Diploma i lederutvikling. USB ledelse kompetanse er vurdert opp mot internasjonale standarder og godkjent av en økende mengde respekt forskningsinstitusjoner.

Samarbeidslæring

Samarbeidslæring er en viktig funksjon i USB-programmer, og dette intense engasjement bidrar til livsforvandlende opplevelse av å studere hos oss. Hver student bringer ulike kvalifikasjoner, ledererfaring og kulturell kunnskap til bordet.

Mangfold

På studiet reise på USB, vil du samarbeide med folk fra et bredt spekter av kulturer og land. Studentene kommer fra hele Sør-Afrika, resten av Afrika og verden. Dette mangfoldet vil legge dybde til din erfaring og hjelpe deg til å bygge verdifulle nettverk av forretningsforbindelser og medstudenter som vil vare livet ut. www.usb.c.za

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer » Se MBA » Se Etterutdanning Diplomer » Se PhD » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

MBA Heltid

Campus Heltidsstudier 1 år January 2019 Sør-Afrika Bellville Cape Town + 1 fler

USB-tallet MBA har blitt redesignet for å bedre oppfylle behovene til dagens studenter. Den forrige (lenger) MBA, presenteres frem til 2015, har nå blitt omgjort til en 213 kreditt program på NQF nivå 9. [+]

USB-tallet NEW 1-års profesjonell MBA

USB-tallet MBA har blitt redesignet for å bedre oppfylle behovene til dagens studenter. Den forrige (lenger) MBA, presenteres frem til 2015, har nå blitt omgjort til en 213-kreditt program på NQF nivå 9. Alle formater av USB MBA har blitt forkortet og dette trer i kraft fra 2016.

Viktig: Du må nå ha en 4-årig bachelorgrad eller en Honour-grad eller en 3-årig bachelorgrad pluss en hovedfagsutdanning før du får lov inntreden i den nye MBA.

USB nye Full-time MBA i et nøtteskall Varighet: 1 år (2 år i det siste) Innhold: 18 obligatoriske moduler (inkludert International Study Module på utenlandsk handelshøyskole og forskningsoppgaven) og valgfag Hvorfor velge USB-tallet Full-time MBA? ... [-]

MBA

Mba Modul

Campus 2 år January 2019 Sør-Afrika Bellville Cape Town

Hvis du ønsker å operere på toppledernivå og lede med tillit, vil USB trippel akkreditert MBA forberede deg for dette. Her er noen av grunnene til at du bør vurdere vår Modular MBA: [+]

Modular MBA (engelsk) USB nye modulære MBA

USB-tallet MBA har blitt redesignet for å bedre oppfylle behovene til dagens studenter. Den forrige (lenger) MBA, presenteres frem til 2015, har nå blitt omgjort til en 213-kreditt program på NQF nivå 9. Alle formater av USB MBA har blitt forkortet og dette trer i kraft fra 2016.

Viktig: Du må nå ha en 4-årig bachelorgrad eller en Honour-grad eller en 3-årig bachelorgrad pluss en hovedfagsutdanning før du får lov inntreden i den nye MBA.

USB-tallet Modular MBA i et nøtteskall Varighet: 2 år (3 år i det siste) Innhold: 18 obligatoriske moduler (inkludert International Study Module på utenlandsk handelshøyskole og forskningsoppgaven) og valgfag Hvorfor velge USB-tallet Modular MBA? ... [-]

Videoer

Why choose USB?

Listen to students and faculty talk about our MBA

USB MBA’s Leadership Development module and international exposure