Porto Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Porto Business School er Business School ved den største portugisiske University, University of Porto. Dens oppgave er undervisning av graduate kurs og avansert ledelse trening, komplementære aktiviteter med et permanent engasjement innen anvendt forskning og forretningstjenester.

Porto Business School bringer sammen de ferdigheter og opplevelsen av den tidligere EGP-UP og ISFEP, en executive opplæringsprosjekt som ble vellykket utviklet innen økonomi fakultetet.

Som en grunnleggende ressurs, har Porto Business School en pedagogisk personale med lang erfaring i undervisning og forskning, fra University of Porto (økonomi, ingeniørfag, jus og psykologi og utdanningsvitenskapelige fakultet), som to andre undervisning kategoriene er lagt: ledere med faglig opplæring og solid virksomhet karrierer, og lærere fra utenlandske universiteter, nemlig nordamerikanske de (Central Florida, Massachusetts, Miami og New Orleans) og europeiske seg (London Business School og Business Institute, blant annet). Disse forbindelser til tilsvarende utenlandske skoler, som har eksistert siden 1988 i noen tilfeller, sikre en høy grad av internasjonalisering i sin virksomhet.

Porto Business School

Porto Business School har også støtte fra en gruppe av selskaper og andre referanse organisasjoner med en avgjørende involvering i etableringen av skolens ledelse organer (styre og ledelse), og som sikrer en effektiv forbindelse for skolen med det portugisiske næringslivet . Involvering av bedrifter i Porto Business School styringsmodell er stor mer omfattende enn det som ble observert i andre portugisiske Business School.

Porto Business School har i dag følgende som referanseprodukter: en internasjonal fulltids MBA, Magellan MBA, og en Executive MBA. Porto Business School annet enn disse programmene, og har selv et sett med ett års graduate kurs, korte og middels varighet executive programmer, øvre lederseminarer, i et firma og opplæringsprogrammer og forretningsmessig tjenesteyting (seleksjon og rekruttering av kvalifisert arbeidskraft, og anvendt forskning og konsulentvirksomhet aktiviteter).

Verdiene av Porto Business School

  • Gjør det godt
  • Gjøre en forskjell
  • Streve for Mer
  • Utdanning for livet

Mission

Porto Business School har oppdraget med å forbedre kvaliteten på ledelse og å fremme endring i bedrifter og andre organisasjoner, ved hjelp av avansert trening på en post-gradert nivå, anvendt forskning og konsulentvirksomhet. Porto Business School hensikt søker å utvikle et nettverk av kunnskap og kompetanse og en støtte for handlingene til ledere og for konkurranseevnen til selskapene på globale markeder.

Visjon

Vi tar sikte på å være ledere i konsernledelsen trening, plassere selskaper og akademi side-by-side i en pågående læringsprosess og gjensidig forståelse ett.

Partnere

Porto Business School er støttet av 36 assosierte organer. Følgende er foreløpig Porto Business School samarbeidspartnere:

Akademisk

Porto Business School

Non-Academic:

Porto Business School

Akkrediteringer

MBA-programmer på Porto Business School er bærere av to internasjonale akkrediteringer: AMBA og EPAS.

Porto Business School

Steder

Porto

Address
Avenida Fabril do Norte, 425
Matosinhos
Portugal

4460-312 Porto, Porto-distriktet, Portugal

Akkrediteringer