Les den offisielle beskrivelsen

American Hotel Academy ble grunnlagt i 2007 i Brasov, Romania som den første internasjonale hotellforvaltningsskolen i landet med hovedformålet med å tilby utdanning

Vi tror på å blande profesjonelt orientert utdanning med tilpasset opplæring i internasjonal sammenheng i en rekke ledelsesdisipliner innen gjestfrihet som ikke er tilgjengelig hos mange tradisjonelle høyere utdanningsinstitusjoner. Dette er grunnlaget for skolen er bygget, og slik hjelper vi våre studenter med å nå sine karrieremål.

Våre studenter lærer for tiden av 30 internasjonale fakulteter, alle erfarne fagfolk eller master og ph.d. utdannede lærere. Klasser og praktiske økter foregår i skolen, sentrum Brasov, en vakker middelstor by som ligger i hjertet av landet, mens industriplasseringer tilbys hovedsakelig i USA og Europa.

Etter å ha gjennomført det første internasjonale høyere utdanningsprogrammet i gjestfrihetsstyring i Romania, øker skolen nå sitt internasjonale fokus ved å åpne sine dører for internasjonale studenter og ved å sette opp et annet studieksentrum i New York.

Det endelige resultatet vi satser på er en global gruppe av alumner som vil bli fremtidige bedriftsledere og gründere som vil utvide og gjenoppfinne gjestfrihetsbransjen.107647_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Oppdrag

American Hotel Academy har som mål å fremme profesjonelt orientert utdanning og anvendt ferdighetsopplæring med et internasjonalt perspektiv i en rekke forvaltningsprosesser innen gjestfrihet som ikke er tilgjengelig hos mange tradisjonelle høyere utdanningsinstitusjoner. Vi er forpliktet til å forberede våre studenter til å lykkes på det globale markedet.

Dette oppnås ved å blande akademisk rigor med faglig opplæring og kulturell mangfoldsbevissthet mens du konsentrerer deg om vår faglige og personlige vekst.

Vår oppgave kaller oss for å oppmuntre til nærere bånd med næringen, for å fremme engasjement for service, for å få ledelse, å inspirere lidenskap for kreativitet og entreprenørskap og for å feire multikulturelt mangfold.

Programmer gitt i:
  • Engelsk