National Research University (Moscow Power Engineering Institute)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Moscow Power Engineering Institute (MPEI) er et av de viktigste tekniske universitetene i Russland innen kraftteknikk, elektroteknikk, radioteknikk og elektronikk, informatikk og informatikk, grunnlagt i 1930.

Området for moderne kraftteknikk omfatter faktisk kraftteknikk (vannkraft, vindkraft, termisk, atomkraft, solenergi og romkraft osv.), Elektrisk utstyr, vitenskap om materialer, elektronikk, klassisk og anvendt fysikk, radioteknikk og kommunikasjon, datasystemer , ledelse og økonomi i energiteknikk. Alle disse områdene og andre retninger av spesialopplæringen er tilgjengelige i MPEI for utenlandske studenter og studenter.

114515_MPEI_fasad_v2L.jpg

MPEI har trent ingeniører og forskere for utenlandske land siden 1946. I dag er rundt 900 utenlandske studenter fra 60 land trent på MPEI.

Siden 1995 er opplæring av både bachelor og master utenlandske studenter på spesialitet "informatikk og datateknikk" organisert i engelsk medium.

Hvorfor du bør velge MPEI

MPEI-studenter har en sjanse til å studere ved et av Russlands mest prestisjefylte universitet i henhold til mange rangeringer og undersøkelser. I 85 års historie har MPEI utdannet et stort antall kvalifiserte ingeniører, fremtredende forskere som stod ved opprinnelsen til mange tekniske prestasjoner, spesielt av laserskaping.

På MPEI jobbet Nobelprisvinnerne AD Sakharov og PA Cherenkov i ulike perioder. I det 20. århundre i Special Design Bureau of MPEI, som har sitt eget senter for Deep Space Communication, ble det oppnådd radiobilder av Venus-overflaten og en motsatt side av månen for første gang.

Blant de mest kjente kandidatene til MPEI er det tidligere styreleder for statsrådet i Kina Li Peng og tidligere president i Romania Ion Iliescu, minister for ingeniørfag og leder av ingeniørfirmaene i mange land i verden.

MPEI-partnere innen vitenskap og utdanning omfatter rundt 140 utenlandske universiteter, og slike kjente selskaper som ABB, Siemens, Schneider Electric, EPRI, Skoda, Samsung og andre.

Din fremtid

Å ha en unik opplæring i et hvilket som helst valgt felt, har MPEI-kandidater aldri problemer med påfølgende ansettelse og realiserer seg i en hvilken som helst valgt sfære.

Adgang

  • på kontraktsbasis;
  • Tilskudd til utenlandsk borgers opplæring. For å få slik stipend, må utenlandske statsborgere søke på sine nasjonale utdanningsdepartementer;
  • MPEI har mulighet til å motta studenter med stipend fra russiske utdanningsdepartementet på konkurransedyktig basis

Undervisningsavgift og andre utgifter

  • ca 3500 USD per år.
  • overnatting i MPEI hostel - ca 100 USD per måned. - sykeforsikring - 220 USD per år.

Steder

Moskva

Address
Krasnokazarmennaya, 14,
111250 Moskva, moskva, Russland

Programmer

Denne skolen tilbyr også: