Les den offisielle beskrivelsen

ISEG - Lisboa School of Economics

Med over hundre års historie var ISEG den første skolen for økonomi og ledelse grunnlagt i Portugal. Skolen er en del av universitetet i Lisboa, den største av de portugisiske universitetene.

ISEG er akkreditert av Association of Advanced Collegiate Schools of Business ( AACSB ), noe som betyr at standarden på våre ansatte, pensum og læringsutbytte blir anerkjent globalt som blant verdens mest elite handelsskoler.

Våre studenter og programmer

Med over hundre års historie var ISEG den første skolen for økonomi og ledelse grunnlagt i Portugal. Skolen er en del av universitetet i Lisboa, det største portugisiske universitetet. Godt anerkjent nasjonalt, etablerer ISEG seg også som et respektert internasjonalt navn. Nylig akkreditering av AACSB bekrefter vår internasjonale anerkjennelse.

På ISEG finner du en kultur av fortreffelighet og prestasjon, sammen med et klima med inklusivitet og samarbeid. Dette er laget av gjensidig samarbeid mellom studenter, fakultet og ansatte.

Våre studenter og programmer

ISEG er et flerkulturelt miljø hvor ca 20% av studentene er internasjonale. Skolen har over 4000 studenter etter 7 bachelorstudier, 17 mastere og 8 doktorgradsprogrammer, samt over 30 lederopplæringsprogrammer. Over et dusin av disse programmene (spredt over alle studium) er fullt tilgjengelige på engelsk.

Studenter, forskere og ansatte blir oppfordret til stadig å skaffe seg ny kunnskap og møte de utfordringene som skaper en bedre verden.

Du er velkommen til å besøke våre nettsider og finne den som passer best for deg.

Fakultet

ISEG fakultet har den høyeste prosentandelen av ph.d.-innehavere i landet, med flertallet blitt innhentet i kjente internasjonale institusjoner. Dette gjenspeiles i den internasjonale orienteringen av deres forskningsaktiviteter og i deres undervisning.

Som portugisisk skole med de fleste publikasjoner i prestisjetunge internasjonale tidsskrifter, er ISEG forskning virkelig verdensklasse. Det er 6 forsknings sentre innen ledelse, økonomi, matematikk og samfunnsvitenskap.

Alumni

ISEG alumni er profesjonelle fagfolk som jobber i topp selskaper over hele verden. Initiativet og involveringen av Alumni Association, sammen med ISEG historie og anerkjennelse på markedet, har bidratt til å gjøre vårt alumni-nettverk det største og mest respekterte i landet.

Vår Campus

Skolen består av flere bygninger i et sjarmerende arkitektonisk kompleks. ISEG er plassert i et tidligere kloster, vakkert omgjort for å skaffe spesialbygde moderne fasiliteter samtidig som du beholder karakteren og egenskapene til de opprinnelige bygningene. Flere moderne bygninger fullfører landskapet. Vi verdsetter det kulturelle mangfoldet og jevnlig fremmer ekstracurricular aktiviteter, inkludert workshops, konserter, utstillinger, sport og samfunnstjeneste, forbereder våre studenter på en stadig skiftende verden. Vårt flerkulturelle fellesskap får styrke og ideer fra Lisboas vitalitet! Lisboa er en av de mest attraktive byene i Europa, hvor du kan finne tradisjon, romantikk, kultur, underholdning og gode følelser / opplevelser under lange timer med strålende sollys og en vakker måne.

Finn ut mer om ISEG - Lisboa-skolen for økonomi og ledelse ved å fylle ut detaljene dine, og skolen vil kontakte deg.

Vi gleder oss til å møte deg på vår Campus i Lisboa!

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


ISEG - Lisbon School of Economics & Management

ISEG har overdratt mer enn 700 Masters i Business Administration (MBA) i løpet av de siste 30 årene. I dag er disse alumni okkupere fremtredende posisjoner i det nasjonal ... [+]

Oppbygging

Vitnemålet av MBA ISEG er tildelt etter vellykket skaffe 90 studiepoeng, påløpt gjennom studier over en periode på 18 måneder. Programmet krever vellykket gjennomføring av 16 kjerne-kurs og 13 personlige utvikling kurs.

Personlig utvikling

I tillegg til ovennevnte, MBA ISEG tilbyr aktiviteter i området personlig utvikling individ og gruppe:

Ledelse og teambuilding aktiviteter, med over 7 ulike friluftsaktiviteter i samarbeid med anerkjente partnere som den portugisiske Air Force og portugisiske marinen, blant annet; Ledelse Seminarer - Vital emner, som oppmuntrer diskusjon med kjente figurer fra næringsliv og økonomi; Strategi Simulator (MARKST... [-]
Portugal Lisbon
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
Address
Instituto Superior de Economia e Gestão Rua do Quelhas, 6
1200-781 Lisbon, Lisbon, Portugal
Nettsted
Telefon
+351 21 392 5800