Les den offisielle beskrivelsen

Qatar: Kjører fremtiden

Qatar er en av de raskest voksende økonomiene i verden og er dermed et meget attraktivt forretningsdestinasjon.

Den økonomiske veksten i Qatar har hovedsakelig vært basert på petroleums- og naturgassindustrien. Men ifølge Qatar National Vision 2030 er den økonomiske politikken fokusert på å utvikle ikke-energisektorer. Målet er å forvandle dagens karbonbaserte økonomi til en avansert, konkurransedyktig og kunnskapsbasert økonomi.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris kom til Qatar-stiftelsen i juni 2010, og har førsteklasses utdannelsesprogrammer og forskningsaktivitet til Doha og regionen. Det er den første europeiske partner i utdanningsbyen.

I denne sammenheng tilbyr HEC Paris en komplett portefølje av lederprogrammer, blant annet Qatars første internasjonale Executive MBA, en spesialisert mastergrads i Strategisk Business Unit Management , samt ikke-graderingsprogrammer for ledere, i form av Executive Short Programs. En av verdens beste leverandører av Executive Education-programmer de siste 8 årene, tilbyr HEC Paris også tilpassede programmer for individuelle selskaper.

Programmene og forskningsaktivitetene til HEC Paris in Qatar bygger bedriftens konkurranseevne i verdensøkonomien og er fullt tilpasset Qatar National Vision 2030 for å støtte omformingen av Qatar til en avansert, konkurransedyktig og kunnskapsbasert økonomi.

Deling av vår faglige kunnskap

HEC Paris har lansert et forskningsråd i Qatar for å fremme sitt bidrag til realiseringen av en kunnskapsbasert økonomi i Qatar som går utover å gi verdens beste utøvende utdanningsprogram i regionen ved lansering. Forskningskontoret, opprettet med støtte fra Qatar Foundation, er sourcing potensiell finansiering fra Qatar National Research Fund (QNRF), Qatar Foundation Research

Forskningsrådet vil fokusere på utvikling av pedagogisk innhold som å skrive forretningssakstudier om lokale bedrifter, nyskapende akademisk forskning som vil bli publisert i prestisjefylte tidsskrifter, tilrettelegging av doktorgradsstipend og stipendiatbidrag og stipend, samarbeid med faglig og næringsliv samfunn i Qatar, og organisering av 'Focus on Research' arrangementer, workshops og konferanser.

fasiliteter

State-of-the-art lokaler i den prisbelønte 52-historien Tornado Tower ligger i West Bay - forretningshjørnet i Doha.

Fasilitetene gir et komfortabelt og lett tilgjengelig sted for HEC Paris-programmer, mens du tilbyr spektakulær utsikt over byen.

Samarbeid

Faderen Emir, Qatar Foundation, ble grunnlagt i 1995 ved dekret av Hans Highness Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani, en privat, ideell organisasjon.

Qatar Foundation har som mål å oppdra fremtidige ledere i Qatar. Ved eksempel og ved å dele sin erfaring, bidrar stiftelsen også til menneskelig utvikling nasjonalt, regionalt og internasjonalt. I alle sine aktiviteter fremmer stiftelsen en kvalitetskultur i Qatar og fremmer sin rolle i å støtte et innovativt og åpent samfunn som ønsker å utvikle en bærekraftig menneskelig kapasitet, sosial og økonomisk velstand for en kunnskapsbasert økonomi.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

HEC Paris in Qatar

Den Internasjonale Executive MBA er et praktisk og intens program utviklet for å gi deg en forståelse av de sosiale, økonomiske og miljømessige aspektene av internasjonal ... [+]

1 grad, 9 majors, 15 steder

Den Internasjonale Executive MBA er et praktisk og intens program utviklet for å gi deg en forståelse av de sosiale, økonomiske og miljømessige aspektene av internasjonal virksomhet, samt ferdighetene til å implementere visjonen.

Vårt spesielle fokus på strategi, ledelse og det globale forretningsmiljøet sikrer at du får omfattende, nyskapende og relevant kunnskap og ferdigheter.

Du vil lære ikke bare fra toppfakultetet, men også fra andre eldre deltakere som gir et vell av praktisk forretningsopplevelse, fra et bredt spekter av næringer og ledelsesfunksjoner til klasserommet.

ProgramfordelerFagklasse i verdensklasse15 steder over hele verdenPraktisk formatIntensivt ProgramGlobal Alumni NetworkProgram pensum... [-]
Qatar Doha
February 2020
Deltid
16 måneder
Campus
Les mer på norsk
HEC Paris in Qatar
Address
Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825
Doha, Doha, Qatar
Nettsted
Telefon
+974 4454 0161