ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ISEG - Lisboa School of Economics

Den første skolen for økonomi og ledelse i Portugal, ISEG tilhører universitetet i Lisboa, det største portugisiske universitetet. ISEG Lisboa er internasjonalt anerkjent og akkreditert av AACSB og AMBA, og overholder de beste standarder for høyere utdanning. ISEG forskningssentre er svært godt vurdert av det portugisiske forskningsrådet (FCT).

Med et erfarent og godt forberedt fakultet, bidrar studenter fra mer enn 70 land til et stadig økende internasjonalt akademisk miljø og drar nytte av skolens fortreffelighet og beliggenhet. ISEG Lisboa har utmerkede, moderne lokaler i hjertet av Lisboa, like ved parlamentet og elven Tagus, i et pulserende nabolag fullt av sosialt liv, næringsliv og kultur.

Hos ISEG vil du finne en kultur for dyktighet og prestasjoner, sammen med et klima av inkludering og samarbeid. Dette er laget av gjensidig samarbeid fra studenter, fakultet og ansatte.

ISEG er en skole forberedt for fremtiden: med en unik blanding av kvantitative ferdigheter og sosial kontekstualisering av økonomiske og ledelsesmessige beslutninger, er ISEG fakultet, fagpersoner, studenter og studenter i forkant av de som tar opp FNs 17 bærekraftige utviklingsmål (SDGs) med en gründer og samarbeidende tankegang.

125913_ISEG_campus12.png

Topp 3 grunner til å studere her

 1. ISEG er internasjonalt anerkjent for sine høye standarder innen undervisning og forskning.
  ISEG følger de beste internasjonale standardene i sine undervisningsprogrammer og i sin forskning: skolen er akkreditert av AACSB (Association of Advanced Collegiate Schools of Business), en utmerkelse som bare er 5% av handelshøyskolene i verden, ISEG MBA er akkreditert av AMBA, og programmene våre blir anerkjent av mange anerkjente internasjonale enheter (f.eks. CFA University Affiliation Program, IFoA - Institutt og fakultet for aktuarer, PMI - Project Management Institute, RICS - Royal Institution of Chartered Surveyors). Ansetteligheten til våre nyutdannede er en topp prioritet.
 2. ISEG ligger i Lisboas sentrum, og tilhører universitetet i Lisboa
  ISEG ligger midt i sentrum av Lisboa, en livlig og kul europeisk hovedstad. Det er det perfekte stedet å studere hvis du er ute etter et rolig og varmt miljø på skolen; men samtidig vil du være innebygd i sentrum av en stor by. Vårt vakre og historiske campus ligger ved siden av parlamentet, forretninger, museer, shopping, restauranter og barer, og elven Tagus. ISEG er School of Economics and Management ved University of Lisbon, det største og best rangerte portugisiske universitetet.
 3. En kultur for engasjement for en bedre verden
  ISEG fremmer en kultur for solidaritet og samarbeid, som involverer fellesskapet av studenter, studenter, fakulteter, internasjonale partnere og et omfattende forretningsnettverk. Skolen vedtar en flertall for tilnærming og forskning og oppmuntrer til utvikling av synergier mellom vitenskapelige områder. I alt vi gjør, er vi dypt forpliktet til FNs mål for bærekraftig utvikling. I generasjoner har vi utviklet innovatører og ledere i Portugal og andre steder. Med vår flertall tilnærming, hjelper vi med å utvikle Open Minds for a Better World!

Nøkkelord

 • En del av utvalgte 5% av handelshøyskoler som har AACSB- og AMBA-akkrediteringer.
 • 240 fakultet.
 • 4500 studenter.
 • 20% av internasjonale studenter.
 • 98% sysselsettingsgrad på bachelornivå.
 • 6 forskningssentre.
 • Første i rangeringen av totale artikler om økonomi og ledelse publisert i Portugal (Web of Science and Scopus).
 • 150 partnerskapsavtaler med anerkjente skoler over hele verden.

Fakultet

ISEG fakultet har den høyeste prosentandelen av ph.d.-innehavere i landet, med flertallet blitt innhentet i kjente internasjonale institusjoner. Dette gjenspeiles i den internasjonale orienteringen av deres forskningsaktiviteter og i deres undervisning.

Som portugisisk skole med de fleste publikasjoner i prestisjetunge internasjonale tidsskrifter, er ISEG forskning virkelig verdensklasse. Det er 6 forsknings sentre innen ledelse, økonomi, matematikk og samfunnsvitenskap.

123808_portais_iseg_alunos.jpg

Våre studenter og programmer

ISEG er et flerkulturelt miljø der omtrent 20% av studentene er internasjonale. Skolen har over 4500 studenter som følger et stort antall grader, hvorav ganske mange undervises på engelsk: 3 bachelorgrader (økonomi, økonomi, ledelse), 10 mastergrader, hvorav 4 er helt nye i 2020. ISEG også tilbyr 4 bachelor- og 11 masterstudier undervist i portugisisk, og 8 doktorgrader. Programmer, 6 innen viktige studieretninger, samt 3 i samarbeid med andre universiteter.

Både studenter, forskere og ansatte oppfordres til stadig å tilegne seg ny kunnskap og møte utfordringene som gjør en bedre verden.

Vår Campus

Skolen består av flere bygninger i et sjarmerende arkitektonisk kompleks. ISEG er plassert i et tidligere kloster, vakkert omgjort for å skaffe spesialbygde moderne fasiliteter samtidig som du beholder karakteren og egenskapene til de opprinnelige bygningene. Flere moderne bygninger fullfører landskapet. Vi verdsetter det kulturelle mangfoldet og jevnlig fremmer ekstracurricular aktiviteter, inkludert workshops, konserter, utstillinger, sport og samfunnstjeneste, forbereder våre studenter på en stadig skiftende verden. Vårt flerkulturelle fellesskap får styrke og ideer fra Lisboas vitalitet! Lisboa er en av de mest attraktive byene i Europa, hvor du kan finne tradisjon, romantikk, kultur, underholdning og gode følelser / opplevelser under lange timer med strålende sollys og en vakker måne.

123807_portais_iseg_campus3.jpg

Alumni

ISEG er bedre kjent for sine utmerkede studenter - skolen har skapt fremtredende gründere, ledere innen næringsliv og økonomi siden 1911 - og for den ekstraordinære ånden av samarbeid og gjensidig forståelse som dyrkes, på en skole som fremmer velinformert debatt med en rekke perspektiver og metodologier.

De kommende årene i livet til ISEG vil være utfordrende og spennende i ambisjonen om å aktivt bidra til bedre organisasjoner og til en bedre verden - som alltid har vært en del av ISEG DNA - og å bli anerkjent internasjonalt for å gjøre det. Forskningen og undervisningen vår vil gjenspeile denne nye ambisjonen om å være sentral i byen Lisboa, landet vårt og den globale verdenen til de som har en sak og driver forretninger med et formål.


Finn ut mer om ISEG - Lisboa School of Economics and Management ved å fylle ut informasjonen din, og skolen vil kontakte deg.

Vi ser frem til å møte deg på Campus i Lisboa!

Steder

Lisboa

Instituto Superior de Economia e Gestão for ISEG – Lisbon School of Economics & Management

Address
Instituto Superior de Economia e Gestão
Rua do Quelhas, 6

1200-781 Lisboa, Lisboa, Portugal
Telefon
+351 21 392 5800

Akkrediteringer