The University College of Tourism and Ecology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ubestridte lederen i turisme utdanning

Høgskolen i Turisme og økologi er en internasjonal akademisk senter, som tiltrekker seg studenter fra hele Polen og i utlandet. Universitetet er forpliktet til kvalitet i utdanning, som gir sine studenter med spesialkunnskap og erfaring levert av toppklasse forelesere og forretnings utøvere.

I år er et annet år på rad da UCTE ble tildelt tittelen 'The Best Tourism College i Polen ".

For mange år nå, har Universitetet trent topp eksperter og fremtidige ledere av reiselivsbedrifter. Universitetet ligger i et renessanseslott som heter "Small Wawel ', hvis historiske interiøret har blitt tilpasset moderne, fullt utstyrte undervisningsrom og laboratorier. Hva våre studenter verdsetter mest er praktisk utdanning, internasjonale akademiske miljøet, mulighet til å lage sine egne utdanningsveier, innovative undervisningsmetoder og en vennlig atmosfære.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA I Reiselivs

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 5 semestre Polen Sucha Beskidzka

Den økende betydningen av spesialiserte MBA-programmer for toppledelsen betyr nødvendigheten av å utvikle pedagogiske tilbud som går utover å møte behovene til IT, HR og finanssektoren. [+]

MBA i Tourism - Vi Lag Elite av ledere!

Den økende betydningen av spesialiserte MBA-programmer for toppledelsen betyr nødvendigheten av å utvikle pedagogiske tilbud som går utover å møte behovene til IT, HR og finanssektoren.

MBA i Turisme er den første spesialiserte graduate kurs i Polen, gjennomført helhet på engelsk, som dekker ikke bare slike klassiske MBA emner som: ledelse, etikk, regnskap, markedsføring og ledelse, men også utforsker moderne og innovative strategier og trender i reiselivsnæringen .

MBA-programmet fokuserer på pragmatisk bruk av de ovennevnte aspektene for business prosjekter utviklet ikke bare i turisme - en av de raskest voksende sektorene i moderne bedriftsmiljø - men også i alle andre bransjer.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii
ul. Zamkowa 1 34-200
Sucha Beskidzka

Sucha Beskidzka, Lillepolske, 1 34-200 PL