Les den offisielle beskrivelsen

Om The School

MSM ble stiftet i Nederland, dens opprinnelse dateres tilbake til 1952 og har levert sin EMBA-programmet i Romania siden 2010. Maastricht School of Management, som feiret sitt 60-årsjubileum i 2012, har sine røtter i Institute for Management Science ved det tekniske universitetet i Delft, og kan dateres tilbake til 1952. I 1989 skolen flyttet til den historiske byen Maastricht og i 1993 endret navn til Maastricht School of Management. Som en sentral aktør i det globale utdanningssektoren, er MSM en av de få ledelsen skoler som systematisk kombinerer utdanning, teknisk bistand og forskning i sin profesjonelle tjenester. Med mer enn 2000 studenter årlig eksamen i mer enn 20 land, er MSM den største og mest internasjonale handelshøyskolen i Nederland. MSM tilbyr sine Outreach MBA, over hele verden ved å samarbeide med anerkjente utdanningsinstitusjoner i hvert lokale marked. Maastricht School of Management Romania ble skapt av noen av Romania`s mest respekterte pedagogiske lederne av det siste tiåret: Dora Surugiu, Adrian Stanciu og Oliver Olson.

Som en av de viktigste globale utdanningsinstitusjoner, har vi mer enn 2000 studenter uteksaminert hvert år i mer enn 20 land. Variasjonen av våre oppsøkende programmer er vesentlig for MSM internasjonale syn på business / forskning - programmet er tilgjengelig på tre kontinenter (Europa, Asia og Afrika). MSM er dermed den største og mest internasjonale handelshøyskolen aktiv i Romania.

Mission statement of Maastricht School of Management Romania:

Vi anerkjenner i hver elev den indre gnist, vi da gi kunnskap og forsterke karakter ved å bringe elevene sammen med professorer og jevnaldrende som deler våre verdier, så til slutt nyutdannede bli endringsagenter våre bedrifter og samfunnet trenger.

VERDIER:

Denne skolen bringer sammen mennesker som deler de samme verdiene: integritet, åpenhet til selvrefleksjon, konstant behov for å selv utvikle, respekt for samfunnet, proaktiv optimisme, og mot til å utfordre status quo.

Vi vil skape Endre Agenter ved å levere en Master of Business Administration (MBA) som er forankret i følgende læringsutbytte: Meta-læringsutbytte

Holistisk Assessment (HA) Personal Responsibility (PR) Ledelse Attitude (LA) Systemer og strategisk tenkning (SST) Samspill og samarbeid (TWC)

Kursinnhold Outcomes

Business Management (B) Market Development (M) Folk Development (P) Business Strategy (S) Beslutningsprosesser i Evolving Markets (E)

Definisjon av Endre Agent

Vår suksess i å skape endringsagenter vil bli bestemt ved å måle våre studenter og tidligere studenter mot følgende kvaliteter:

Autonome (PR, LA) Utfordringer Status Quo (LA, HA) Å ha en endre atferd (PR, LA, P) Evne til å analysere miljø (HA, SST, E) Stand til å forstå forskjeller i ulike situasjoner (SST, B) Søker Truth (HA, SST) Ha en Vision (HA, SST, LA, S, M) Relentless Pursuit mål i møter motstand (S, LA, E) Mot til å handle (PR, LA) Engasjerer annet (TWC, P, LA)

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Maastricht School of Management Romania

Den to år, deltid MSM Romania EMBA-programmet gir state-of-the-art videreutdanning i økonomi og administrasjon til mid-karriere fagfolk med sikte på å fremme sin kunnskap ... [+]

Executive MBA-program Den to år, deltid MSM Romania EMBA-programmet gir state-of-the-art videreutdanning i økonomi og administrasjon til mid-karriere fagfolk med sikte på å fremme sin kunnskap og praksis for ledelse og å trene dem til å lede i en dynamisk globale forretningsmiljø.

Den EMBA blir tilbudt i fellesskap av MSM og MSM Bucuresti Association i en helg format. Programmet er tilrettelagt av lærere og ansatte som har klart og undervist i anerkjente handelshøyskoler rundt om i verden i løpet av forrige tiår. Graden dratt vellykkede deltakerne vil bli tildelt utelukkende av MSM.

Business & Public Policy

Dagens bedriftsledere i Romania må legge vekt på inter-play mellom næringsliv, samfunn, kultur og politiske krefter. Dette samspillet har aldri vært mer tydelig enn under den nåværende globale økonomiske krisen. Dette kurset gir studentene verktøy til å håndtere alle disse kreftene i en etisk og bærekraftig måte, samtidig møte sine forpliktelser til en bedrift "interessenter.... [-]

Romania Bucharest
September 2019
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk