American European Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

American Hotel Academy ble grunnlagt i 2007 i Brasov, Romania som den første internasjonale hotellforvaltningsskolen i landet med hovedformålet med å tilby utdanning

Vi tror på å blande profesjonelt orientert utdanning med tilpasset opplæring i internasjonal sammenheng i en rekke ledelsesdisipliner innen gjestfrihet som ikke er tilgjengelig hos mange tradisjonelle høyere utdanningsinstitusjoner. Dette er grunnlaget for skolen er bygget, og slik hjelper vi våre studenter med å nå sine karrieremål.

Våre studenter lærer for tiden av 30 internasjonale fakulteter, alle erfarne fagfolk eller master og ph.d. utdannede lærere. Klasser og praktiske økter foregår i skolen, sentrum Brasov, en vakker middelstor by som ligger i hjertet av landet, mens industriplasseringer tilbys hovedsakelig i USA og Europa.

Etter å ha gjennomført det første internasjonale høyere utdanningsprogrammet i gjestfrihetsstyring i Romania, øker skolen nå sitt internasjonale fokus ved å åpne sine dører for internasjonale studenter og ved å sette opp et annet studieksentrum i New York.

Det endelige resultatet vi satser på er en global gruppe av alumner som vil bli fremtidige bedriftsledere og gründere som vil utvide og gjenoppfinne gjestfrihetsbransjen.107647_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Oppdrag

American Hotel Academy har som mål å fremme profesjonelt orientert utdanning og anvendt ferdighetsopplæring med et internasjonalt perspektiv i en rekke forvaltningsprosesser innen gjestfrihet som ikke er tilgjengelig hos mange tradisjonelle høyere utdanningsinstitusjoner. Vi er forpliktet til å forberede våre studenter til å lykkes på det globale markedet.

Dette oppnås ved å blande akademisk rigor med faglig opplæring og kulturell mangfoldsbevissthet mens du konsentrerer deg om vår faglige og personlige vekst.

Vår oppgave kaller oss for å oppmuntre til nærere bånd med næringen, for å fremme engasjement for service, for å få ledelse, å inspirere lidenskap for kreativitet og entreprenørskap og for å feire multikulturelt mangfold.

Steder

Braşov

Address
Strada Vlad Tepes nr.16
500092 Braşov, Brașov fylke, Romania

New York

Address
48 Wall Street, 11th Floor,
New York, NY, 10005 New York, New York, USA