Les den offisielle beskrivelsen

Warszawa Management University

Warszawa Management University, etablert i 1995, er en av de eldste private høgskoler i Polen. Foreløpig registrerer det mer enn 6.000 elever og har mer enn 37.000 kandidater. Fakultetet består av erfarne og kreative forskere og forelesere.

Warszawa Management University tilbyr sine potensielle studenter eksepsjonelt gunstige forhold for å studere i Campus av det tredje årtusen. Det er en godt utstyrt arkitektoniske akademiske kompleks bolig mange undervisningsrom, laboratorier, datarom og språklaboratorier.

Universitetet Komplekset har også fritidsaktiviteter, som en moderne svømmebasseng, idrettshall og et treningsstudio. I bygningen er det en buffet og en stor kafeteria .Reasonable priser og god meny bør tilfredsstille selv de vanskelige å tilfredsstille. Student sovesal plass til 300 studenter i enkeltrom, to personer, og tre-person rom samt suiter. Alle rommene har tilgang til Internett. En underjordisk parkering er tilgjengelig for en rimelig pris.

Studenter studier:

Bachelorutdanningene

Administrasjon administrasjon internasjonale relasjoner Pedagogikk European Studies statsvitenskap National Security

Ingeniør studiene

Datateknologi Produksjonsledelse og ingeniørfag

Diplomstudium:

Masterstudier

loven Administrasjon administrasjon internasjonale relasjoner Pedagogikk psykologi

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Pusse

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Warsaw Management Academy - Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie

Postgraduate Executive Master of Business Administration-studier er blant de mest prestisjefylte og anerkjente i verden ledelsesmessige kvalifikasjoner som er beregnet fo ... [+]

Executive Master of Business Administration

Postgraduate Executive Master of Business Administration studier er blant de mest prestisjefylte og anerkjente i verden ledelsesmessige kvalifikasjoner som er beregnet for folk i business og ledelse. Læreplanen av EMBA studier gir mulighet for effektiv gjennomføring av akademisk utdanning innen ledelse og forretningsutvikling. Den nyutdannede av EMBA videreutdanning, får fordel fremfor konkurrentene og øke sin verdi og sin attraktivitet i arbeidsmarkedet.

Adressater

Læreplanen av EMBA post graduate studier er utformet, først av alt, for ledende ansatte, medlem av vedtekts organer, direktører av handelsbedrifter, ledere, eller de som ønsker å ta lederstillinger, for å kunne bruke sine kunnskaper og ferdigheter på ulike felt blant annet innen finans, markedsføring, human resource management, media og PR og coaching.... [-]

Polen Warsaw
Oktober 2019
Engelsk,Pusse
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk