HEC Paris in Qatar

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Qatar: Kjører fremtiden

Qatar er en av de raskest voksende økonomiene i verden og er dermed et meget attraktivt forretningsdestinasjon.

Den økonomiske veksten i Qatar har hovedsakelig vært basert på petroleums- og naturgassindustrien. Men ifølge Qatar National Vision 2030 er den økonomiske politikken fokusert på å utvikle ikke-energisektorer. Målet er å forvandle dagens karbonbaserte økonomi til en avansert, konkurransedyktig og kunnskapsbasert økonomi.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris kom til Qatar-stiftelsen i juni 2010, og har førsteklasses utdannelsesprogrammer og forskningsaktivitet til Doha og regionen. Det er den første europeiske partner i utdanningsbyen.

I denne sammenheng tilbyr HEC Paris en komplett portefølje av lederprogrammer, inkludert Katars første internasjonale Executive MBA (rangert som verdensomspennende 1 av Financial Times i 2019), en spesialisert mastergrad i strategisk forretningsenhetsledelse , samt ledelse uten grader programmer for ledere, i form av Executive Short Programs. HEC Paris er en av verdens beste leverandører av Executive Education-programmer de siste 8 årene, og tilbyr også spesialdesignede programmer for enkeltbedrifter.

Programmene og forskningsaktivitetene til HEC Paris in Qatar bygger bedriftens konkurranseevne i verdensøkonomien og er fullt tilpasset Qatar National Vision 2030 for å støtte omformingen av Qatar til en avansert, konkurransedyktig og kunnskapsbasert økonomi.

Deling av vår faglige kunnskap

HEC Paris har drevet et forskningskontor i Qatar i en årrekke. Det fremmer HEC Paris 'bidrag til den kunnskapsbaserte økonomien i Qatar og beriker lederutviklingsprogrammene våre. Forskningskontoret skaper avansert innsikt og løsninger innen ledelse, ledelse og voksnes læring. Vi organiserer tankeledelsesarrangementer og publiserer bøker, artikler, lokale casestudier og annet multimediainnhold for å hjelpe kursdeltakerne i deres læringsreiser. Vi utfører streng og anvendt forskning i Qatar med våre lokale eksperter og organisasjoner. Vi samarbeider like godt med fakultetet og forskningspartnerne våre fra hele verden for å skape svar på dagens og morgendagens utfordringer. Dermed sikrer vi at vår forskning til enhver tid er i samsvar med behovene og kravene fra Qatar National Vision, FNs Global Compact Principles of Responsible Management Education (PRME) og Sustainable Development Goals (SDGs). For ytterligere informasjon, kontakt prof. Wolfgang Amann på amann@hec.fr.

fasiliteter

State-of-the-art lokaler i den prisbelønte 52-historien Tornado Tower ligger i West Bay - forretningshjørnet i Doha.

Fasilitetene gir et komfortabelt og lett tilgjengelig sted for HEC Paris-programmer, mens du tilbyr spektakulær utsikt over byen.

Samarbeid

Faderen Emir, Qatar Foundation, ble grunnlagt i 1995 ved dekret av Hans Highness Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani, en privat, ideell organisasjon.

Qatar Foundation har som mål å oppdra fremtidige ledere i Qatar. Ved eksempel og ved å dele sin erfaring, bidrar stiftelsen også til menneskelig utvikling nasjonalt, regionalt og internasjonalt. I alle sine aktiviteter fremmer stiftelsen en kvalitetskultur i Qatar og fremmer sin rolle i å støtte et innovativt og åpent samfunn som ønsker å utvikle en bærekraftig menneskelig kapasitet, sosial og økonomisk velstand for en kunnskapsbasert økonomi.

Steder

Doha

HEC Paris in Qatar

Address
Tornado Tower, 16th Floor
P.O Box 5825

Doha, Doha, Qatar
Telefon
+974 4454 0161

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer