IBD Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Førsteklasses skole

For ambisiøse ledere fra Polen og utlandet

IBD Business School er en handelsskole som tilbyr de beste utviklingsprogrammene for både polske og internasjonale ledere. Det nye navnet (fra begynnelsen av 2015) er fortsettelsen av det forrige - Institute for Business Development - "Institute for Business Development" på engelsk. Siden 2013 har IBD Business School blitt rangert som en vitenskapelig enhet i den parametriske evalueringen utført av Evalueringskomiteen for Vitenskapsdepartementene i departementet for vitenskap og høyere utdanning.

IBD Business School Offer

MBA studier

 • Executive MBA
 • Internasjonal MBA
 • mba

Opplæring og kurs - sertifiserte utviklingsprogrammer (åpne og for bedrifter), implementert i følgende ekspertsentre:

 • Strategi og ledelse
 • lederskap
 • Menneskelig Capital Management
 • Markedsføring og salg
 • Finans og eierstyring
 • IBD-NMC Coaching School
 • IBD Business Coaching School
 • Spill og spill

Coaching system

 • Executive coaching
 • lag coaching
 • Salgstrening
 • Gjennomføring av coaching-kulturen

Rådgivning og organisatorisk forskning

 • Strategisk rådgivning
 • Forretningsrådgivning
 • HR-rådgivning
 • Salg og markedsføring rådgivning

EU og anbudsprogrammer

Våre MBA-programmer er de beste i Polen - de skiller seg ut i markedet, både når det gjelder fagområdet, det internasjonale fakultetet og utdanningsformen.

Executive MBA

Executive MBA-programmet har blitt utviklet med Ashridge Executive Education, der studiene er gjennomført i fellesskap med SWPS ved Humanities and Social Sciences University. De har det beste internasjonale personalet i Polen. Klassene holdes på engelsk.

MBA Diploma utstedt av IBD Business School i samarbeid med Ashridge og SWPS University. I tillegg mottar kandidater et sertifikat for høyere studier ved SWPS University.

Internasjonal MBA

Det internasjonale MBA-programmet tilbys i samarbeid med Buckinghamshire New University, adressert til unge ledere og fagfolk som arbeider i det internasjonale miljøet. Klassene holdes på engelsk.

Nyutdannede får en MBA utstedt av et britisk universitet.

mba

Et praktisk program utviklet for polsk virksomhet, i fellesskap med SWPS på Humaniora og samfunnsvitenskapelige Universitet, med vekt på dagens ledelsesutfordringer. Teamledere er verdifulle lærerutøvere. Klasser holdes på polsk.

MBA Diploma utstedt av IBD Business School og SWPS University. I tillegg mottar kandidater et sertifikat for høyere studier ved SWPS University.

MBA studier er også realisert i lukket form.

Vi har konsekvent forfulgt i mange år for et slikt omfattende tilbud i utdanning av menneskelige ressurser for virksomheten. Fra begynnelsen har vi ledsaget av den polske politiske transformasjonen som en av de ledende treningsinstitusjonene. I årene 1990-1992 startet vi opplæring av investeringsrådgivere, finansdirektører, meglere, styremedlemmer. Vi har vært leder innen opplæring i markedsføring, omstrukturering av virksomheten, deling av polske erfaringer med nabolandene.

I dag tilbyr vi avanserte, moderne opplæringsprogrammer innen hovedfeltene for moderne bedriftsoperasjon, coaching-kurs med internasjonal akkreditering, samt rådgivningstjenester av høy kvalitet sammen med forfatterens verktøy og egne forskningsprosjekter implementert i fellesskap med Polsk stiftelse for ledelsesstudier.

IBD Business School har to moderne treningssenter: Green Park konferansesenter i Serock og Sienna treningssenter i Warszawa.

Akkreditering og sertifisering

IBD Business School, som en enhet for videreutdanning (sertifikat nr. 12 / M / 10 [1], utstedt av Kontoret for utdanning av byen Warszawa), underlagt utdanningssystemet i betydningen av utdanningssystemet. Deltakere i opplæringsprogrammer får det riktige fullføringsbeviset og et sertifikat for IBD Business School, som skal delta i 100% av klassene.

Våre tjenester er også inkludert:

 • kvalitetsmerke Malopolska Standarder for utdanning og opplæringstjenester
 • sertifisering o f International Education Society, rangert A (programmer med ledelse og styring, HRM, salg og forhandling)
 • Internasjonalt akkreditert skole for coaching: NMC IIC & M, ILM (coaching kurs)

Cadre

Eksperter, konsulenter, trenere og forelesere IBD er en førsteklasses spesialist med internasjonal erfaring og vitenskapelig forskning, og praktiserer i virksomheten. Total skole samarbeider med over 150 personer. Kunnskap, rik praktisk erfaring, evnen til å skape overbevisende pedagogiske prosjekter, rådgivning og forskning er et verdifullt intellektuelt potensial for IBD, som gjør det mulig for organisasjoner å tilby tverrfaglige og sammenhengende utviklingsprogrammer for å møte behovene til moderne virksomhet og ta hensyn til de nyeste globale trender og mønstre.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MBA på deltid » Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA

Campus Deltid 19 måneder October 2018 Polen Warszawa Serock + 1 fler

Executive MBA Programmet er co-designet av IBD Business School og Ashridge Executive Educaton i Storbritannia. For tiden tilbys programmet i fellesskap av IBD og SWPS University of Social Sciences and Humanities. Utviklet med praktiserende ledere i tankene, er Executive MBA designet for enkeltpersoner hvis karriere er allerede godt avanserte og som ønsker å oppnå mer. Det er for både erfarne fagfolk og ledere på toppen av deres karriere og mid-level ledere som ønsker å akselerere seg til toppen. [+]

Executive MBA Programmet er co-designet av IBD Business School og Ashridge Executive Educaton i Storbritannia. For tiden tilbys programmet i fellesskap av IBD og SWPS University of Social Sciences and Humanities. Utviklet med praktiserende ledere i tankene, er Executive MBA designet for enkeltpersoner hvis karriere er allerede godt avanserte og som ønsker å oppnå mer. Det er for både erfarne fagfolk og ledere på toppen av deres karriere og mid-level ledere som ønsker å akselerere seg til toppen.

Læreplanen for dette programmet har en komplementær blanding av solide teoretiske grunnlag med praktiske forretningsopplevelser og grundig fokus på folks problemer i organisasjoner. De 12 modulene dekker alle viktige ledelsesfunksjoner som er innebygd i kritisk analyse, økonomisk globalisering, forretningsstrategi og innovasjon. Modulene kulminerer i et mastergradsprosjekt, som gir mulighet til å utvikle ytterligere kunnskaper, syntese, forskning og analytiske ferdigheter, og å anvende dem på forretningssituasjoner av interesse for programdeltakere. I mellomtiden får deltakerne gjennom støtte til ulike personlige og ledelsesutviklingsaktiviteter (P & LD) og mentoraktivitet betydelig støtte til å nå sine karrieremål utover MBA.... [-]


MBA på deltid

Internasjonal MBA

Campus Deltid 24 måneder October 2018 Polen Warszawa Serock + 1 fler

Det internasjonale MBA-programmet tilbys i samarbeid med Buckingamshire (Bucks) New University i Storbritannia. Den er designet for aspirerende ledere med en global tankegang som ønsker å kunne operere i ulike situasjoner og jobbe i en internasjonal setting. [+]

Det internasjonale MBA-programmet tilbys i samarbeid med Buckingamshire (Bucks) New University i Storbritannia. Den er designet for aspirerende ledere med en global tankegang som ønsker å kunne operere i ulike situasjoner og jobbe i en internasjonal setting.

Programmet går over 24 måneder med 180 studiepoeng oppnådd i løpet av denne perioden. Studenter studere 8 moduler - hver med 15 studiepoeng. Alle disse modulene er obligatoriske. De blir etterfulgt av en endelig selvforvaltet modul som har 60 studiepoeng: Dissertation eller Consultancy Project. I tillegg til moduler med akademiske studiepoeng, er det en programkomponent som ikke er kreditt, men obligatorisk: Personlig og profesjonell utvikling (PPD). Nyutdannede mottar et MBA-diplom utstedt av IBD Business School og en opprinnelig britisk MBA-prisen, gitt av Buckinghamshire New University.... [-]


Videoer

Dr. Lorraine Watkins-Mathys

Kontakt

IBD Business School

Adresse, linje 1 Panieńska 9
03-704 Warszawa, Masoviske, Polen
HJemmeside http://ibd.pl/
Telefon +48 (22) 618 85 83

Green Park Conference Center

Adresse, linje 1 Green Park Conference Center at IBD Business School
05-140 Serock, Masoviske, Polen

Sienna Training Center

Adresse, linje 1 ul. Sienna 73
00-833 Warszawa, Masoviske, Polen