Les den offisielle beskrivelsen

Doha Institute for Graduate Studies (DI) er et uavhengig institutt for læring og forskning, basert i Doha, innen samfunnsvitenskap, humaniora, offentlig forvaltning og utviklingsøkonomi. Studieprogrammer tilbys på mastergradsnivå i sine tre skoler: Samfunnsvitenskapelige og humanistiske skole og Skole for offentlig administrasjon og utviklingsøkonomi og Psykologisk og sosialt arbeid. DI er også hjemsted for Senter for konflikt og humanitære studier.

DI er premissert på fire sammenhengende verdier i samsvar med sitt oppdrag:

  • Arabisk bidrag til kunnskapsproduksjon - Integrering av tverrfaglig læring og forskning
  • Forpliktelse til faglige standarder - Informert av de siste utviklingene innen samfunnsvitenskap, humaniora, offentlig forvaltning og utviklingsøkonomi
  • Intellektuell ansvar og kritisk bevissthet - En ny generasjon intellektuelle som er forpliktet til arabiske samfunn
  • Plass til intellektuell uavhengighet - Kunnskap og vitenskapelig metodikk som grunnlag for tankefrihet

Studieprogrammer tilbys på mastergradsnivå i to skoler: Skolen for samfunnsvitenskap og humaniora og Skolen for offentlig administrasjon og utviklingsøkonomi. I tillegg tilbyr Senter for konflikt og humanitære studier ved DI en mastergrad i konflikthåndtering og humanitær handling.

DI velkommen sin første kohort av studenter i studieåret 2015-2016. Det er planlagt at studentopptaket til slutt kommer mellom 350 og 400, med studier på doktorgradsnivå som gradvis åpnes i begynnelsen av studieåret 2017-2018.

Utpekt som en ikke-for-profit, privat institusjon, drives DI utelukkende for utdanning, forskning og offentlig tjeneste. Det ble grunnlagt i 2014, som en selvstendig juridisk enhet, av Arabsenteret for forskning og politikkstudier. DI er lisensiert som en nasjonal institusjon for videregående opplæring av Supreme Education Council of Qatar.

Oppdrag

DI mål gjennom sine lærings- og læringsprogrammer og forskningsaktiviteter fra fakultetet for å nå sin melding om universell deltakelse ved å forberede en ny generasjon akademikere og forskere som er selvstendige tenkere og dyktige i å bruke internasjonale vitenskapelige standarder og moderne tverrfaglige forskningsmetoder og verktøy , og ledende fagfolk som kan fremme menneskelig kunnskap og svare på behovene til den arabiske regionen, noe som resulterer i sosial, kulturell og intellektuell utvikling.

DI vil vedta det arabiske språket som hovedspråket for studier og forskning, støttet av andre felles språk.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Doha Institute for Graduate Studies

EMBA-EMPA Dual Degree Program forbereder erfarne ledere for ledende lederrolle i både privat og offentlig sektor ved å kombinere beste forretningsadministrasjonspraksis m ... [+]

EMBA-EMPA Dual Degree Program forbereder erfarne ledere for ledende lederrolle i både privat og offentlig sektor ved å kombinere beste forretningsadministrasjonspraksis med ekspert innsikt i styring og policyanalyse.

EMBA-programmet ved European School of Management and Technology, Berlin (ESMT), er et grundig general management program som styrer overgangen fra ledelsen til senior lederskap og entreprenørrolle. Programmet er utformet for å levere erfaringene og ferdighetene som trengs for å omdanne deg til en effektiv, integrativ leder, i stand til å implementere endring og innovasjon i komplekse internasjonale forretningsmiljøer.

EMPA-programmet ved School of Public Administration and Development Economics (SPADE) forbereder nåværende og fremtidige tjenestepersonell i offentlig tjeneste for å lede organisasjoner ved å skaffe seg de ferdighetene som trengs for å styre, administrere og ta politiske og administrative beslutninger, samtidig som de opprettholder verdiene for offentlig tjeneste.... [-]

Qatar Doha
September 2019
Engelsk
Heltid studier
21 måneder
Campus
Les mer på norsk