Les den offisielle beskrivelsen

AESE - Skole for Management og Business er og institusjon dedikert til forberedelse og forbedring av næringslivsledere. På AESE, programmer, seminarer og pågående utdanning programmer etablere diskusjonsgrupper, generering av kommunikasjon og ideer, og verktøy av virksomheten som er relevante for effektiv styring av organisasjoner og bedrifter. &nbsp Vår misjon AESE misjon består i å tilby opplæring for ledere av portugisiske selskaper, fremme deres virksomhet kunnskap og utvikle sine beslutningsprosesser kapasitet. Programmene er strukturert for å omfatte målsettinger som for eksempel slik at deltakerne å dra nytte av dem på lang sikt, forbedring av de rundt dem, og for å gi et effektivt bidrag til nye utfordringer samfunnet står overfor. &nbsp AESE er en unik organisasjon på grunn av visse egenskaper basert på: Internasjonal visjon, som kombinerer en komplett overordnet analyse og forståelse av ulike kulturelle, institusjonelle og sosiale dimensjoner relevant for business management. Generell ledelse perspektiv knyttet til selskaper, problemløsning, utfordringer og ledelse muligheter. Undervisning kultur som bistår deltakere i kontinuerlig spørre seg selv hva, hvordan og hvorfor i business management. Menneskelige verdier og etikk som er grunnleggende for personlig vekst og kontinuerlig utvikling av selskaper Troen på at selskapet ledere kan ha stor innvirkning på mennesker og samfunn som angår egen profesjonalitet, integritet og entusiasme, for å fremme sosial og samfunnsansvar. Personlig nærhet av professorene i selskapets ledelse * Streng og up-to-date studier av aktuelle problemer i verden av virksomheten; &nbsp&nbsp&nbsp Personen i midten av organisasjonen AESE anser selskaper som skal samfunn av mennesker, og ledelsen bør fokusere på dem: adekvat behandling av ansatte, opprettelse av et selskap atmosfære gunstig for utviklingen av personell; bygge sterke, dynamiske team, og danner relasjoner basert på personlig tillit. &nbsp De etiske og moralske verdier institusjonen er basert på sosiale Lære av Kirken, en rettesnor som har ledsaget sosial og menneskelig fremgang over hele verden. Disse verdiene understreker verdigheten og iboende rettigheter for hver person, og utgjør nøkkelen til suksess på lang sikt i en organisasjon, så vel som i samfunnet. AESE mener at forbedring og velvære folk bør være en prioritet i alle deler av forvaltningen. Det er den eneste sanne veien til fremgang, i verden av global virksomhet, kan skape sosial og økonomisk langvarig bærekraftig fordeler.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

AESE – School for Management and Business

Vi fullførte 10 år på den første utgaven av EASA Executive MBA / IESE. Opplevelsen, i økende grad velstående, tillater oss å gi deltakerne en intens læring, poten deres f ... [+]

Executive MBA EASA / IESE

Vi fullførte 10 år på den første utgaven av EASA Executive MBA / IESE. Opplevelsen, i økende grad velstående, tillater oss å gi deltakerne en intens læring, poten deres faglige og personlige utvikling.

Liv og økonomisk aktivitet er verdt, og mye, når målet er å skape trivsel for alle, sette intelligens til å innovere og effektivt bruke innganger. Ved verdsettelse av en humanistisk tilnærming til virksomheten, plassere mennesker i sentrum av organisasjonen, Executive MBA søker ikke bare å svare på hvordan ting gjøres, men også hva det er som de gjør.

En av sjåførene er utveksling av erfaringer og læring av nye realiteter, oppnådd i nær kontakt mellom gruppen av deltakere, utvalgt for deres modenhet og erfaring; den andre er retningen på et kloster nasjonale og internasjonale lærere - som undersøker, underviser og spillere er i virkeligheten virksomhet - å hjelpe deltakerne til å snakke fornuft med dybde og nøyaktighet og med en realistisk følelse og forsvarlig.... [-]

Portugal Lisbon Porto
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk