Les den offisielle beskrivelsen

Den Institutt for informatikk er en del av Polish Academy of Sciences som er rangert 33th i verden i Scimago Institusjoner Ranking. Direktøren for Institutt for informatikk av den polske Academy of Sciences (IPI PAN) er Professor Jacek Koronacki. En annen styrende organ for instituttet er Scientific Council som ledes av professor Andrzej Tarlecki. Instituttet lærer en rekke hovedfags-programmer i polsk, MBA - Innovasjon og dataanalyse program kjøres i samarbeid med Woodbury School of Business Utah Valley University (USA) på engelsk, og doktorgrad i Moderne informatikk program, også på engelsk.

Instituttet har to avdelinger:

Institutt for Teoretisk Foundations of Computer Science (Leder av Institutt Professor Wojciech Penczek), og Department Of Artificial Intelligence (Leder av Institutt Professor Jan Mielniczuk). Institutt for Teoretisk Foundations of Computer Science viktigste forskningsvirksomhet lå i følgende områder:

 • Datamaskinarkitektur
 • Web Services Technology
 • Computing Systems Theory
 • Theory of distribuerte systemer.
IPIPAN102

The Department of Artificial Intelligence spesialisert innen

 • Statistisk analyse og modellering
 • Lingvistisk Engineering
 • Foundations of Artificial Intelligence
 • Spill og beslutningsteori.

Instituttets hovedtyper av vitenskapelige aktiviteter inkluderer:

 • Forskningsprosjekter (f.eks bevis resonnement, kunnskapstilegnelse og representasjon, statistisk og biologisk motiverte læring paradigmer, beslutningsteori)
 • Konferanser (f.eks International Conference on Language Processing og Intelligent Information Systems, International Joint Konferansen om sikkerhet og Intelligent Information Systems, International Conference on Computer Information Systems og Industrial administrasjonsprogrammer)
 • Seminarer
 • Publikasjoner (mer enn 150 artikler, bokkapitler, monografier og bøker hvert år).

Det vi har tenkt å gjøre

The Institute of Computer Science of den polske Academy of Sciences er fast bestemt på å opprettholde det høye nivået på forskning og faglige aktiviteter som det er anerkjente både nasjonalt og internasjonalt. Det kan skryte av en kategorisering av departementet for vitenskap og høyere utdanning i Republikken Polen. Det er også oppført som en H + (høyeste klassifisering) institusjon for høyere utdanning i den tyske Anabin database. Instituttet har til hensikt å videreutvikle sitt internasjonale samarbeid om studieprogrammer samt forskningsprosjekter og felles tilskudd.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Institute of Computer Science - Polish Academy of Sciences (IPI PAN)

The Institute of Computer Science of den polske Academy of Sciences (IPI PAN) tilbyr MBA-programmet undervises med støtte fra sin partner, Woodbury School of Business ved ... [+]

MBA studier ved Institutt for informatikk av den polske Academy of Sciences undervist med støtte fra sin partner, Woodbury School of Business ved Utah Valley universitet

The Institute of Computer Science of den polske Academy of Sciences (IPI PAN) tilbyr MBA-programmet undervises med støtte fra sin partner, Woodbury School of Business ved Utah Valley University (USA). Dette er en prestisjefylt og givende praktisk program for ledere og de som inspirerer til å bli bedriftsledere samt personer som arbeider i offentlig forvaltning og frivillige organisasjoner. Formatet på MBA-programmet gir mulighet for å jobbe og studere samtidig.

MBA studier tittelen "Innovations og dataanalyse" (undervises på engelsk) er videreutdanning tverrgående slike disipliner som informatikk, økonomi og ledelse. Det praktisk MBA studier vare to semestre. På slutten av studiene studentene forsvare sine forretningsprosjekter (20 - 40 sider). Det praktisk MBA studier er basert på en deltids-format. Det er to moduler per semester. Hver modul varer fra 11.00 onsdag til 12.30 på søndag (pluss valgfrie klasser). Som regel er hvert kurs (emne) undervist 8 timer. Det er fire inntak per studieår: til oktober, januar, april og juni. The Institute of Computer Sciences av den polske Academy of Sciences (i korte IPI PAN) er tildeling institusjon. Den Woodbury School of Business ved Utah Valley universitet deltar som en institusjon å sende noen av sine representanter til å undervise utvalgte kurs / emner og foreslå tiltak som tar sikte på pensum ekstrautstyr. Forelesere fra Woodbury School of Business ved Utah Valley universitet kan overvåke forretningsprosjekter forutsatt... [-]
Polen Warszawa
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk