Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

University of Bucharest tilbyr flere studieprogrammer, på alle nivåer og med universitetsopplæring: det er 93 bachelorprogrammer, 208 mastergradsprogrammer og 21 doktorgradsprogrammer. Alle disse er akkreditert eller autorisert. University of Bucharest har også TIFFIN EMBA-masterprogrammet.

Diplomene tildelt av University of Bucharest er anerkjent i de fleste land rundt om i verden. Innenfor University of Bucharest det opplæringsprogrammer organisert i samarbeid med andre prestisjetunge universiteter i utlandet. Kandidatene fra disse programmene kan få diplomer fra både University of Bucharest og fra partneruniversitetene.

University of Bucharest er en av de viktigste vitenskapelige forsknings sentrene landsomfattende. Innenfor universitetet er det over 50 forskningsinstitutter, avdelinger og sentre, de fleste av dem samarbeider med lignende vitenskapelige sentre i utlandet.

I løpet av de siste årene har vår institusjon klart å få det første i nasjonale konkurranser for forskningsfond. Noen av enhetene dedikert til forskning har blitt utnevnt som ekspertisen på europeisk nivå. Universitetet har sitt eget forskningshovedkvarter i Sinaia, Brăila, Orşova og andre pilotdatterselskaper andre steder rundt om i landet.

University of Bucharest er en del av et pålitelig nettverk av internasjonalt samarbeid - 300 bilaterale samarbeidsavtaler er inngått med universiteter i 52 land. Årlig er det over 1000 studenter ved University of Bucharest som utfører ulike utviklings- eller forbedringsaktiviteter innenfor et stort antall akademiske programmer på universiteter i Vest-Europa, USA, Canada, Japan etc.

University of Bucharest har vært og er fortsatt motoren av viktige reformeringsforanstaltninger for utviklingen av høyere utdanning, som også er tatt over av andre universiteter rundt om i landet, eller som har representert grunnlaget for utarbeidelse av flere lover og nasjonale forskrifter.

I 2000 har University of Bucharest fått Diploma of Excellence tilbys av ministeren for nasjonal utdanning.

University of Bucharest har i 2011 blitt klassifisert av utdanningsminister, forskning, ungdom og idrett som det første avanserte forsknings- og utdanningsuniversitetet.

I 2014 har University of Bucharest feiret 150 år siden åpningen.

I dag har University of Bucharest nesten 32.000 studenter og over 1300 professorer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

University of Bucharest

Dette programmet er organisert (siden 2008) av UNESCOs leder i interkulturelle og interreligiøse utvekslinger (Filosofisk fakultet) i samarbeid med det sveitsiske institu ... [+]

Oversikt

Dette programmet er organisert (siden 2008) av UNESCOs leder i interkulturelle og interreligiøse utvekslinger (Filosofisk fakultet) i samarbeid med det sveitsiske instituttet for bærekraftig forvaltning, og Universitetene i Fribourg og Genève.

Det gir studentene en unik mulighet til å møte topp akademikere og spesialister fra internasjonale universiteter, vellykkede ledere og entreprenører. Studenter som er interessert i å utvikle en karriere i næringsliv og ledelse fordeler ved utmerket kunnskap av utøvere med erfaring i å håndtere komplekse organisasjoner.

Nyutdannede har en sterk konkurransefortrinn på arbeidsmarkedet, da MBA hjelper dem med å skaffe seg / forbedre ledelsesmessige ferdigheter og forbereder dem til å skape en nyskapende innovasjon i virksomheten.... [-]

Romania Bucharest
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk