Les den offisielle beskrivelsen

Generell informasjon om fakultetet

Bucharest Business School ble etablert i 2014 som praktisk virksomhet fakultet Bucharest Academy of ecnomic Studies og har to store MBA-programmer: Rumensk kanadiske MBA og Rumensk-fransk MBA (Tidligere INDE). BBS er ansvarlig for Executive Education prosjekter, Mini MBAs og Entrepreneurial Development Programs av ASE Bucuresti. Med mer enn 20 års internasjonal erfaring i Business Administration vårt fakultet er en av de største aktørene på det rumenske MBA markedet med 4000 + akademikere i store selskaper. For sin eksepsjonelle internasjonale impactc og engasjement på Bucharest Business School ble belønnet med "3 Palmes" -prisen av EDUNIVERSAL i 2014. Vårt fakultet har et langvarig og fruktbart samarbeid med uOttawa (Telfer School of Management) og CNam Paris.

Rumenske lærere ble opplært i disse prestisjetunge utenlandske universiteter og stadig forbedre sine undervisningsmetoder tilby studentene pedagogiske tjenester på de høyeste faglige standarder.

Som begge våre MBA-programmer, ble rumensk-kanadisk og rumensk-fransk (tidligere INDE) utviklet med hjelp av våre internasjonale partnere, de er kontinuerlig oppdatert for å respektere de standarder og spesifisitet av de kanadiske og franske programmer.

Den internasjonale fagplaner, streng professor utvalg og vurdering, fersk biografi og moderne undervisningsmetoder er de viktigste elementene i vår doble diplom programmer.

Rangering og priser

Selv om Bucharest Business School ble grunnlagt i 2014 som en videreutdanning Fakultet for Bucuresti University of Economic Studies sine 2 MBA-programmer har mer enn 20 års erfaring og over 5.000 studenter.

Den rumensk-kanadiske MBA-program tilbyr en dobbel diplom skjema ASE Bucuresti og uOttawa (Telfer School of Management). Dette programmet er identisk med den kanadiske ett og hvert år pensum er oppdatert for å dekke de mest interessante fagene for virksomheten miljøet.

Den rumensk-fransk MBA-program er utviklet med CNam Paris og tilbyr også en dobbel diplom fra ASE og den franske partner. Dette programmet har den klassiske - i aksjon - studieform og en nylig innført hybrid MBA fokusert rundt en moderne e-læringsplattform.

Våre partnere er AMBA (Association of MBAs) akkreditert for MBA-programmer og tilbyr den høyeste kvalitet pedagogiske tjenester for det nordamerikanske og vesteuropeiske tilnærminger. I 2014 mottok Bucharest Business School den 3 Palmes of Excellence award fra EDUNIVERSAL som en anerkjennelse for sin internasjonale aktivitet, omsorg for behovene til våre studenter og moderne læreplaner. Bucuresti Business School er medlem av CEEMAN (Sentral- og Øst-Europa Management Development) og i løpet av de siste årene, er dens programmer raket som topp MBA-programmer tilgjengelig i Romania. Begge programmene er akkreditert av den rumenske Ministry of Education og vitnemål utstedt av Bucuresti University of Economic Studies er akseptert i alle europeiske, nordamerikanske land og mer.

Campus & utstyr

Den Bucharest Business School driftes i en nylig restaurert historisk bygning i sentrum Bucuresti med en state of the art jordskjelv beskyttelsessystemet.

Den rumensk-kanadiske MBA-programmet haves to state of the art eksklusive undervisningsrom, en eksklusiv IT lab og 4 lesesaler gi studentene alle forutsetninger for en utmerket erfaring. Rommene ble utformet med ekspertisen til de kanadiske partnere og vidd grunnleggerne fra CIDA (Canadian International Development Agency).

Den rumensk-fransk MBA-programmet har 2 undervisningsrom, en IT-lab og to individuelle / studie rom med IT og multimedia-støtte.

Alle MBA studenter har tilgang til BBS bibliotek med over 20,000 titler på engelsk og fransk som dekker alle kurs. BBS oppdaterer boksamlingen hvert år basert på anbefaling av rumenske og utenlandske tenure professorer.

Bedrifter Partnere

Med mer enn 5.000 avgangselever i store rumenske og multinasjonale selskaper som er aktive på det lokale markedet som program ambassadører Bucharest Business School har et godt rykte fra de 20 års erfaring.

Tilstedeværelsen av Alumni medlemmer i disse selskapene ikke bare gir BBS en sterk fordel i forhold til konkurrentene i å rekruttere fremtidige studenter bu letter også samarbeidet om studentpraksis programmer, finne internship stillinger og organisere mini jobbmesser.

Å være blant de første MBA-programmer tilgjengelig i Romania i begynnelsen av 90-tallet da den nye lokale business class ble definert kombinert med stabiliteten av programmene i løpet av årene ble de viktigste pilarene som gode relasjoner ble bygge med bedrifter, frivillige organisasjoner, statlige institusjoner, profesjonelle organisasjoner og representanter fra diplomati.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Bucharest Business School

Den rumenske - kanadiske MBA-programmet er en av de mest prestisjefylte programmer tilgjengelig i Romania og en virkelig internasjonal MBA. Undervisningspersonalet består ... [+]

MBA-programmet

Den Rumensk - Canadian MBA Program er en av de mest prestisjefylte programmer tilgjengelig i Romania og en virkelig internasjonal MBA. Undervisningspersonalet består av Kanadiske og rumenske lærere doblet av vellykkede gründere og bedrifts spesialister som gjesteforelesere. med en internasjonale læreplaner og lesestoff ikke eldre enn 3 år programmet bringer fersk informasjon fra de nasjonale og globale markeder, og bidrar til ekte internasjonal MBA opplevelse. Tidsplanen ble opprettet med studentens behov i tankene og viktigheten av sin nåværende jobb og karriere utbyggingsplaner. Forelesningene er programmert to ganger i uken, på onsdager middager (18:00-21:00) og lørdager (9am til 04:30) slik at de ikke vil forstyrre så mye med arbeidstid.... [-]

Romania Bucuresti
September 2020
Engelsk
Deltid
24 måneder
Campus
Les mer på norsk