Les den offisielle beskrivelsen

Som et middel for introduksjon, Mahatma Gandhi University (MGU) er en ledende rwandisk utdanningsinstitusjon, etablert og anerkjent av Higher Education Council, Kunnskapsdepartementet, Govt. Republikken Rwanda. I tillegg er MGU Rwanda (www.mgu.ac.rw) er et medlem av respekterte organisasjonen heter Inter-universitetet Rådet for Øst-Afrika (IUCEA). Det er en non-profit organisasjon av universiteter i Øst-Afrika-regionen som forenkler vedlikehold av internasjonalt sammenlign utdanning standarder i Øst-Afrika, slik som å fremme regionens konkurranseevne i høyere utdanning. I tillegg til dette, har universitetet fått akkreditering fra ulike internasjonale organisasjoner rundt om i verden som forbedrer kvaliteten på innholdet og pensum på åpen, avstand, fleksibel, e-læring og nettbasert utdanning som Inter-universitetet Council of East Africa (IUCEA), International Council of Åpne og Distance Education (ICDE), medlem av FNs Global Compact programmer, Institutional Medlem av Foreningen for fremme av International Education, USA (AAIE), Association of African Universities ( AAU) og mange flere.

Mahatma Gandhi Universitetet Rwanda er et Higher Learning Institution etablert og anerkjent av Higher Education Council, Ministry of Education, og regjeringen i Republikken Rwanda. Målet med dette universitetet er å utdanne studenter globalt og gjør dem til en stand statsborger. Universitetet Fungerer som en non-profit institusjon for høyere utdanning i Øst-Afrika. I denne Universitetet tjene din grad på dine vilkår. Enten du velger å lære på nettet eller på en lokal campus, kan du stole på våre utfordrende læreplanen og et støttende læringsmiljø. Mahatma Gandhi University er en institusjon som lover å bli en av Globes 'ledende universiteter med en anerkjent rykte for fremragende forskning og undervisning.

De som velger Mahatma Gandhi universitetet får tilgang til et bredt spekter av programmer som danner et springbrett til et hav av muligheter. Vi søker å fremme en registrering av prestasjon og suksess i faglig dyktighet og jobbmuligheter. Slik at våre studenter realisere sitt livs agenda, har vi investert tungt i anlegg og ansatte. Mahatma Gandhi University er i forkant i å bruke informasjons- og kommunikasjonsteknologi for å støtte læring og undervisning. Vi har blandet bruk av e-læring med tradisjonelle lærings- og undervisnings verdier for å gi våre studenter en fleksibel og dynamisk læring.

Vårt mål er å bli et ledende senter for faglig dyktighet og et foretrukket reisemål for alle de som ønsker for en faglig oppfylle erfaring.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mahatma Gandhi University Rwanda

Med dette kurset kan du være synkronisert med den nyeste teknologien som brukes i forvaltningen sektor for ulike former for transaksjoner. Forstå og absorbere alle former ... [+]

Programoversikt Programe Kode: 704 Varighet: Min. Varighet 2 år, Max. Varighet 4 år Kriteriene: Graduation i noen stream Registrering avgifter: INR1500 / - Tution avgifter: INR7500 / - pr Sem Eksamen avgifter: 1500 / - pr Sem Objektiv

Med dette kurset kan du være synkronisert med den nyeste teknologien som brukes i forvaltningen sektor for ulike former for transaksjoner. Forstå og absorbere alle former for budsjettering og styring, oppgradere dine ferdigheter og arbeide i et simulert bank miljø for å få et inntrykk av de praktiske aspekter av industrien, bør man forstå og tilpasse seg de stadige endringene som skjer i den internasjonale og nasjonale miljø.

Programmets innhold ... [-]
Rwanda Kigali
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk

University Programs - Mahatma Gandhi University

Meghalaya - Mahatma Gandhi University