Rhodes Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Lederskap for Sustainability

Velkommen til den sørafrikanske handelshøyskole som tar bærekraft på alvor. Takk for at du besøker vårt nettsted. Vi stoler på at dere vil finne interesse i det vi gjør i næringslivet utdanning arena, samt i hvordan vi gjør det.

Bærekraft omfatter to hoved ideer. For det første er ideen om "kontinuitet" og organisatorisk lang levetid, og for det andre, det er ideen om "bærekraftig utvikling". Både ideer er bundet opp med bekymring for "å møte behovene til dagens generasjon uten å ødelegge mulighetene for at kommende generasjoner skal få dekket sine behov".

I alle sine kurs, både korte kurs og MBA, Rhodos Business School streker balansen som må plasseres på det sosiale, miljømessige og økonomiske resultater av organisasjoner som er avgjørende for deres vellykkede langvarig ytelse. Som et resultat av bekymringene med global oppvarming, for eksempel, er det en risiko for at offentlig politikk og sosiale bevegelser vil øke hastigheten på de krav til bedrifter og andre organisasjoner å operere i en mer bærekraftig måte.

Alle organisasjoner trenger å forstå disse imperativer, samt å ha fullmakt til å svare praktisk og hensiktsmessig. De Rhodes Business School tilbud som mål å gjøre dette.

Du kan lese mer om oss på vår 15-års publikasjon nedenfor:

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA på deltid » Se Etterutdanning Diplomer » Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Mba

Campus Deltid 5 semestre January 2019 Sør-Afrika Grahamstown

Master of Business Administration (MBA) som tilbys av Rhodes Business School er et kurs-arbeid grad sammen med en avhandling på femtentusen (15 000) ord. I avhandlingen kontoer [+]

Master of Business Administration (MBA) som tilbys av Rhodes Business School er et kurs-arbeid grad sammen med en avhandling på femtentusen (15 000) ord. Avhandlingen utgjør 30% av de totale studiepoeng. Graden tilbys på deltid, modulær basis over to og et halvt år. I de to første årene, er kandidater som kreves for å delta på to tre-ukers undervisning blokker i Grahamstown hvert år, og for å fullføre arbeidsbaserte oppgaver i periodene mellom undervisning blokker. De siste seks månedene er dedikert til ferdigstillelse av avhandlingen. Rhodos Business School essens er "Lederskap for Sustainability" og dermed lederskap og bærekraftsprinsipper understreke alle fag i MBA læreplanen. Det legges vekt på kontinuitet, samt oppnå en balanse mellom økonomisk, sosial og miljømessig bærekraft (Triple Bottom Line). The Business School har forpliktet seg til å rette seg etter de prinsipper for ansvarlige Management Education (PRME).... [-]


Videoer

The Rhodes Business School

The Rhodes Business School Modular MBA

RMR In Studio | Business Buzz | Duncan Githiri