Mahatma Gandhi University Rwanda

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som et middel for introduksjon, Mahatma Gandhi University (MGU) er en ledende rwandisk utdanningsinstitusjon, etablert og anerkjent av Higher Education Council, Kunnskapsdepartementet, Govt. Republikken Rwanda. I tillegg er MGU Rwanda (www.mgu.ac.rw) er et medlem av respekterte organisasjonen heter Inter-universitetet Rådet for Øst-Afrika (IUCEA). Det er en non-profit organisasjon av universiteter i Øst-Afrika-regionen som forenkler vedlikehold av internasjonalt sammenlign utdanning standarder i Øst-Afrika, slik som å fremme regionens konkurranseevne i høyere utdanning. I tillegg til dette, har universitetet fått akkreditering fra ulike internasjonale organisasjoner rundt om i verden som forbedrer kvaliteten på innholdet og pensum på åpen, avstand, fleksibel, e-læring og nettbasert utdanning som Inter-universitetet Council of East Africa (IUCEA), International Council of Åpne og Distance Education (ICDE), medlem av FNs Global Compact programmer, Institutional Medlem av Foreningen for fremme av International Education, USA (AAIE), Association of African Universities ( AAU) og mange flere.

Mahatma Gandhi Universitetet Rwanda er et Higher Learning Institution etablert og anerkjent av Higher Education Council, Ministry of Education, og regjeringen i Republikken Rwanda. Målet med dette universitetet er å utdanne studenter globalt og gjør dem til en stand statsborger. Universitetet Fungerer som en non-profit institusjon for høyere utdanning i Øst-Afrika. I denne Universitetet tjene din grad på dine vilkår. Enten du velger å lære på nettet eller på en lokal campus, kan du stole på våre utfordrende læreplanen og et støttende læringsmiljø. Mahatma Gandhi University er en institusjon som lover å bli en av Globes 'ledende universiteter med en anerkjent rykte for fremragende forskning og undervisning.

De som velger Mahatma Gandhi universitetet får tilgang til et bredt spekter av programmer som danner et springbrett til et hav av muligheter. Vi søker å fremme en registrering av prestasjon og suksess i faglig dyktighet og jobbmuligheter. Slik at våre studenter realisere sitt livs agenda, har vi investert tungt i anlegg og ansatte. Mahatma Gandhi University er i forkant i å bruke informasjons- og kommunikasjonsteknologi for å støtte læring og undervisning. Vi har blandet bruk av e-læring med tradisjonelle lærings- og undervisnings verdier for å gi våre studenter en fleksibel og dynamisk læring.

Vårt mål er å bli et ledende senter for faglig dyktighet og et foretrukket reisemål for alle de som ønsker for en faglig oppfylle erfaring.

Steder

Kigali

Mahatma Gandhi University

Address
KN 25 St 9, Dist. Nyarugenge,Village Kiyovu, Behind hill view hotel
Kigali, Kigali City, Rwanda
Telefon
+(250) 781-520-254 / +(250) 78

Kigali

Address
District Bugesera Sector Nyamata, Cell Nyamata,
Kigali, Kigali City, Rwanda